Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Köln – Hertha Berlin: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Köln – Hertha Berlin mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmayı Köln’ün kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Köln’ü Leverkusen deplasmanında oldukça beğendim. Rakibi iyi kilitleyip orta sahada bağlantı kurmasını engelleyen Ren ekibi galibiyeti hak etti. Hertha Berlin ise sahasında Stuttgart’ı yenerek kritik bir galibiyet aldı. Son 3 haftada kendilerini güvenli bölgeye atabilirler mi söylemesi zor ama play-out için bir umut doğdu. Kadrodaki kaliteli hücumcularla bu noktada olmaları zaten akıl alır gibi değil. Şu durumda taraf bahsi riskli olabilir. İlk yarı eşitlikle bitmez diyorum.

Lazio – Lecce: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Lazio – Lecce mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmadan Lazio’nun galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Haberin Devamı

Milan karşısında fazla varlık gösteremeyen Lazio, 2-0 mağlup olarak son 4 maçında 3. yenilgisini aldı. Şampiyonlar Ligi yolunda elde ettiği küçük avantajı kaybetmiş oldu. Düşmeme mücadelesi veren Lecce ise kritik karşılaşmada sahasında Hellas Verona’ya kaybetti. Ligde son 4 maça girilirken hala avantajlı durumdalar. Haftaya oynayacak Spezia karşılaşması onlar için final olacak. Lazio, üst üste yenilgilerden sonra ilk 4 adına sahasında hata yapmayacaktır.

Mallorca – Cadiz: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Mallorca – Cadiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %16’sı karşılaşmada Mallorca’nın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Real Madrid'in puan kaybının ardından Atletico'nun 2.liğe yükselme şansının doğduğu maçta Cadiz'in direnmesini beklemiyorduk ve ilk yarıdan işi bitirdi Atletico ve Cadiz 5-1 kaybetti. Hala düşme riskini taşıyorlar. Sadece 1 puan uzağındalar düşme hattının ancak özellikle iç sahadaki Osasuna yenilgisinde önemli fırsat kaçırdılar. Genel olarak oyunları iyi. Mallorca ise ligin bu sezon keyif veren takımlarından oldu. Vedat Muriqi performansı ve golleri sezonun dikkat çekenleri arasında yerini alacak.3 maçtır kazanamıyorlar ama yine de büyük bir risk taşımıyorlar. İki takımda da kritik eksik yok. Cadiz zor deplasmandan puanla dönebilecek güçte.

Haberin Devamı

 Günün En Çok Oynanan Maçları