Vladimir Jirinovski

Vladimir Jirinovski

Son dakika Vladimir Jirinovski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vladimir Jirinovski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vladimir Jirinovski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vladimir Jirinovski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vladimir jirinovski gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 vladimir jirinovski haberi bulunmuştur. Tüm vladimir jirinovski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus siyasetçi Vladimir Jirinovski hayatını kaybetti
Rus siyasetçi Vladimir Jirinovski hayatını kaybetti Rusya’da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin, Türkiye’nin de yakından tanıdığı Liberal Demokrat Partisi (LDPR) lideri Vladimir Jirinovski’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.04.2022 Dünya
ABD savaş başlatırsa Rusya...
ABD savaş başlatırsa Rusya... Rus askeri uzman İgor Korotçenko, S-700 isimli olası bir füze savunma sisteminin, ABD'nin 25-30 yıl sonra uzayda silah yarışı başlatması halinde geliştirilebileceğini söyledi. Korotçenko, bu sistemin yakın uzaya konuşlanabilecek lazerli bir sistem olabileceği değerlendirmesinde bulundu.
16.10.2018 Dünya
Putin: Traktör şoförü olacağım
Putin: Traktör şoförü olacağım Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi, “Başkan seçilmezsem traktör şoförü olacağım” dedi.
2.02.2018 Dünya
Putin istedi, onaylanıyor!
Putin istedi, onaylanıyor! Rusya’da Başkan Putin’in gündeme getirdiği bir teklif, Duma’daki tüm siyasi partilerin ortak yasa tasarısı olarak sunuldu: Terör suçundan mahkum olanlar Rusya Federasyonu vatandaşlığını kaybedecek.
19.04.2017 Dünya
"ABD ile nükleer savaşa hazırız"
"ABD ile nükleer savaşa hazırız" Kuzey Kore elçiliğinin yetkili bakanı Zin Jeong Hep, ABD’nin başlatabileceği nükleer savaşa Pyongyang’ın yanıt vermeye hazır olduğunu açıkladı.
18.04.2017 Dünya
Rusya'dan Erdoğan'a kutlama!
Rusya'dan Erdoğan'a kutlama! Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye’de anayasa değişikliğine yönelik referandum sonucuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kutlama mesajı gönderdi.
17.04.2017 Dünya
Rusya'dan ilk referandum yorumları: "Moskova için..."
Rusya'dan ilk referandum yorumları: "Moskova için..." Referandumda düşük farkla da olda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istediği "evet" sonucunun çıkması AB'den olumsuz yorumlar alırken, Moskova'da "“Rusya için kabul edilebilir bir sonuç” olarak değerlendirildi.
17.04.2017 Dünya
"Hollanda Türkiye'ye karşı küstahlık yapıyor"
"Hollanda Türkiye'ye karşı küstahlık yapıyor" Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Hollanda’nın Türk bakanlara yönelik engellemelerini sert şekilde eleştirerek, “Hollanda’nın yaptığı küstahlık” dedi.
12.03.2017 Dünya
Jirinovski: Keşke Türklerle bir olsaydık
Jirinovski: Keşke Türklerle bir olsaydık Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, tarihte Türkiye ile ilişkilerde ciddi hatalar yaptıklarını belirterek, “Keşke zamanında Türklerle, hatta Almanlarla birlikte olsaydık, şimdi dünya Rusça, Türkçe ve Almanca konuşacaktı” dedi.
17.06.2021 Dünya
Jirinovski: Türkiye'nin Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde tarihi hakkı var
Jirinovski: Türkiye'nin Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde tarihi hakkı var Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Jirinovski, Ortadoğu bölgesinin bir zamanlar Osmanlı İmparatorluğu'nun parçası olduğunu belirterek, "Türkiye'nin Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine tarihi hakkı var" dedi.
17.06.2021 Dünya
‘Dişine göre’ rakip aranıyor
‘Dişine göre’ rakip aranıyor Rusya’da 2018’de gerçekleşecek başkanlık seçimleri öncesinde Kremlin, Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’in karşısına çıkabilecek adaylar aramaya başladı...
