Viktor Ozerov

Viktor Ozerov

Son dakika Viktor Ozerov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Viktor Ozerov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Viktor Ozerov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viktor Ozerov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viktor ozerov gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 viktor ozerov haberi bulunmuştur. Tüm viktor ozerov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koordinatlar şaşarsa Rusya savaşa hazır!
Koordinatlar şaşarsa Rusya savaşa hazır! Rusya'nın Uzak Doğu'daki birlikleri Kuzey Kore'deki durum sebebiyle yüksek askeri hazırlık rejimine çevrildi.
12.08.2017 Dünya
Rus hava savunma sistemleri alarmda
Rus hava savunma sistemleri alarmda ABD ve Kuzey Kore'nin savaşın eşiğine gelmesi Rusya'yı da teyakkuza geçirdi. Rus hava savunma sistemleri füzelerin fırlatılabileceği yerleri mercek altına aldı.
11.08.2017 Dünya
Flaş açıklama! Rusya: Hepsini inceleyeceğiz
Flaş açıklama! Rusya: Hepsini inceleyeceğiz Rusya Üst Düzey Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Rusya’nın, Körfez ülkeleri tarafından dillendirilen Katar’ın teröre sponsor olduğuna dair iddiaları yakından inceleyeceğini söyledi.
5.06.2017 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Yüzde 99'u imha edildi
Rusya'dan flaş açıklama: Yüzde 99'u imha edildi Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Konvansiyonel Yükümlülükleri Uygulama Dairesi Başkanı Viktor Holstov, Rusya'nın envanterindeki kimyasal silahların yüzde 98.6'sını imha ettiğini söyledi
30.05.2017 Dünya
Rus füzeleri savaşa hazır
Rus füzeleri savaşa hazır Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Uzak Doğu'daki füze savunma sistemlerinin Kuzey Kore'nin füze atışları nedeniyle savaşa hazır halde bulunduklarını, Rusya'nın bu atışların hedefi olmadığını fakat kendisini her türlü olaydan koruması gerektiğini bildirdi.
14.05.2017 Dünya
Rusya: Göndermeye hazırız!
Rusya: Göndermeye hazırız! Viktor Ozerov, "Suriye’ye gereken hava savunma sistemlerini göndermeye hazırız" dedi
24.04.2017 Dünya
Rusya'dan açıklama: “ABD ile savaşmayı planlamıyoruz”
Rusya'dan açıklama: “ABD ile savaşmayı planlamıyoruz” Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Rusya’nın ABD ile Suriye’de askeri eylemlere girmeyi planlamadığını, Rus Hava Kuvvetleri’nin görevinin Suriye’de terörle mücadeleye destek vermek olduğunu bildirdi
10.04.2017 Dünya
Emri verdi: Hazır olun!
Emri verdi: Hazır olun! Fox News'a konuşan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral Herbert McMaster, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kore sularına gönderdiği Carl Vinson Uçak Gemisi Görev Grubu'na, ABD ve müttefiklerini korumak için 'olası her seçeneğe hazırlıklı olmaları' emri verdiğini söyledi.
10.04.2017 Dünya
Son dakika haberler: Rusya ezber bozdu! Hazırız mesajı verdi
Son dakika haberler: Rusya ezber bozdu! Hazırız mesajı verdi Rusya ile ABD arasında gerginlik devam ederken Rusya tarafından hiç beklenmedik bir açıklama geldi. Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Rusya'nın Suriye'de ABD ile işbirliğine hazır olduğunu söyledi.
8.04.2017 Dünya
Rusya'dan tehdit gibi açıklama!
Rusya'dan tehdit gibi açıklama! Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rusya’nın Suriye’deki Tartus ve Hmeymim üslerinin Rus füze savunma sistemleri tarafından garantili biçimde korunduğunu söyledi.
7.04.2017 Dünya
Yer yerinden oynayacak!  Putin çılgına döndü: Büyük zarar
Yer yerinden oynayacak! Putin çılgına döndü: Büyük zarar ABD sabaha karşı Suriye'yi vurdu. Vurulan hava üssünde Rus askerlerinin de olduğu söyleniyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik konseyi acilen toplantıya çağrıldı. Kremlin ve Putin'den de ilk açıklamalar geldi. Putin, "ABD ile Rusya ilişkilerine büyük zarar verdi" dedi.
8.04.2017 Dünya
Rusya, ABD'ye resti çekti: O anlaşmadan çekilebiliriz!
