Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi  ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İŞKUR üzerinden kura ile en az lise mezunu 19 sürekli işçi ve Kariyer Kapısı üzerinden 31 uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KDK personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi…
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KDK personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi… Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli, Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) ise uzman yardımcısı alacak.
10.11.2021 Personel Alımı
Genelkurmay Başkanlığı 10 Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alacak! İşte aranan şartlar...
Genelkurmay Başkanlığı 10 Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alacak! İşte aranan şartlar... Milli Savunma Bakanlığı tarafından sözlü sınav ile Genelkurmay Başkanlığı Karargahında görev yapmak üzere 10 Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alınacak.
15.01.2019 Gündem