Vazektomi ameliyatının geri dönüşü var mı?
Vazektomi ameliyatının geri dönüşü var mı? Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serhat Dönmezer, vazektomi ameliyatı ile ilgili merak edilenleri tüm detaylarıyla sizler için derledi.
26.04.2022 Sağlık
Kısırlık ameliyatı oldu karısı hamile kaldı! Mahkemeye koştu
Kısırlık ameliyatı oldu karısı hamile kaldı! Mahkemeye koştu Bursa'da 12 yıl önce vazektomi (sperm kanallarının bağlanması) ameliyatı olan Kemal Demirtaş'ın (57) eşi Gülcan Demirtaş (45), operasyondan 1,5 yıl sonra hamile kalınca hem hastaneye hem de doktora tazminat davası açtı. Yerel mahkeme, İstinaf ve Danıştay'dan ret cevabı gelince çift, bu kez Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Lehte karar sonrası Bursa 1'inci İdare Mahkemesi'nde açılan dava da reddedildi. Şu an kızının 10 yaşına geldiğini fakat buna rağmen yargı sürecinin bitmediğini belirten Kemal Demirtaş, "Ameliyattan önce yüzde 65 aktiftim, sonra yüzde 70 çıktım. Hukuksal mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.
11.11.2021 Yaşam
Vasektomi nedir? Vasektomi cinsel gücü etkiler mi?
Vasektomi nedir? Vasektomi cinsel gücü etkiler mi? Vasektomi erkek doğum kontrol yöntemlerinden biri. Çocuk sahibi olmak istemeyen ve korunmak isteyen çiftlerin başvurabildikleri yöntemlerden olan Vasektomi uygulandıktan sonra erkek artık gebe bırakamıyor. Peki, Vasektomi nedir? Erkeklerde vazektomi neden yapılır? Vasektomi cinsel gücü etkiler mi? İşte vasektomi ile ilgili merak edilenler...
23.08.2020 Sağlık
5 yıllık eşe şok dava! 'Bana sormadan kendini kısırlaştırdı'
5 yıllık eşe şok dava! 'Bana sormadan kendini kısırlaştırdı' İstanbul'da yaşanan olayda Yüksek mimar Beyza H., 5 yıllık eşi hakkında kendisine sormadan kısırlaştırma operasyonu olduğunu ve bu operasyonla artık çocuk sahibi olma ihtimalinin de kalmadığını iddia ederek boşanma davası açtı.
22.08.2020 Gündem