Vizesiz Giriş

Vizesiz Giriş

Son dakika vizesiz giriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vizesiz giriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vizesiz giriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vizesiz Giriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vizesiz giriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 vizesiz giriş haberi bulunmuştur. Tüm vizesiz giriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı?
Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı? Yurt dışı seyahatlerde son yıllarda oldukça sık tercih edilen Dubai'ye gidecek vatandaşların bilmeleri gereken bazı kurallar var. Dubai'ye turistik gezi planlayanların vize ve pasaport işlemleri hakkında bilgi arayışında olanlar mevcut. Seyahat öncesi kişilere avantaj kazandıracak olan vize işlemleri hakkında bilgileri haberimizde derledik. Peki Dubai vize istiyor mu? Dubai kimlikle seyahat var mı?
8.05.2023 Gündem
Pasaport ve vize istemeyen ülkeler! Listeye bir ülke daha eklendi: Ortadoğu'nun tatil cenneti
Pasaport ve vize istemeyen ülkeler! Listeye bir ülke daha eklendi: Ortadoğu'nun tatil cenneti Dünyanın dört bir yanında keşfedilmeyi bekleyen, coğrafyası ve tarihiyle hayranlık uyandıracak pek çok ülke var. Balkanlar’da, Avrupa, Amerika, Asya hemen hemen tüm kıtalarda sadece bir valiz, uçak bileti ve pasaportunuzu alarak gidebileceğiniz ülkeler mevcut. Vizesiz gidilen ülkelere seyahat etmeden önce pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresi olduğunu mutlaka kontrol etmelisiniz. Vizesiz gidilen ülkeler 2023 listesinden seyahat edeceğiniz ülkelerin kaç gün vizesiz seyahate izin verdiğini de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.
2.05.2023 Dünya
Necip Hablemitoğlu suikasti zanlısı Levent Göktaş için iade talebi! Mahkemeden ek gözaltı süresi
Necip Hablemitoğlu suikasti zanlısı Levent Göktaş için iade talebi! Mahkemeden ek gözaltı süresi Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş'ın Bulgaristan'dan Türkiye'ye iade edilmesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iade talepnamesi Adalet Bakanlığı tarafından Bulgaristan'a gönderilmek üzere Dışişleri Bakanlığına gönderildi. Bulgaristan’da yakalanan Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Levent Göktaş hakim karşısına çıkarıldı. Bulgaristan'ın Haskovo kentinde mahkemeye çıkarılan emekli albay Mustafa Levent Göktaş'a 40 gün ek gözaltı süresi verildi.
5.09.2022 Gündem
Avrupa'da bir ülkeye daha kimlikle giriş! İşte Türklerden vize istemeyen ülkelerin listesi: Pasaportsuz ve vizesiz seyahat...
Avrupa'da bir ülkeye daha kimlikle giriş! İşte Türklerden vize istemeyen ülkelerin listesi: Pasaportsuz ve vizesiz seyahat... Vizesiz giriş yapılan ülkelere bir yenisi daha eklendi. Avrupa ülkesine yeni kimlik kartı olan herkes syahat edebilecek. Türk vatandaşları için pasaportsuz ve kimlikle seyahat edilebilen ülkeler KKTC, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Moldova’ydı. Son yapılan açıklamayla Avrupa ülkesine de kimlikle seyahat edilebilecek.
10.06.2022 Ekonomi
Rusya - Japonya arasında kriz büyüyor
Rusya - Japonya arasında kriz büyüyor Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Rusya'nın 2. Dünya Savaşı sonrası barış antlaşması müzakerelerini Tokyo'nun Ukrayna politikası karşısında askıya alma kararının kabul edilemez olduğunu belirterek, Rusya'nın adımını şiddetle protesto ettiklerini kaydetti.
