Gazete Vatan Logo

Trabzonspor FenerBahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? FB TS maçı şifreli mi?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için saatler kaldı. Süper Lig'in 20. Haftası Trabzonspor - Fenerbahçe derbi maçına sahne olacak. Trabzonspor 35 puanla 4. sırada bulunurken, Fenerbahçe ise 37 puanla 2. sırada bulunuyor. Maçta isimleri Sörloth ve Muriç'in performansları ise merak ediliyor. Muriç’in 12 golü, Sörloth de 15 golü bulunuyor. Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’in 20. haftasında bugün oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde dostluk çağrısında bulundu. Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman ve saat kaçta?

Trabzonspor FenerBahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? FB TS maçı şifreli mi?

Süper Lig'de zirve yarışı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla devam edecek. Fenerbahçe de Trabzonspor da galibiyet için sahada mücadele verecek. Spor Bakanı Kasapoğlu da maç öncesi, yayımladığı mesajda Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin dostluk ve fair-play çağrısı yaptı.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı bugün saat 20.00'da başlayacak.

Dev derbi maçı BeIN Sports HD 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Ali Palabıyık. Palabıyık'a Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yardımcılık yapacak.

FENERBAHÇE'NİN TRABZONSPOR MAÇI KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bugün deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Hasan Ali Kaldırım ile Zanka ve Alper Potuk kamp kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe'nin 21 kişilik Trabzonspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Altay Bayındır, Harun Tekin, Serdar Aziz, Simon Falette, Adil Rami, Mauricio Isla, Emre Belözoğlu, Jailson, Luiz Gustavo, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Nabil Dirar, Ferdi Kadıoğlu, Garry Rodrigues, Max Kruse, Deniz Türüç, Vedat Muric, Mevlüt Erdinç

Haberin Devamı

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR, SARI-LACİVERTLİ FUTBOLCULARA MEKTUP YAZDI

Süper Lig'de bugün Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak maçta tribünlerde yer alamayacak Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli futbolculara duygularını yazdıkları mektupla dile getirdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, farklı dillerde kendileri için yazılan mektupları okuyan Fenerbahçeli futbolcular, duygusal anlar yaşadı.

Serdar Aziz, Harun Tekin, Altay Bayındır, Mevlüt Erdinç, Simon Falette ve Mauricio Isla, taraftarların desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtirken; yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş ile idari menajer Volkan Ballı da taraftarlara bu anlamlı davranışları için teşekkür etti.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ DOSTLUK MESAJI

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’in 20. haftasında bugün oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde dostluk çağrısında bulundu.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı mesajda Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin dostluk ve fair-play çağrısı yaptı.

Türk futbolunun lokomotifleri Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynayacağı karşılaşmanın şölen havasında geçmesini dileyen Kasapoğlu, "Sahadaki mücadelesi, saha dışındaki dostluk görüntüsüyle bu iki güzide kulübümüz, tüm sporseverlere keyif vermeli. Burada iki takımımızın futbolcularına, yöneticilerine ve taraftarlarına büyük sorumluluk düşüyor." değerlendirmesinde bulundu:

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İki kulübümüz arasındaki 'ezeli rekabet, ebedi dostluk' ruhuna uygun geçeceğine inandığım karşılaşmanın, futbolumuza, sporumuza değer katacağına yürekten inanıyorum. Bu önemli karşılaşmanın, sporun ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik içerisinde, centilmence ve dostça geçeceğine inanıyor, her iki takımımıza da başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, FENERBAHÇE KARŞISINDA GALİBİYET HEDEFLİYOR

Süper Lig'in 20nci haftasında bugün sahasında Fenerbahçeyi konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçı kazanıp hem sezonun en uzun galibiyet serisine uzanmayı, hem de 1 maçı eksik olmasına rağmen zirve mücadelesi verdiği rakibinin önüne geçmeyi hedefliyor.

1 maçı eksik olmasına rağmen Süper Ligde 41 puanlı lider Demir Grup Sivasspor'un 6 puan gerisinde 4üncü sırada yer alan Trabzonspor, bugün sahasında şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Fenerbahçeyi konuk edecek. Bu maçı kazanması durumunda bu sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşacak olan bordo-mavililer, aynı zamanda hem rakipleriyle puan farkını açmayı, hem de zirve mücadelesi verdiği Fenerbahçe'nin sıralamada önüne geçmeyi hedefliyor. Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Haberin Devamı

KADRODA 3 DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Trabzonspor'da bu zorlu maç öncesinde Abdulkadir Ömür ve Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Yukatel Denizlispor ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Anthony Nwakaeme de bugün ki maçta forma giyemeyecek. Bordo-mavililerde teknik direktör Hüseyin Çimşirin ligde son oynadıkları ve 6-0 kazandıkları Kasımpaşa karşılaşmasındaki 11inde 3 değişiklik yaparak Kamil Ahmetin yerine Novaka, Ekubanın yerine Yusufa ve cezalı Nwaakemenin yerine de Sturridgeye görev vermesi bekleniyor.

SEZONUN EN UZUN GALİBİYET SERİSİ FIRSATI

Trabzonspor, bugün sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılması durumunda aynı zamanda bu sezonun en uzun galibiyet serisine ulaşacak. Ligin ilk 4 haftasında 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan, ardından Demir Grup Sivasspora deplasmanda 2-1 mağlup olan, daha sonra yakaladığı 3 galibiyet ve bir beraberlik serisini sahasında 1-0lık Göztepe mağlubiyetiyle noktalayan bordo-mavililer, bu maçtan sonraki süreçte çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve bir beraberlik elde ve daha sonra da sahasında Yukatel Denizlispora 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olmuştu. Bordo-mavililer son üç maçında ise Konyasporu 1-0, Kayserisporu 6-2, Kasımpaşayı ise 6-0 mağlup etti. Trabzonspor, bugün Fenerbahçeyi mağlup etmesi durumunda üst üste 4üncü maçından da galibiyetle ayrılacak ve bu sezonun en uzun galibiyet serisini elde edecek.

FENERBAHÇE İLE 94ÜNCÜ RANDEVU

Bu arada, Trabzonspor ile Fenerbahçe, bugün Medical Park Stadı'nda oynayacakları maçla birlikte ligde 94üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 93 maçta; Trabzonspor'un 23, Fenerbahçe'nin 37 galibiyeti bulunurken, 33 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 93 gol atarken, kalesinde de 122 gol gördü.