Wada

Wada

Son dakika WADA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WADA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WADA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wada gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 wada haberi bulunmuştur. Tüm wada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak İtalya Dopingle Mücadele Kurulu’nun kararı sonrasında 4 yıl sahalardan uzak kalacak Fransız futbolcunun cezası, sadece Çizme’de değil, dünya çapında geçerliliği bulunuyor. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı’nda da yer alamayacak.
3.03.2024 Şampiy10
PRP ve PRGF tedavilerinde amaç vücudun kendisini iyileştirmesi
PRP ve PRGF tedavilerinde amaç vücudun kendisini iyileştirmesi İnsanın kendinden elde edilen iki ürün olan PRP ve PRGF'nin ortopedide kullanım alanlarını anlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Köken, “PRP ve PRGF, eklemlerin yüzeylerindeki kıkırdak adı verilen yumuşak dokunun harabiyetinin iyileştirilmesi ve tendon hasarlarının tedavisinde önemli yöntemler olarak öne çıktı" dedi.
29.06.2021 Sağlık
Uzun atlamada olimpiyat madalyalı Luvo Manyonga'ya 4 yıl men cezası verildi
Uzun atlamada olimpiyat madalyalı Luvo Manyonga'ya 4 yıl men cezası verildi Erkekler uzun atlamada olimpiyat madalyalı Güney Afrikalı atlet Luvo Manyonga, doping testlerini kaçırdığı gerekçesiyle 4 yıl spordan men cezası aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rusya'ya 4 yıl uluslararası spor müsabakalarından men!
Rusya'ya 4 yıl uluslararası spor müsabakalarından men! Dünya Anti Doping Ajansı, Rusya'yı dört yıl boyunca büyük uluslararası spor müsabakalarına katılmaktan men etti.
9.12.2019 Futbol
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), devlet destekli doping programı uygulandığı gerekçesiyle 2015 yılında üyeliğini askıya aldığı Rusya Atletizm Federasyonunun (ARAF) cezasının süreceğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ramil Guliyev: Askerlik yapmak çok güzeldi
Ramil Guliyev: Askerlik yapmak çok güzeldi Dünya ve Avrupa şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, 21 günlük bedelli askerliği sırasında iki kez doping kontrolüne girdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Real Madrid'ten Ramos için doping açıklaması!
Real Madrid'ten Ramos için doping açıklaması! La Liga temsilcisi Real Madrid'in kulüp yönetimi, takım kaptanı Sergio Ramos'un 2017 UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde doping yaptığı iddiasını yalanladı.
24.11.2018 İspanya
Rus sporculara doping cezası
Rus sporculara doping cezası Rusya Dopingle Mücadele Ajansı (RUSADA), doping kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 8 Rus sporcuya men cezası verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Guerrero'nun cezası 14 aya yükseltildi
Guerrero'nun cezası 14 aya yükseltildi Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Perulu milli futbolcu Paolo Guerrero'ya, kokain kullandığı için verilen men cezasını 6'dan 14 aya çıkardı.
14.05.2018 Futbol
Şampiyonlar Ligi gibi kurul
Şampiyonlar Ligi gibi kurul G.Saray'ın gözü kulağı UEFA'dan gelecek haberde! Peki raporu kim yazacak? Soruşturma Kurulu'nda öyle isimler var ki...
3.04.2018 Galatasaray
Büyük şok! 6 ay futboldan men edildi!
Büyük şok! 6 ay futboldan men edildi! UEFA, Samir Nasri'ye 6 ay futboldan men cezası verdi.
27.02.2018 Antalyaspor
Rus sporcu doping yüzünden diskalifiye edildi
Rus sporcu doping yüzünden diskalifiye edildi 2018 Kış Olimpiyatları'nda curling karışık çiftler kategorisinde bronz madalya alan Rus sporculardan Krushelnitckii'nin, doping yaptığı gerekçesiyle derecesi silindi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Büyük vurgun! Yarım milyar dolarlık...
Büyük vurgun! Yarım milyar dolarlık... Japonya'nın en büyük kripto para borsalarından Coincheck'in piyasa değeri 534 milyon dolar olan "NEM" adlı kripto para birimine ait şifrelenmiş kodları bir siber saldırıda çalındı.
27.01.2018 Dünya
Haltere olimpiyat darbesi
Haltere olimpiyat darbesi IOC, dopingin en fazla yaşandığı halterde radikal bir karar almak için çalışmalara başladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyonda doping çıktı!
Şampiyonda doping çıktı! Bisiklet sporu bir doping skandalıyla daha sarsıldı. Sky takımının ve Büyük Britanya'nın en başarılı bisikletçilerinden Chris Froome'un La Vuelta'da alınan numunesi pozitif çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Futboldan 1 yıl men cezası aldı
Futboldan 1 yıl men cezası aldı Perulu 33 yaşındaki yıldız oyuncu Paolo Guerrero, uyuşturucu kullandığı için FIFA’dan ceza yedi. Yıldız oyuncu Dünya Kupası'nda oynayamayacak.
8.12.2017 Futbol
IAAF, Rusya'nın doping cezasını kaldırmadı
IAAF, Rusya'nın doping cezasını kaldırmadı Yaklaşık iki yıldır hiçbir uluslararası atletizm müsabakasına katılamayan Rusya'ya IAAF'ten af yok.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Süper Lig'de Nasri bombası!
Süper Lig'de Nasri bombası! SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon kiralık olarak Sevilla'da forma giyen Manchester City'nin oyuncusu Samir Nasri ile 2 yıllığına anlaştı. Yarın Antalya'ya gelecek Samir Nasri, havalimanında taraftarlarca karşılanacak.
19.08.2017 Antalyaspor
WADA'dan Rusya'ya izin
WADA'dan Rusya'ya izin Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA), Rusya Dopingle Mücadele Ajansının (RUSADA) uluslararası uzmanlar gözetiminde çalışmalarına başlayabileceğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Somali'de patlama! Çok sayıda ölü!
Somali'de patlama! Çok sayıda ölü! Somali'nin başkenti Mogadişu'da patlama meydana geldi. Hükümet binasına yönelik yapılan saldırıda bomba yüklü aracın infilak ettirildiği öğrenildi. Son gelen bilgilere göre, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği kaydedildi.
20.06.2017 Dünya
Aslı Çakır'ın adı resmen silindi!
Aslı Çakır'ın adı resmen silindi! 2012 Londra Olimpiyatları’nda doping yaptığı belirlenen 31 yaşındaki sporcunun adı salondan da kaldırıldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde şüphe yok!
Halterde şüphe yok! Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, dopingin önüne geçtiklerini belirterek, bu nedenle Avrupa Şampiyonası'nda kazanılan madalyaların daha "kıymetli" olduğunu söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Robin van Persie: Dünyalar benim oldu!
Robin van Persie: Dünyalar benim oldu! Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen "Okan Üniversitesi 2016 Spor Ödülleri"Tuzla Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
4.04.2017 Fenerbahçe
Doping kullanımı artıyor
Doping kullanımı artıyor Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA), 2015 yılında bin 900'ün üzerinde sporcuya yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle ceza verdiğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF'ye siber saldırı
IAAF'ye siber saldırı Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), siber saldırıya uğradıklarını ve sporcuların tedavi amaçlı kullandığı ilaçların bulunduğu listelerin risk altında olduğunu açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Wada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.