Dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan detayı!
Dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan detayı! Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, paylaştığı görüntülü mesajla vatandaşlarının yeni yılını kutladı. 2020'de Ukrayna'nın dostluğunu pekiştirdiği ve stratejik partner olduğu ülkelere dikkat çekilen videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yer verildi.
1.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
24.06.2020 Gündem
Donald Trump'ın başı dertte! 'Gizli ve özel' görüşme yayınlandı
Donald Trump'ın başı dertte! 'Gizli ve özel' görüşme yayınlandı Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin belgelerini yayınladı. Belgelere göre, Trump, Zelenskiy'den Joe Biden'ın Ukrayna'daki faaliyetlerine soruşturma istedi.
25.09.2019 Dünya
Donald Trump ile görüşen Zelenskiy: Görüşmemiz özel ve gizli!
Donald Trump ile görüşen Zelenskiy: Görüşmemiz özel ve gizli! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump’ın azledilme sürecinin başlatılması için resmi girişimde bulunduklarını duyurdu. ABD'li CNN televizyonu BM toplantıları için New York'ta bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin konuyla ilgili soruya, "Trump ile görüşmemiz özel ve gizli" şeklinde cevap verdiğini duyurdu.
25.09.2019 Dünya