Uzay Yürüyüşü

Uzay Yürüyüşü

Son dakika uzay yürüyüşü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzay yürüyüşü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzay yürüyüşü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzay Yürüyüşü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzay yürüyüşü gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 uzay yürüyüşü haberi bulunmuştur. Tüm uzay yürüyüşü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus kozmonotlar uzay yürüyüşüne çıktı
Rus kozmonotlar uzay yürüyüşüne çıktı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevli Rus kozmonotlar Sergey Prokopyev ve Dmitri Petelin bakım çalışmaları için uzay yürüyüşüne çıktı. Söz konusu uzay yürüyüşü ISS tarihindeki 255’inci yürüyüş olarak kayıtlara geçti.
17.11.2022 Dünya
Uzayda tarihi anlar!  6 saat 32 dakika boyunca yürüdü! İşte o görüntüler...
Uzayda tarihi anlar! 6 saat 32 dakika boyunca yürüdü! İşte o görüntüler... ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’ne (NASA) bağlı 2 astronot uzay yürüyüşüne çıkarak, Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) dışındaki arızalı anteni değiştirdi.
2.12.2021 Dünya
Çin'in taykonot ekibi uzay yürüyüşüne çıktı
Çin'in taykonot ekibi uzay yürüyüşüne çıktı Çin'in Dünya yörüngesinde kurmakta olduğu uzay istasyonuna gönderdiği Şıncou-13 taykonot ekibi uzay yürüyüşü gerçekleştirdi.
8.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Çinli astronotlar uzay istasyonunda ikinci yürüyüşü yaptı
Çinli astronotlar uzay istasyonunda ikinci yürüyüşü yaptı Çin'in yörüngede kurmakta olduğu uzay istasyonunda görev yapan astronotların ikinci uzay yürüyüşünü gerçekleştirdiği bildirildi.
20.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin yörüngeye yeni meteoroloji uydusu gönderdi
Çin yörüngeye yeni meteoroloji uydusu gönderdi Çin yeni meteoroloji uydusunu yörüngeye gönderdi.
5.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin ilk astronot ekibini tanıttı
Çin ilk astronot ekibini tanıttı Çin, Dünya yörüngesinde kurmaya başladığı uzay istasyonuna göndereceği ilk insanlı sefere katılacak astronotları tanıttı.
16.06.2021 Bilim ve Teknoloji
ISS astronotları, uzay yürüyüşüne çıktı
ISS astronotları, uzay yürüyüşüne çıktı Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görevli astronotlar, istasyonu haziranda gönderilmesi beklenen ve istasyonun güç kapasitesini yüzde 30 arttıracak güneş panellerinin kurulumuna hazırlamak için uzay yürüyüşüne çıktı.
6.03.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA'nın ISS’deki astronotları uzay yürüyüşünde
NASA'nın ISS’deki astronotları uzay yürüyüşünde Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan NASA'da görevli iki astronot, istasyona yüzde 30 daha fazla enerji sağlayacak güneş panellerini kurmak için ‘Uzay yürüyüşü’ gerçekleştirdi.
2.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Uluslararası Uzay İstasyonundaki astronotlar uzay yürüyüşüne çıktı
Uluslararası Uzay İstasyonundaki astronotlar uzay yürüyüşüne çıktı Uluslararası Uzay İstasyonunda görevli Hopkins ve Glover, istasyonun dışındaki Avrupa Laboratuvarına yüksek hızlı veri bağlantısı sağlayacak anteni kurmak için uzay yürüyüşüne çıktı.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA ve SpaceX, 4 astronotu uzaya gönderdi
NASA ve SpaceX, 4 astronotu uzaya gönderdi NASA ve SpaceX, 4 astronotun bulunduğu Dragon kapsülünü uzaya gönderdi.
16.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda batarya değişimi
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda batarya değişimi Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevli astronotlar, istasyonun batarya değişimini tamamlamak üzere son uzay yürüyüşüne başladı.
22.07.2020 Bilim ve Teknoloji
NASA astronotları uzay yürüyüşünde
NASA astronotları uzay yürüyüşünde Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan ABD Uzay ve Havacılık Ajansı’na (NASA) bağlı 2 astronot uzay yürüyüşüne çıktı.
