Vakıf Promosyon

Vakıf Promosyon

Son dakika vakıf promosyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vakıf promosyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vakıf promosyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıf Promosyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıf promosyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 vakıf promosyon haberi bulunmuştur. Tüm vakıf promosyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler 1.750 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. işte detaylar...
30.07.2021 Emekli
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL...
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL... Milyonlarca kişi yararlanıyor. 2 bin 550 liraya kadar çıkıyor. Emekli, dul ve yetimleri çok yakından ilgilendiren ödemelerde yeni yıl fırsatları gündemde. Bankalar tek tek duyuruyor. Yarış gittikçe kızışıyor. Bankaların promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanları da kapsıyor. 3 yıl kalma sözüne karşılık yapılan ödemelerde vatandaşlar daha yüksek paranın nasıl alınabileceğini merak ediyor. Promosyon yarışında hangi banklar önde. İşte emekli, dul ve yetimlere promosyon ödemesi yapan özel bankaların verdiği paralar ve istenen ek şartlar...
20.12.2020 Ekonomi
THY’den yurt dışına gidecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yüzde 15 indirim
THY’den yurt dışına gidecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yüzde 15 indirim Türk Hava Yolları ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında Erasmus+ ve/veya Avrupa Dayanışma (ESC) programlarına kayıtlı olan öğrenci/öğretim görevlileri için bir protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında akademik çalışmaları için yurt dışına seyahat edecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yakıt ve vergiler hariç net bilet fiyatı olan ‘baz ücret’ üzerinden yüzde 15 oranında bilet indirimi sağlanacak.
18.11.2022 Ekonomi
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar?
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar? Emekli promosyonu son gün için emeklilerin araştırması başladı. Promosyon oranları 10 bini bulurken emekliler Vakıf Bank, TEB, Garanti BBVA, Denizbank, ING, Akbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve QNB Finansbank bankalarının promosyon oranları için aramalarını arttırdı. Peki, Emekli promosyon 2022 son gün ne zaman? Promosyon son gün uzatıldı mı? İşte Emekli promosyon son gün ve En yüksek emekli promosyonunu veren banka…
31.08.2022 Ekonomi
Bayram mesajına yasak geliyor
Bayram mesajına yasak geliyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) kurduğu, 1 Aralık’ta uygulamaya geçecek İleti Yönetim Sistemi (İYS) ile müşterilere bayram ve yılbaşı kutlama mesajı gönderen, memnuniyet anketi yapan şirketler, vatandaştan izin almak zorunda olacak.
16.10.2020 Çalışma Hayatı
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vatandaşın finansman koşullarını kolaylaştırmak amacıyla yeni kararlar aldı. Kredi kartı borcu ötelenen vatandaşlara 31 Aralık 2020'ye kadar asgari tutar da dahil ödemesiz dönem tanımlanabilmesine imkan sağlandı. Kredi kartı kullananları ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2020 tarihinden itibariyle yürürlüğe girdi. Peki, Kredi borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
20.04.2020 Gündem
Promosyon başvurusu son gün ne zaman? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Hangi banka ne kadar emekli bayram promosyonu verecek?
Promosyon başvurusu son gün ne zaman? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Hangi banka ne kadar emekli bayram promosyonu verecek? Promosyon başvurusu son gün ne zaman? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Hangi banka ne kadar promosyon verecek? soruları merak ediliyor. Corona virüsü salgını kapsamında alınan önlemlerden biri olan emekliye bayram ikramiyesi, emekliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği promosyon taahhütnamesi vermeyen emekliler promosyon tutarlarının yatırılacağını açıkladı. PTT, Garanti, TEB, İNG, Garanti ve Vakıf promosyonları…
1.04.2020 Emekli
Garibana 300, ‘tontiş’e ayda 4 bin liraya yurt
Garibana 300, ‘tontiş’e ayda 4 bin liraya yurt Devlet ve özel yurtların ücretleri belli oldu. Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait devlet yurtlarında en yüksek fiyat 345 olarak belirlenirken havuzlu özel yurtlarda bu fiyat 4 bin TL’yi buluyor.
29.09.2021 Gündem
İstenmeyen SMS'te yeni dönem!
İstenmeyen SMS'te yeni dönem! Elektronik iletişim araçlarıyla yapılan ticari iletişime dair bilgi verme yükümlülüklerine ve ticari elektronik iletilerde uyulması gereken hususlara ilişkin usul ve esasları düzenleyen "Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmeliği" yürürlüğe girdi...
15.07.2015 Ekonomi
Bakan'dan flaş açıklama
Bakan'dan flaş açıklama Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, elektronik ticarette kapsamlı düzenlemeleri içeren "Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik Taslağı"nın tamamlandığını ve yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildiğini bildirdi.
25.06.2015 Ekonomi
Muğla'yı karıştıran makam aracı!
Muğla'yı karıştıran makam aracı! MUĞLA Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün’ün yaklaşık 300 bin Euro (850 bin lira) değerindeki 2015 model Mercedes S 350 BlueTEC makam aracı, kentte tartışma konusu oldu. CHP İl Başkanı Mürsel Alban’ın, "Makam aracı banka promosyonu ile alındı" açıklamasına, AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci tepki göstererek, "Madem 1 milyon liralık promosyonunuz vardı, neden bunu personeliniz ve ihtiyaç sahibi aileler için kullanmadınız?" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yeşilay fuhuşla da savaşacak
Yeşilay fuhuşla da savaşacak Torbadan yeni görev...
29.09.2021 Gündem
Üniversitelerde neler oluyor?
Üniversitelerde neler oluyor? Redhack grubu, şimdi de Çukurova ve Marmara Üniversitesi'ndeki yolsuzluğu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Ziraat değerleme şirketlerini Rekabet’e şikayet etti
Ziraat değerleme şirketlerini Rekabet’e şikayet etti Rekabet Kurulu, gerek görürse soruşturma başlatacak
20.03.2011 Ekonomi
Gelecekte yıldızı  parlayacak 6 meslek
Gelecekte yıldızı parlayacak 6 meslek Tercih yaparken gelecekte ön planda olacak meslekleri seçin, gelecek bu bölümlerde:ÖNÜMÜZDEKİ yıllarda makine, bilgisayar, malzeme, endüstri, çevre ve kimya gibi mühendislik alanların ön plana çıkması bekleniyor...
19.07.2010 Yaşam
AKP'li aday oy karşılığı para mı dağıttı?
AKP'li aday oy karşılığı para mı dağıttı? Seçim öncesi sosyal yardımlara ilişkin yaşanan tartışma, seçim sonrasına da taşındı.
29.09.2021 Gündem
'Aleviye fişleme, türbanlıya kıyak'
'Aleviye fişleme, türbanlıya kıyak' CHP'li Durgun, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesiyle ilgili şok iddialarda bulundu
6.11.2008 Siyaset
Skandalda ikinci perde
Skandalda ikinci perde Dokuz Eylül'deki promosyon skandalında ikinci perde
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vakıf Promosyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıf promosyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.