Volkswagen Caddy 2024 fiyatlarında hadise çıktı: Şimdi rakipleri düşünsün!
Volkswagen Caddy 2024 fiyatlarında hadise çıktı: Şimdi rakipleri düşünsün! Geniş ailelerin yanısıra yük taşıayanlar için de tercih sebebi olan Volkswagen Caddy fiyatlarında ciddi indirimler yer aldı. İşte Volkswagen Caddy 2024 başlangıç fiyat listesi...
17.01.2024 Otomobil
Volkswagen Caddy ÖTV kalktı mı? Volkswagen Caddy ÖTV’siz fiyat listesi 2023 açıklandı mı?
Volkswagen Caddy ÖTV kalktı mı? Volkswagen Caddy ÖTV’siz fiyat listesi 2023 açıklandı mı? Caddy ÖTV kalktı mı? sorusuna yanıt aranırken Volkswagen Caddy 2023 ÖTV muafiyetli fiyat listesi de merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Bursa'da yaptığı açıklamada, "Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaflarımıza bir müjdem var. Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnaflarımız aynı cins araçlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek. ÖTV muafiyeti uygulamasının da esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum." sözleriyle ÖTV muafiyetini duyurmuştu.
22.05.2023 Ekonomi
Araba alacaklar için flaş uyarı! İkinci el fiyatlar...
Araba alacaklar için flaş uyarı! İkinci el fiyatlar... İkinci el araba almak isteyenler için çok önemli uyarı! İkinci el fiyatları sıfır araç fiyatlarını geçti. İkinci el araba sıfırından 38 bin lira daha pahalıya satılıyor. Türkiye’de henüz yeni satışa çıkan Volkswagen Caddy anında ikinci ele düştü ve ikinci el fiyatı sıfırın üstünde gerçekleşti. Volkswagen Caddy'nin Life paketi ilan sitesinde ikinci elde 275 bin liraya galerici tarafından satılırken, bayideki fiyatı 242 bin lira seviyesinde.
31.01.2021 Ekonomi
Beklenen Caddy'nin fiyatı belli oldu!
Beklenen Caddy'nin fiyatı belli oldu! Bugüne kadar globalde 3 milyondan fazla satış yapan Volkswagen Caddy’nin 5. nesli Türkiye pazarında satışa sunuluyor.
25.01.2021 Otomobil