22.03.2022 Dünya
Bakan müjdeli haberi duyurdu! Bir ülkeyle daha vizeler kaldırılıyor
Bakan müjdeli haberi duyurdu! Bir ülkeyle daha vizeler kaldırılıyor Müjdeli haber geldi. Bir ülkeyle daha vizeler kaldırılıyor. Artık vizesiz giriş yapılabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin Tacikistan’daki yatırımlarının 26 milyon dolar olduğunu ve bu rakamı 1 milyar dolar seviyesine çıkaracaklarını belirterek, Ocak ayından itibaren Tacikistan’a vize kısıtlamasının kalkacağını söyledi.
17.12.2021 Ekonomi
Rusya resmen açıkladı! Vizeler kaldırıldı
Rusya resmen açıkladı! Vizeler kaldırıldı Rusya'nın Saint Petersburg kentindeki 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) maçlarına bileti olan yabancı uyruklu seyircilerin ülkeye vizesiz giriş yapabileceği açıklandı.
20.05.2021 Dünya
Gri pasaport nedir? Gri pasaport (Hizmet pasaportu) kimlere verilir, süresi?
Gri pasaport nedir? Gri pasaport (Hizmet pasaportu) kimlere verilir, süresi? Türkiye'den Almanya'ya gri pasaportla giden 45 kişiden 43'nün ülkeye dönmediğine dair haberler üzerine İçişleri Bakanlığı, 6 belediyeye soruşturma başlattı. Gelişmelerin ardından Gri pasaport nedir, kimlere verilir? soruları arttı.
19.04.2021 Gündem
AB ile vize serbestisi süreci hız kazanacak
AB ile vize serbestisi süreci hız kazanacak Türkiye, AB ile Vize Serbestisi Diyaloğu'nda 72 kriterden 66'sını yerine getirdi. Kalan 6 kriteri terörle mücadele mevzuatının gözden geçirilmesi, Europol anlaşması, GRECO tavsiyeleri, üye ülkelerle adli iş birliği, kişisel verilerin korunması ve Geri Kabul Anlaşması'nın tam uygulanması oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB ile Vize Serbestisi Diyaloğu Sürecine ilişkin genelgesiyle kriterlerin karşılanmasına yönelik çalışmaların hız kazanması bekleniyor.
20.09.2019 Dünya
ABD listeyi güncelledi! 8 ülke daha...
ABD listeyi güncelledi! 8 ülke daha... Washington yönetimi, 1 Mart 2011 ve sonrasında Kuzey Kore'nin yanı sıra İran, Irak, Sudan, Suriye, Libya, Somali ve Yemen'e seyahat edenlerden vize isteyecek.
6.08.2019 Dünya
AB'den İngiliz vatandaşlarına vizesiz seyahat hazırlığı
AB'den İngiliz vatandaşlarına vizesiz seyahat hazırlığı AP Sivil Özgürlükler Komitesi, Brexit sonrası AB ve İngiliz vatandaşlarına karşılıklı vizesiz seyahat hakkı verilmesine ilişkin düzenlemeyi onayladı.
3.04.2019 Dünya
Onaylandı! Vizesiz seyahate 'yeşil ışık'
Onaylandı! Vizesiz seyahate 'yeşil ışık' Avrupa Parlamentosu (AP) Sivil Özgürlükler Komitesi, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılması (Brexit) sonrasında birlik ve İngiliz vatandaşlarına karşılıklı olarak vize muafiyeti uygulanmasına yönelik düzenlemeyi onayladı.
29.01.2019 Dünya
Pakistan Hindistan'la barış konusunda ciddi
Pakistan Hindistan'la barış konusunda ciddi Sih inancında hac bölgesi kabul edilen Hindistan-Pakistan sınırının iki tarafındaki tapınakları birbirine bağlayan Kartarpur koridorunun açılmasıyla iki ülkeden de diyalog ve barış çağrıları gelmeye başladı.
