Vedat Muriqi

Vedat Muriqi

Son dakika Vedat Muriqi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vedat Muriqi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vedat Muriqi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vedat Muriqi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vedat muriqi gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 vedat muriqi haberi bulunmuştur. Tüm vedat muriqi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye Batshuayi yerine Vedat Muriqi! Transfer haberini tek cümlede bitirdi
Fenerbahçe'ye Batshuayi yerine Vedat Muriqi! Transfer haberini tek cümlede bitirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2019/2020 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriqi, sarı-lacivertli formayla gösterdiği başarılı performansla 2020/2021 sezonu öncesi Lazio'nun yolunu tutmuştu. İtalyan ekibindeki kariyeri beklediği gibi gitmeyen ve şu an formasını giydiği Mallorca'da etkili bir oyun sergileyen Kosovalı golcünün Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası! Icardi yerine geliyor, anlaşma tamam
Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası! Icardi yerine geliyor, anlaşma tamam Galatasaray'da son dakika transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi için harekete geçti.
28.06.2023 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
12.05.2023 İddaa
Lewandowski 15 gol Enes Ünal 13 gol! Tek başına Getafe'yi ligde tutuyor
Lewandowski 15 gol Enes Ünal 13 gol! Tek başına Getafe'yi ligde tutuyor La Liga'nın 26.haftasında evinde Sevilla ile karşı karşıya gelen Getafe milli yıldızımız Enes Ünal'ın attığı golle dişli rakibini 2-0 yendi.
20.03.2023 İspanya
Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış
Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış Fenerbahçe'de Lazio'ya, oradan Mallorca'ya transfer olan Kosovalı yıldız Vedat Muriç, depremzedelere 300 bin TL'lik bağışta bulundu.
13.02.2023 İspanya
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk spor kulüpleri ve sporcular resmi hesaplarından paylaşımlarda bulundurlar. İşte spor dünyasından paylaşılan mesajlar...
13.11.2022 Futbol
12 maçta 8 gol attı Vedat Muriç için 2 İspanya devi yarışa başladı
12 maçta 8 gol attı Vedat Muriç için 2 İspanya devi yarışa başladı Mallorca formasıyla 12 maçta 8 gol atan ve kalitesini bir kez daha ispatlayan Vedat Muriç için iki İspanya devi devreye girdi.
11.11.2022 İspanya
Vedat Muriqi İspanya'yı sallıyor! La Liga'da tarih yazıyor...
Vedat Muriqi İspanya'yı sallıyor! La Liga'da tarih yazıyor... Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi İspanya'yı sallıyor. Geçen sezon devre arasında kiralık gittiği Mallorca'ya sezon başında bonservisiyle transfer olan Vedat Muriqi gösterdiği performansla dikkatleri üzerine topluyor. Başarılı golcü gol krallığı yarışında zirveye oynarken en olarak Atletico Madrid'i yıkan golü kaydetti.
10.11.2022 İspanya
Ronaldo değil Pelkas, Bakasetas, Vedat Muriç fırtınası
Ronaldo değil Pelkas, Bakasetas, Vedat Muriç fırtınası UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan 9 karşılaşmada toplam 25 gol atılırken, Yunanistan - Kuzey İrlanda maçında Pelkas ve Bakasetas'ın performansları adeta parmak ısırttı.
28.09.2022 Futbol
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Fenerbahçe, Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi ve transferin maddi detayları da paylaşıldı. Peki, Kim Min Jae Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae kaça satıldı? İşte Kim Min Jae transfer bedeli ve Napoli sözleşmesi…
27.07.2022 Şampiy10
Lazio'da temiz Brugge'da sorunlu çıktı Vedat Muriç transferi FIFA'lık olmaya...
Lazio'da temiz Brugge'da sorunlu çıktı Vedat Muriç transferi FIFA'lık olmaya... Belçika devi Club Brugge'un sağlık sorunları var diyerek transferini yarıda kestiği Vedat Muriç için Lazio'nun karşı atağa geçtiği ve durumu FIFA'ya taşıyacağı bildirildi.
12.07.2022 İtalya
Dursun Özbek'ten Vedat Muriç bombası!
Dursun Özbek'ten Vedat Muriç bombası! Daha önce Süper Lig'e dönme istediğini açıklayan Kosovalı yıldız Vedat Muriç'in Galatasaray'da başkan olan Dursun Özbek tarafından istendiği ortaya çıktı.
13.06.2022 Galatasaray
Galatasaray ve Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! İtalyan basını duyurdu: Vedat Muriqi Türkiye'ye dönecek...
Galatasaray ve Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! İtalyan basını duyurdu: Vedat Muriqi Türkiye'ye dönecek... Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Galatasaray ve Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan basını, Vedat Muriqi'in transfer olacağı takımı duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
16.04.2022 İspanya
Fenerbahçe'de yönetim harekete geçiyor! Yeni sezon için şampiyonluk planı hazır... Transfer listesi belli oldu: Tam 7 yıldız...
Fenerbahçe'de yönetim harekete geçiyor! Yeni sezon için şampiyonluk planı hazır... Transfer listesi belli oldu: Tam 7 yıldız... Süper Lig ve kupada hedeflerinin uzağında kalan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de gelecek sezonla ilgili planlama tamamlandı... Yönetimin, harekete geçmek için yeni hocayı beklediği bildirildi. Halen Löw en güçlü aday. Olmazsa Jesus’a gidilecek. Bek, kaleci, kanat, orta saha ve forvete takviye yapılacak. Ön temaslar sürüyor. Hoca belli olunca taarruz başlayacak. Öte yandan takımdan ayrılacak isimler de belli oldu. İşte Kanarya'nın transfer listesindeki yıldızlar...