Rusya, ABD'ye resti çekti: O anlaşmadan çekilebiliriz! ABD'nin, Kuzey Kore'nin balistik füzelerine karşı Güney Kore'ye dün gelişmiş füze savar savunma sisteminin bir bölümünü yerleştirmesi, Rusya'da tepki yarattı
7.03.2017 Dünya
Rusya'dan jet yanıt: Bu bize meydan okumadır!
Rusya'dan jet yanıt: Bu bize meydan okumadır! Rus parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nden Viktor Ozerov, savunma harcamalarını artırma girişiminin ABD’nin Rusya’ya meydan okuma çabası olduğunu belirtti
17.06.2021 Dünya
Suriye'ye giden Rus uçağı düştü!
Suriye'ye giden Rus uçağı düştü! Soçi'den Suriye Lazkiye'de bulunan Rus üssüne giden TU-154 tipi Rus uçağı Karadeniz'de düştü.
17.06.2021 Dünya
Rus Hava Savunma Birlikleri, S-300’lerle tatbikatta
Rus Hava Savunma Birlikleri, S-300’lerle tatbikatta Rusya’nın Doğu Askeri Birimi’ndeki Hava Savunma Birlikleri’nin Habarovsk bölgesinde S-300 savunma sistemleri ile tatbikata başladığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Rusya: Burada 49 yıl kalacağız
Rusya: Burada 49 yıl kalacağız Rusya, Suriye'nin Tartus limanında inşa ettikleri askeri deniz üssünü 49 yıl kullanacaklarını açıkladı. bildirdi.
17.06.2021 Dünya
"Hmeymim Üssü'nde yeni pist inşa edeceğiz"
"Hmeymim Üssü'nde yeni pist inşa edeceğiz" Rusya'nın Suriye'deki Hmeymim Üssü'nde yeni altyapı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, bu çerçevede ikinci pisti inşa edeceklerini ve hava savunma kabiliyetlerini geliştireceklerini belirtti.
17.06.2021 Dünya
Rusya, Kaliningrad'a o füzelerle konuşlanacak!
Rusya, Kaliningrad'a o füzelerle konuşlanacak! Rusya'nın ulusal güvenliğini tehdit eden ABD küresel füze savunma sistemine karşı koymak için batı sınırlarındaki savunma sistemlerini artıracaklarını söyleyen Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Kaliningrad'a S-400 füze savunma sistemleri ve İskender-M taktik füzeleri konuşlandıracaklarını ifade etti.
17.06.2021 Dünya
Rusya hazır, Trump'ı bekliyor!
Rusya hazır, Trump'ı bekliyor! Dışişleri Bakan Yardımcısı, Moskova ve Washington arasındaki ilişkilerin onarılması için hazır olduklarını belirterek ABD'nin yeni başkanının planlarını biraz bildiklerini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Rusya: S-300'leri gemilerinin güvenliği için yerleştirdik
Rusya: S-300'leri gemilerinin güvenliği için yerleştirdik Savunma Bakanlığı Özel Temsilcisi İgor Konaşenkov, Suriye'ye yerleştirilen S-300 füzelerinin amacının Tartus'ta askeri deniz üssünün ve kıyıda bulunan gemilerin güvenliğini sağlamak olduğunu bildirdi...
17.06.2021 Dünya
Times: Rusya İncirlik için 'Türkiye'ye baskı yapıyor'
Times: Rusya İncirlik için 'Türkiye'ye baskı yapıyor' Rusya Dış İlişkiler Komitesi üyesi Morozov, "Göreceksiniz, bir sonraki üs İncirlik olacak. Bu Putin için yeni bir zafer daha olacak" dedi.
17.06.2021 Dünya
Rusya'dan flaş iddia: Türkiye bize İncirlik'i açabilir
Rusya'dan flaş iddia: Türkiye bize İncirlik'i açabilir Rusya Federasyon Konseyi, İncirlik'in Rusya'ya kullanıma açılmasının, Türkiye'nin atacağı doğru bir adım olacağını dile getirdi
17.08.2016 Dünya
Matviyenko: Sadece özür yetmez!
Matviyenko: Sadece özür yetmez! Rusya Parlamentosu’nun üst kanadı olan Federasyon Konseyi'nin Başkanı Valentina Matviyenko, Türkiye Cumhurbaşkanı’nın Putin'e gönderdiği mektubun, ilişkilerin düzelmesi için temel oluşturabileceğini belirtti...
17.06.2021 Dünya
Rusya: Türk askerleriyle savaşmayacağız
Rusya: Türk askerleriyle savaşmayacağız Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Türkiye ile bir çatışmanın söz konusu olmadığını söyledi.
16.02.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Viktor Ozerov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viktor ozerov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.