Volkan Ballı

Volkan Ballı

Son dakika Volkan Ballı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volkan Ballı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volkan Ballı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkan Ballı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkan ballı gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 volkan ballı haberi bulunmuştur. Tüm volkan ballı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Volkan Ballı'nın görevine son verildi
Fenerbahçe'de Volkan Ballı'nın görevine son verildi Fenerbahçe'de İdari Menajer Volkan Ballı'nın görevine son verildi.
1.08.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor Samandıra'da yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan sonra yardımcı antrenörlerin hepsinin görevine son verilecek. Teknik heyette sadece Zeki Murat Göle kalacak.
8.06.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu ve Erol Bulut Fenerbahçe Beko maçında
Emre Belözoğlu ve Erol Bulut Fenerbahçe Beko maçında THY Avrupa Ligi 26'nci haftasında Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'i konuk ettiği maçı Emre Belözoğlu ve Erol Bulut birlikte takip etti.
26.02.2021 Futbol
Fenerbahçe'de bir koronavirüs vakası daha
Fenerbahçe'de bir koronavirüs vakası daha Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Volkan Ballı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.
19.12.2020 Fenerbahçe
Dayanamadı sahaya indi
Dayanamadı sahaya indi Fenerbahçe'de futboldan sorumlu tek yetkili isim olan Emre Belözoğlu sahaya indi.
4.12.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe de Covid alarmı!
Fenerbahçe de Covid alarmı! Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü; kendisi, yardımcısı Selçuk Şahin ile idari menajer Volkan Ballı'nın Covid-19'a yakalanıp atlattıklarını kan testinde antikor çıkınca öğrendiklerini ve çok şaşırdıklarını ifade etti.
13.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması!  Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı...
Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması! Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı... Fenerbahçe'den koornavirüs açıklaması geldi. Volkan Ballı, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, idmanın basına açık olan bölümünün son anlarında antrenmanı takip eden basın mensuplarının yanına geldi. Sohbet esnasında Ballı, Belözoğlu ve Şahin daha önce yapılan koronavirüs testleri sonunda antikor çıktıklarını belirttiler.
12.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kritik zirve!
Fenerbahçe'de kritik zirve! Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor karşısında ortaya konan futbol ve alınan yenilgi sonrası Fenerbahçe harekete geçti.
11.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova: 77-78
Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova: 77-78 Turkish Airlines EuroLeague 3’üncü hafta maçında Fenerbahçe Beko, Rusya'nın CSKA Moskova ekibine normal süresi 69-69 biten karşılaşmanın uzatma bölümünde 78-77 mağlup oldu.
14.10.2020 Basketbol
'O futbolcu için gelmez diyorlardı Emre getirdi'
'O futbolcu için gelmez diyorlardı Emre getirdi' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yapılan transferlerde başrolü oynayan Emre Belözoğlu'nu överek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.10.2020 Fenerbahçe
Selçuk Şahin Fenerbahçe'ye geri döndü! İşte yeni görevi
Selçuk Şahin Fenerbahçe'ye geri döndü! İşte yeni görevi Futbolculuk kariyerine noktayı koyan Selçuk Şahin, Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını üstlenecek.
29.09.2020 Fenerbahçe
Trabzonspor FenerBahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? FB TS maçı şifreli mi?
Trabzonspor FenerBahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? FB TS maçı şifreli mi? Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için saatler kaldı. Süper Lig'in 20. Haftası Trabzonspor - Fenerbahçe derbi maçına sahne olacak. Trabzonspor 35 puanla 4. sırada bulunurken, Fenerbahçe ise 37 puanla 2. sırada bulunuyor. Maçta isimleri Sörloth ve Muriç'in performansları ise merak ediliyor. Muriç’in 12 golü, Sörloth de 15 golü bulunuyor. Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’in 20. haftasında bugün oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde dostluk çağrısında bulundu. Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman ve saat kaçta?
1.02.2020 Gündem
Fenerbahçe'yi çekince Kırklarelispor Başkanı...
Fenerbahçe'yi çekince Kırklarelispor Başkanı... Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Günün en çok konuşulan ismi Kırklarelispor Başkanı Volkan Can oldu.Volkan Can, Başakşehir maçının ardından verdiği demeçte çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşmeyi arzu ettiklerini söylemişti
24.01.2020 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi! Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kura sonuçlarına göre Fenerbarbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ve Yarı Final eşleşmeleri
24.01.2020 Galatasaray
Fenerbahçe'de çok gizli idman!
Fenerbahçe'de çok gizli idman! Sonucu merakla beklenen derbiye artık çok kısa bir süre kaldı. Ersun Yanal, Galatasaray’ı deplasmanda yenmeleri halinde ligdeki tüm takımlara şampiyonluk yolunda çok önemli bir mesaj vereceklerine inanıyor.
27.09.2019 Futbol
Mehmet Ekici şimdi yandı! Ceza...
Mehmet Ekici şimdi yandı! Ceza... Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kartla Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşen Mehmet Ekici’ye yüklü bir para cezası kesilecek.
9.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe imza törenini Youtube'da yayınladı!
Fenerbahçe imza törenini Youtube'da yayınladı! Fenerbahçe yeni transferleri Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Tolgay Arslan, Miha Zajc ve Victor Moses için düzenlediği imza törenini youtube hesabından paylaştı.
7.02.2019 Fenerbahçe
Moses açıkladı: Bilgi aldım
Moses açıkladı: Bilgi aldım Fenerbahçe'nin kiralık olarak 1.5 yıllığına kadrosuna kattığı Victor Moses, kulüp binasında düzenlenen imza töreninin ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni gezdi. Futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı ile tesisleri gezerek bilgi alan Nijeryalı futbolcu, sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcıları ile de tanıştı.
25.01.2019 Fenerbahçe
Ali Koç: "3-4 transfer yapmak istiyoruz..."
Ali Koç: "3-4 transfer yapmak istiyoruz..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de yayımlanan "Camiaya Sesleniş" adlı programda kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.
16.01.2019 Fenerbahçe
Volkan Ballı: Transferde gelenler olabilir
Volkan Ballı: Transferde gelenler olabilir Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, transferle ilgili, "Gelenler olabilir" değerlendirmesinde bulunurken, eski futbolcuları Alex'in de artık Samandıra'ya girebileceğini belirtti.
9.01.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Comolli de idmanda!
Fenerbahçe'de Comolli de idmanda! İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de çalışmalar sürerken, transfer çalışmaları için İstanbul'daa bulunan sportif direktör Comolli de takımın antrenmanında yer aldı.
9.01.2019 Fenerbahçe
İşte perde arkası! Volkan Demirel'e af...
İşte perde arkası! Volkan Demirel'e af... Tatilde Ersun Yanal ile buluşup, ilk adımı atan Volkan Demirel, dönüşte Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy ile görüştü. Özsoy, kapıda karşıladığı kaptana, “Buraya kadar gelen adamın özür dilemesine gerek yok” diye sarıldı.
7.01.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Ballı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkan ballı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.