Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı! MEB duyurdu! Uzman öğretmen eğitim programı başvuruları başladı. Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı ve Başöğretmenlik Eğitim Programı için başvurular MEBBİS üzerinden alınmaya başlandı. Başvurular 13 Haziran’da sona erecek. Peki, Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
2.06.2022 Eğitim
Başöğretmen ve Uzman öğretmenlik eğitimi başvuruları nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman başlıyor? Başvuru şartları ne?
Başöğretmen ve Uzman öğretmenlik eğitimi başvuruları nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman başlıyor? Başvuru şartları ne? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmenlik Kariyer Basamakları eğitimi ile ilgili takvimi paylaştı. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimleri başvuru tarihleri belli oldu. Başvuru yapacak adaylar, başvuru süreci, eğitim tarihleri ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Başöğretmen ve Uzman öğretmenlik eğitimi başvuruları nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik eğitimi ne zaman başlıyor? Başvuru şartları ne? İşte Uzman öğretmenlik için gerekli şartlar!
17.05.2022 Eğitim