17.06.2021 Dünya
Jirinovski: Kimse Erdoğan'ı devirmeye cesaret edemez, o bizim adamımız
Jirinovski: Kimse Erdoğan'ı devirmeye cesaret edemez, o bizim adamımız Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi adamları olduğunu ve kimsenin onu devirmeye cesaret edemeyeceğini söyledi
17.06.2021 Dünya
Ukrayna, Rusya’ya yaptırımları genişletti
Ukrayna, Rusya’ya yaptırımları genişletti Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Rusya’ya karşı özel ve tüzel kişilere yönelik uygulanan yaptırımlar listesini genişletti.
17.06.2021 Dünya
Rus liderden 15 Temmuz'la ilgili bomba iddia
Rus liderden 15 Temmuz'la ilgili bomba iddia RUSYA Liberal Demokrat Partisi Lideri Vladimir Jirinovski, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin arkasında ABD’nin olduğunu ileri sürdü...
17.06.2021 Dünya
İnfazın ardında Rus mafyası çıktı
İnfazın ardında Rus mafyası çıktı Beşiktaş’ta pusuya düşürülen Azeri mafya liderinin, 3 yıl önce Moskova’da Aslan Usoyan’ın (Ded Hasan) öldürülmesi emrini verdiği için infaz edildiği iddia edildi.
19.08.2016 Yaşam
Jirinovski: Türkiye bizim komşumuz, affedelim
Jirinovski: Türkiye bizim komşumuz, affedelim Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye’nin Rusya’nın komşusu olduğunu ve özür sonrasında affedilmesi gerektiğini söyledi...
17.06.2021 Dünya
Liberal Rus lider: Rusya ve Türkiye'yi barıştırmak benim için onurdur
Liberal Rus lider: Rusya ve Türkiye'yi barıştırmak benim için onurdur Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, 24 Kasım’da Türkiye’nin Rus savaş uçağını düşürmesi sonucunda bozulan Moskova-Ankara ilişkilerini düzeltmeye çalıştığını söyledi.
20.06.2016 Dünya
Rusya'dan küstah açıklama: Türkiye yok edilmeli
Rusya'dan küstah açıklama: Türkiye yok edilmeli Rus televizyon kanalı Rossiya 1'de programa katılan Rus siyasetçi Jirinovski, Türkiye'ye yönelik tehditlerde bulundu
6.03.2016 Dünya
Putin'e "imparatorluk" teklifi
Putin'e "imparatorluk" teklifi Rusya'daki Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e "imparatorluk" teklif etti...
16.08.2014 Dünya
'O gazeteciyi taciz edin'
'O gazeteciyi taciz edin' Rusya’nın ani çıkışları ve saldırgan tavırları ile bilinen aşırı sağcı Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski yine bir skandala imza attı.
19.04.2014 Dünya
'Hepsinin suçlusu Michelle Obama!'
'Hepsinin suçlusu Michelle Obama!' Rus siyasetçiden ABD Başkanı'na bir garip eleştiri
22.01.2014 Dünya
'Türkiye'de militan yetiştiriliyor'
'Türkiye'de militan yetiştiriliyor' Rus politikacıdan uyarı
30.01.2013 Yaşam
Siyasetçi o yarışmaya katılırsa!
Siyasetçi o yarışmaya katılırsa! İzleyenleri çok güldürdü
15.01.2013 Dünya
Putin emanetini geri alacak
Putin emanetini geri alacak Rusya’da 2000 yılında oturduğu başkanlık koltuğunu anayasadaki zorunluluğu nedeniyle 2008’de Dimitri Medvedev’e devreden Vladimir Putin yeniden Kremlin’e dönmeye hazırlanıyor...
3.03.2012 Dünya
Putin resmen aday oldu
Putin resmen aday oldu Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in Mart ayında yapılacak devlet başkanlığı seçiminde resmi adaylık başvurusunu bugün yaptığı bildirildi...
7.12.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vladimir Jirinovski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vladimir jirinovski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.