16.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda batarya değişimi
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda batarya değişimi Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevli astronotlar, istasyonun batarya değişimi için bu yılın üçüncü uzay yürüyüşüne başladı.
16.07.2020 Bilim ve Teknoloji
İkinci uzay yürüyüşlerini gerçekleştirdiler
İkinci uzay yürüyüşlerini gerçekleştirdiler Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevli astronotlar, batarya değişimi için istasyonun dışında ikinci uzay yürüyüşünü gerçekleştirdi.
1.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Uluslararası Uzay İstasyonundan yeni proje!
Uluslararası Uzay İstasyonundan yeni proje! Uluslararası Uzay İstasyonu, hayvanları uzaydan izleyerek vahşi yaşamı korumaya yönelik bir proje geliştirdi.
10.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Astronotlar uzay yürüyüşüne çıktı
Astronotlar uzay yürüyüşüne çıktı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli astronotlar, istasyonun dışındaki kozmik ışın dedektörüne yeni pompalar yerleştirmek için uzay yürüyüşüne çıktı.
3.12.2019 Bilim ve Teknoloji
NASA'da bir ilk! Uzay yürüyüşünü gerçekleştirdiler
NASA'da bir ilk! Uzay yürüyüşünü gerçekleştirdiler ABD’nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurumu NASA, bugün Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) tarihi canlı yayın yaptı. Tarihte ilk defa iki kadın astronot aynı anda uzay yürüyüşü yaptı.
18.10.2019 Bilim ve Teknoloji
İlk uzay yürüyüşünü yapan astronot hayatını kaybetti
İlk uzay yürüyüşünü yapan astronot hayatını kaybetti Tarihte ilk kez uzay yürüyüşü gerçekleştiren Rus astronot Alexei Leonov 85 yaşında hayatını kaybetti.
11.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Görevini uzayda tamamlayan insansı robot dünyaya döndü
Görevini uzayda tamamlayan insansı robot dünyaya döndü İnsansı robot "Fyodor" uzayda görevini tamamlayarak Rus yapımı uzay aracıyla dünyaya döndü.
7.09.2019 Dünya
Rusya UUİ'ye insansı robot gönderdi
Rusya UUİ'ye insansı robot gönderdi Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonu'na insansı robot yolladı. UUİ'de 6 kişilik ekip bulunuyor.
22.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Astronotlar yine uzay yürüyüşüne çıktı!
Astronotlar yine uzay yürüyüşüne çıktı! Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) görevli astronotlar, istasyonda batarya değişimi için yine uzay yürüyüşüne çıktı.
9.04.2019 Bilim ve Teknoloji
288 gün sonra dünyaya döndü
288 gün sonra dünyaya döndü Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson (57), 288 günün ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan'a iniş yaptı.
3.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Kadın astronot tarihe geçti
Kadın astronot tarihe geçti 57 yaşındaki Dr. Peggy Whitson uzayda en uzun kalan ABD'li astronot oldu. Whitson ayrıca uzaya giden en yaşlı kadın olarak da tarihe geçti.
24.04.2017 Dünya
Astronot Foreman’dan UFO açıklaması
Astronot Foreman’dan UFO açıklaması İZMİR’de Uzay Kampı Türkiye’nin 15’inci yıldönümü etkinliğine katılan Amerikalı astronot Michael Foreman, geçtiğimiz gün NASA’nın canlı verdiği uzay görüntülerini, dünyadan üç ışık noktasının uzaklaştığının görülmesinden hemen sonra kesmesini soran gazetecilere bu parlak noktaların UFO olduğuna inanmadığını söyledi...
1.07.2015 Bilim ve Teknoloji
NASA, aksiyon kamerasıyla kayıt altına alınan uzay yürüyüşünü yayınladı
NASA, aksiyon kamerasıyla kayıt altına alınan uzay yürüyüşünü yayınladı Astronotun uzay yürüyüşü aksiyon kamerasıyla kayıt altına alındı.
16.04.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Uzay Yürüyüşü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzay yürüyüşü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.