29.11.2018 Dünya
Pakistan ve Hindistanlı yetkililer açılışta buluştu
Pakistan ve Hindistanlı yetkililer açılışta buluştu Pakistan-Hindistan sınırındaki Sihler için hac bölgesi kabul edilen tapınaklar arasında yapılan geçidin açılışı, Pakistan Başbakanı İmran Han, bakanlar kurulu üyeleri ve Hint bakanların katılımıyla yapıldı.
28.11.2018 Dünya
Euro-2020'de taraftarlara vizesiz giriş
Euro-2020'de taraftarlara vizesiz giriş Rusya Devlet Duması, Rusya'da Euro-2020 maçlarının düzenlenmesine ve hazırlığına ilişkin yasa tasarısını Perşembe günü gerçekleşen ilk oturumda onayladı. Yasa tasarısı özellikle, Euro-2020 taraftarlarının Rusya'ya vizesiz girişlerini öngörüyor.
23.11.2018 Dünya
Son dakika... Bakan açıkladı: Vize serbestisine 6 kriter kaldı!
Son dakika... Bakan açıkladı: Vize serbestisine 6 kriter kaldı! Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Türkiye-AB ilişkileriyle ilgili, "Türk hükümetinin AB'yle ilişkileri güçlendirmeye yönelik aldığı kararı memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.
22.11.2018 Dünya
AB heyeti vize muafiyeti görüşmeleri için geliyor
AB heyeti vize muafiyeti görüşmeleri için geliyor Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasındaki vize muafiyeti görüşmeleri kapsamında Ankara’ya gelecek AB heyetinin, Türk yetkililerle teknik görüşmeler yapacağı bildirildi.
30.05.2018 Dünya
Bu hafta AB ile vize toplantısı var
Bu hafta AB ile vize toplantısı var Ankara, Avrupa Birliği’nden önemli bir heyeti ağırlamaya hazırlanıyor.
27.05.2018 Gündem
İşte dünyanın en güçlü pasaportu
İşte dünyanın en güçlü pasaportu Uluslararası endekse göre Japonlar listedeki 227 istikametin 189'una vizesiz giriş yapabiliyor. Singapur ve Almanya ikinci sırayı paylaşıyor.
23.05.2018 Dünya
Kanada iki ülke vatandaşlarına vizeyi kaldırdı
Kanada iki ülke vatandaşlarına vizeyi kaldırdı Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanlığınca, Romanya ve Bulgaristan vatandaşlarına vize uygulamasının kaldırıldığı bildirildi.
1.12.2017 Dünya
Türkiye-Katar güvelik komitesi toplantısı yapıldı
Türkiye-Katar güvelik komitesi toplantısı yapıldı Katar ile Türkiye arasında suç ve terörle mücadelede iş birliğinin arttırılması amacıyla dördüncü güvenlik komitesi toplantısı gerçekleştirildi
29.09.2021 Gündem
Yıldırım, Türk iş adamlarıyla bir araya geldi
Yıldırım, Türk iş adamlarıyla bir araya geldi Gürcistan ile Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Bakü-Tiflis-Kars demiryolunda ağustos veya eylül gibi tren yürütmeye çalışacaklarını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Ukraynalı turistler en çok Türkiye'ye geliyor
Ukraynalı turistler en çok Türkiye'ye geliyor Ukrayna’dan çıkan yıllık yaklaşık 1,5 milyon turistin yaklaşık yüzde 75’i Türkiye’ye geliyor
11.04.2017 Ekonomi
Yunan adaları için yeni dönem!
Yunan adaları için yeni dönem! Ege adaları için 'kapıda vize' olarak adlandırılan geçici vize uygulamasının 1 Nisan itibariyle başlayıp 30 Eylül'de son bulacak'
30.03.2017 Ekonomi
Suikastte bir şüpheli serbest
Suikastte bir şüpheli serbest Malezya, havalimanında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey kardeşinin zehirlenmesine karışmadığı belirlenen şüpheliyi sınır dışı ediyor.
3.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vizesiz Giriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vizesiz giriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.