Video Yardımcı Hakem

Video Yardımcı Hakem

Son dakika Video Yardımcı Hakem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Video Yardımcı Hakem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Video Yardımcı Hakem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Video Yardımcı Hakem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan video yardımcı hakem gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 video yardımcı hakem haberi bulunmuştur. Tüm video yardımcı hakem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de ilk yabancı VAR açıklandı
Süper Lig'de ilk yabancı VAR açıklandı Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) belli oldu.
13.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde? TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024 Şampiy10
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı
TFF'den Halil Umut Meler kararı! Resmen açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesini açıkladı. Ankaragücü-Rizespor maöında saldırıya uğrayan ve uzun süredir maç yönetmeyen Halil Umut Meler de listede yer aldı.
26.12.2023 Süper Lig
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
Ankaragücü'nden Atakaş Hatayspor karşısında farklı galibiyet!
Ankaragücü'nden Atakaş Hatayspor karşısında farklı galibiyet! Spor Toto Süper Ligin 12nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-1 mağlup etti.
30.10.2022 MKE Ankaragücü
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak Sabri Çelik'i göreve atadı.
8.07.2022 Süper Lig
Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşılaşmasında 2 gol, 1 penaltı ve 1 kırmızı kart vardı
Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşılaşmasında 2 gol, 1 penaltı ve 1 kırmızı kart vardı Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
22.01.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler
Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ile Rizespor Ülker Stadyumu'nda bu akşam kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Rizespor mücadelesinde Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Atilla Karaoğlan görev yapacak. Fenerbahçe, son 6 karşılaşmadaki kötü gidişatı durdurarak Rizespor maçından galibiyetle çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Rizespor kadrosu!
5.12.2021 Gündem
Atakaş Hatayspor: 3 - Fraport  TAV Antalyaspor: 1
Atakaş Hatayspor: 3 - Fraport TAV Antalyaspor: 1 Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u 3-1 yendi.
20.11.2021 Hatay Spor
Avrupa'da maçlarımızı yönetecek hakemler belli oldu
Avrupa'da maçlarımızı yönetecek hakemler belli oldu Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarının hakemleri belli oldu.
15.08.2021 UEFA Avrupa Ligi
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler!
İşte yeni sezonda maç yönetecek hakemler! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı.
12.07.2021 Süper Lig
Galler - Türkiye maçına Portekizli hakem!
Galler - Türkiye maçına Portekizli hakem! 16 Haziran Çarşamba günü oynanacak olan Galler Türkiye maçında Artur Dias düdük çalacak.
14.06.2021 Futbol
Derbinin VAR hakemi belli oldu
Derbinin VAR hakemi belli oldu Galatasaray - Beşiktaş maçının VAR Hakemi Mete Kalkavan oldu.
8.05.2021 Galatasaray
Trabzonspor: 2 - Fatih Karagümrük: 0
Trabzonspor: 2 - Fatih Karagümrük: 0 Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü sahasında 2-0 yenerek, 5 hafta aradan sonra galip geldi.
24.04.2021 Trabzonspor
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 -  İttifak Holding Konyaspor: 2
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 - İttifak Holding Konyaspor: 2 Süper Lig'in 32. haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 yendi.
4.04.2021 Konya Spor
TFF duyurdu! 1. Lig'de VAR uygulanacak!
TFF duyurdu! 1. Lig'de VAR uygulanacak! TFF, 1. Lig'de 2022-2023 sezonundan itibaren VAR sisteminin uygulanacağını açıkladı.
31.03.2021 TFF 1.Lig
Yeni Malatyaspor 2 - Gaziantep Futbol Kulübü: 2
Yeni Malatyaspor 2 - Gaziantep Futbol Kulübü: 2 Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.
20.03.2021 Yeni Malatya Spor
Türk futbolunda radikal karar! VAR kalkıyor mu?
Türk futbolunda radikal karar! VAR kalkıyor mu? Son aylarda sürekli tartışılan VAR sistemi hakkında TFF Başkanı Nihat Özdemir çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.02.2021 Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası maçları: Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman?
Ziraat Türkiye Kupası maçları: Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final, yarın yapılacak tek maçla başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarını kazanan 4 takım adını yarı finale yazdıracak. Türkiye Futbol Federasyonu kupada çeyrek final müsabakalarının programını paylaştı. Peki, Ziraat Türkiye Kupası maçları ne zaman? Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası maçları...
8.02.2021 Gündem
Süper Lig - Medipol  Başakşehir 1 - Atakaş Hatayspor 5
Süper Lig - Medipol Başakşehir 1 - Atakaş Hatayspor 5 Süper Lig'in 22. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Atakaş Hatayspor'a 5-1 mağlup oldu.
30.01.2021 Başakşehir
Ziraat Türkiye kupası maçları hangi kanalda, ne zaman başlıyor? Ziraat Türkiye kupası maç programı
Ziraat Türkiye kupası maçları hangi kanalda, ne zaman başlıyor? Ziraat Türkiye kupası maç programı Ziraat Türkiye kupası maçları hangi kanalda? sorularında artış yaşandı. Ziraat Türkiye kupası maçları hakkındaki aramalar arttı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 tur eşleşmeleri geçtiğimiz ay belli olmuştu. ZTK son 16 maçları ne zaman?
Ziraat Türkiye kupası maçları ne zaman? Ziraat Türkiye kupası maçları hangi kanalda?
Ziraat Türkiye kupası maçları ne zaman? Ziraat Türkiye kupası maçları hangi kanalda? Ziraat Türkiye kupası maçları ne zaman başlıyor? sorularında artış yaşandı. Ziraat Türkiye kupası maçları hakkındaki aramalar arttı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 tur eşleşmeleri geçtiğimiz ay belli olmuştu. ZTK son 16 maçları ne zaman? İşte Ziraat Türkiye Kupası son 16 eşleşmeleri...
6.01.2021 Gündem
Ali Koç ve Fatih Terim'e gönderme!
Ali Koç ve Fatih Terim'e gönderme! Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı, Süper Lig'de uygulanan Video Yardımcı Hakem (VAR) ile ilgili açıklamalarda bulundu.
18.12.2020 Süper Lig
İşte Türkiye'nin tartıştığı pozisyon
İşte Türkiye'nin tartıştığı pozisyon Fenerbahçe - Konyaspor maçında iptal edilen golden önce Enner Valencia'nın eline çarptığı top tartışma konusu oldu.
7.11.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Video Yardımcı Hakem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki video yardımcı hakem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.