31.03.2022 Fenerbahçe
Vedat Muriqi Lazio'dan sonra Mallorca'da da kabus görüyor! La Liga'ya fırtına gibi girmişti ama...
Vedat Muriqi Lazio'dan sonra Mallorca'da da kabus görüyor! La Liga'ya fırtına gibi girmişti ama... Fenerbahçe'de süper performans gösteren Kosovalı golcü oyuncu Vedat Muriqi, sarı-lacivertli ekibe yüksek bir bonservis bedeli kazandırarak İtalya Serie A ekibi Lazio'ya transfer olmuştu. Lazio'da tutunamayan Muriqi, La Liga ekibi Mallorca'ya kiralandı. Burada fırtına gibi bir başlangıç yapan golcü oyuncu, haftalar içindeki düşüşüyle hayal kırıklığı yarattı. Muriqi'nin düşüş gösteren performansı, Mallorca'nın kararını da etkileyecek.
31.03.2022 İspanya
9 maçta attığı gol sayısı şok etkisi yarattı!
9 maçta attığı gol sayısı şok etkisi yarattı! Lazio'dan Mallorca'ya kiralık olarak gelen Vedat Muriç'in La Liga'da da kendisinden beklenen patlamayı yapamaması hayal kırıklığı yarattı.
29.03.2022 İspanya
Vedat Muriç müjdesi! Süper Lig'e geri dönüyorum dedi ve...
Vedat Muriç müjdesi! Süper Lig'e geri dönüyorum dedi ve... Lazio'dan Mallorca'ya kiralık olarak giden Kosovalı golcü Vedat Muriç'in Süper Lig'e geri dönüyorum sözleri dev kulüplerde ilgi uyandırdı.
20.03.2022 İspanya
Vedat Muriqi Mallorca ile ilk maçına çıktı! Kosovalı golcü istatistikleri alt üst etti...
Vedat Muriqi Mallorca ile ilk maçına çıktı! Kosovalı golcü istatistikleri alt üst etti... Lazio'dan İspanya'ya transfer olan Vedat Muriqi Mallorca formasıyla ayağının tozuyla ilk maçına çıktı. İspanya Kral Kupası'ndaki ilk maçına Vallecano karşısında ilk 11'de çıkan Vedat Muriqi, takımının sahadan 1-0 yenik ayrılmasına engel olamadı. Öte yandan Kosovalı golcü, mücadelede çıktığı 22 hava topunun 15'ini kazanarak La Liga'da forma giyen futbolcular arasında bir ilki başardı. Karşılaşma sonrası Muriqi'yle ilgili İspanyol basınında övgü dolu ifadeler yer aldı.
3.02.2022 İspanya
Vedat Muriç yeni takımının formasıyla ilk pozunu verdi!
Vedat Muriç yeni takımının formasıyla ilk pozunu verdi! Lazio'dan La Liga ekiplerinden Mallorca'ya transfer olan Vedat Muriç resmi imzayı attı.
1.02.2022 İspanya
Hull City - CSKA Moskova derken Vedat Muriç'e sürpriz transfer mektubu
Hull City - CSKA Moskova derken Vedat Muriç'e sürpriz transfer mektubu Adı sık sık Hull City, CSKA Moskova gibi devlerle anılan Vedat Muriç için Fransız kulübü Saint-Etienne devreye girdi.
21.01.2022 İtalya
Ve Vedat Muriç'in yeni takımı belli oldu
Ve Vedat Muriç'in yeni takımı belli oldu İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Lazio Vedat Muriç için CSKA Moskova ile anlaşmaya vardı.
18.01.2022 Futbol
Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü açıkladılar! Ne Vedat Muriqi ne Luuk de Jong!
Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü açıkladılar! Ne Vedat Muriqi ne Luuk de Jong! Rus basınında yer alan haberlere göre Vedat Muriç ve Luuk de Jong'la ilgilenen Fenerbahçe'nin aslında Artem Dzyuba'yı Süper Lig'e getireceği öğrenildi.
4.01.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş Vedat Muriqi gelişmesi! Lazio'ya mesaj gönderdi, beklemeye geçti...
Fenerbahçe'de flaş Vedat Muriqi gelişmesi! Lazio'ya mesaj gönderdi, beklemeye geçti... Fenerbahçe ’de sadece bir sezon kaldı, taraftarın gönlünde taht kurup yaklaşık 20 milyon Euro kazandırarak ayrıldı... Vedat Muriqi, Sarı- Lacivertli formayı giyerek hayallerinden birini gerçekleştirdi ancak Çubuklu ile şampiyonluk yaşama hedefine ulaşamadı.
30.12.2021 Fenerbahçe
Vedat Muriqi bombası patladı! Rıdvan Dilmen transferi açıkladı, Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe ve Hull City için...
Vedat Muriqi bombası patladı! Rıdvan Dilmen transferi açıkladı, Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe ve Hull City için... Vedat Muriqi bombası patladı. Canlı yayında açıkladı. Adı sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan Vedat Muriqi'in geleceğine ilişkin ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında çok önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin detayları...
25.12.2021 Fenerbahçe
Galatasaray yılın bomba transferine imza atmaya hazırlanıyor! Süper Lig'i sallayacak hamle: 20 milyon euro...
Galatasaray yılın bomba transferine imza atmaya hazırlanıyor! Süper Lig'i sallayacak hamle: 20 milyon euro... Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını sürdürürken, yılın bombasına imza atmaya hazırlanıyor. Milli oyuncuyu yeniden Türkiye'ye döndürmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da Mostafa Mohamed ve Vedat Muriqi konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
25.12.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Vedat Muriqi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vedat muriqi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.