Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı! MEB duyurdu! Uzman öğretmen eğitim programı başvuruları başladı. Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı ve Başöğretmenlik Eğitim Programı için başvurular MEBBİS üzerinden alınmaya başlandı. Başvurular 13 Haziran’da sona erecek. Peki, Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
2.06.2022 Eğitim
MEB'den duyuru yapıldı! Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor!
MEB'den duyuru yapıldı! Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor! Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Eğitim Programı ile Öğretmenlik Kariyer Basamakları yazılı sınav duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi üzerinden yayımlandı.
18.05.2022 Gündem
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Eğitim programı ne zaman açıklanacak?
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Eğitim programı ne zaman açıklanacak? Öğretmenlik Meslek Kanunu yürürlüğe girdi. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilk defa öğretmenler için kariyer sistemi oluşturuldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı iftar programında başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ve eğitim programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Eğitim programı ne zaman açıklanacak? İşte Bakan Özer’in sınav ve eğitim programı ile ilgili açıklamaları…
21.04.2022 Eğitim