Sevgilisi Tuğçe'yi öldüren sanık: Vedalaşmaya ekmek bıçağıyla gittim
Sevgilisi Tuğçe'yi öldüren sanık: Vedalaşmaya ekmek bıçağıyla gittim Eskişehir'de, Tuğçe Can'ı (25) 13 kez bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Onur Kaya (22), emniyet ve savcılıkta susma hakkını kullandı. Yargılanan Kaya, duruşmada ilk kez verdiği ifadede, 2 aydır sevgilisi olan ve ayrıldığı Tuğçe ile vedalaşmaya giderken, yanına 'ne olur ne olmaz' diye ekmek bıçağı aldığını söyleyerek, "Çok tedirgin olmuş ve paniğe kapılmıştım. Bıçağı rastgele savurdum. Kaç kere savurduğumu bilmiyorum. Kendime geldiğimde Tuğçe, yerdeydi ve boğazı kesilmişti" dedi.
11.04.2023 Gündem
Tillerson vedalaştı… Trump’ın adını bile anmadı
Tillerson vedalaştı… Trump’ın adını bile anmadı ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevinden alınan Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, bakanlık çalışanlarıyla vedalaştı. Tillerson konuşmasında Trump'ın adını hiç anmazken, 'Dürüstlüğünüzü kaybetmeyin' mesajı verdi.
23.03.2018 Dünya
'Hakkınızı helal edin!'
'Hakkınızı helal edin!' Başbakan Tayyip Erdoğan, 30 Eylül’deki kongre öncesinde son toplantısını önceki gün yapan AK Parti MKYK’da çalışma arkadaşlarıyla sürpriz bir armağan vererek vedalaştı...
31.08.2012 Siyaset