Uyku İlacı

Uyku İlacı

Son dakika uyku ilacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyku ilacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyku ilacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyku İlacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyku ilacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 uyku ilacı haberi bulunmuştur. Tüm uyku ilacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
2 oğlunu öldürten anneye 48 yıl, cinayet sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
2 oğlunu öldürten anneye 48 yıl, cinayet sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Ankara'da 10 yıl önce 2 kardeşin öldürülmesiyle ilgili azmettirici olduğu gerekçesiyle anne Fahriye Güler (51) ile cinayetleri işleyen sevgilisi İbrahim Terzioğlu (57) ve onun oğlu Arman Terzioğlu'nun yargılandığı davada karar çıktı. Sanık İbrahim Terzioğlu 2 kez ağırlaştırılmış müebbet, anne Fahriye Güler 48 yıl hapis ve Arman Terzioğu ise 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2022 Yaşam
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü?
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü? Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
12.10.2022 Gündem
Bir garip olay! Gasbedilince şikayetçi oldu, kendisi de tutuklandı
Bir garip olay! Gasbedilince şikayetçi oldu, kendisi de tutuklandı Düzce'de K.B., bir hafta önce kendisine uyku ilacı vererek para ve altınlarını çalan Ü.A.'nın silah zoruyla 4 bin 700 lirasını gasbetti. Polis tarafından gözaltına alınan her 2 şüpheli tutuklanırken, K.B.'nin yanında bulunan 3 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
1.06.2022 Yaşam
İçkisine ilaç atıp uyuttukları İngiliz turistin kredi kartıyla 135 bin liralık altın almışlar
İçkisine ilaç atıp uyuttukları İngiliz turistin kredi kartıyla 135 bin liralık altın almışlar Antalya'ya tatile gelen İngiliz turist A.E.'nin içkisine ilaç koyup uyuttuktan sonra çaldıkları kredi kartı ile 135 bin TL'lik altın alan Tunuslu Mokhles Kouakbı ile Suriyeli Hüseyin Hasan, yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin İngiliz turistle birlikte içki içtikleri ve kuyumcudan altın aldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
24.02.2022 Yaşam
Nişanlı çift, komşularını ziynet eşyası için uyutup, boğarak öldürdü!
Nişanlı çift, komşularını ziynet eşyası için uyutup, boğarak öldürdü! Mersin'de Fikriye Eke (62), oturduğu binanın asansöründe ölü bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan komşusu T.O. adlı kadın ile nişanlısı R.E., Eke'yi ziynet eşyaları için içeceğine uyku ilacı katıp, boğarak öldürdüklerini itiraf etti.
9.02.2022 Yaşam
İş yerinde istismar rezaleti! Ölümle tehdit etti, içeceğine uyuşturucu koydu ve...
İş yerinde istismar rezaleti! Ölümle tehdit etti, içeceğine uyuşturucu koydu ve... Antalya'da geçen yıl 18 yaşındaki S.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla ilk kez hakim karşısına çıkan 48 yaşındaki M.Ü., iftira atıldığını öne sürdü. S.A. ise, "Sanık beni ölümle tehdit ediyordu. Bu yüzden olanları anneme anlatamıyordum" dedi.
28.01.2022 Gündem
Eşi yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı!
Eşi yemeğine uyku ilacı atıp 4 çocuğuyla evden kaçtı! Manisa’da Fesih Çelik'in (51) kendisini uyku ilacı ile uyutup kaçtığını iddia ettiği eşi Dilek Çelik (42) ve beraberinde götürdüğü 4 çocuğundan 1 aydır haber alınamıyor. Eşi ve çocuklarının hayatından endişe eden Fesih Çelik, "Bir aydır gözüme uyku girmedi. Bir çocuk gibi ağlıyorum. Çocuklarımın bu şekilde gitmesi beni çok üzdü. Bir an önce eve dönmelerini çok istiyorum" dedi.
11.11.2021 Vatan TV
'Karım yemeğime uyku ilacı atıp evden kaçtı' dedi! Kızının erkek arkadaşı...
'Karım yemeğime uyku ilacı atıp evden kaçtı' dedi! Kızının erkek arkadaşı... Manisa'da Fesih Çelik'in, karısının kendisini uyku ilacı ile uyutup 4 çocuğu ile birlikte kaçtığını iddia etti. Eşi ve çocuklarından 1 aydır haber alınamıyor. En son İstanbul Esenler Otogarı'na gittikleri görülen eşinin ve çocuklarının yanında, kızının erkek arkadaşı da olduğu tespit edildi. Baba Çelik, kızının erkek arkadaşı Y.A.'nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürüp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eşi ve çocuklarının hayatından endişe eden Çelik, bir aydır her yerde ailesini arıyor.
11.11.2021 Gündem
İki kadının ilişki oyunu ortaya çıktı! Direkt eve götürdü, sevgilisi...
İki kadının ilişki oyunu ortaya çıktı! Direkt eve götürdü, sevgilisi... Manisa’nın Yunusemre ilçesinde içeceğine uyku ilacı attıkları kişinin parasını çaldığı öne sürülen 2 kadın gözaltına alındı.
3.11.2021 Yaşam
Uykusuzluk için kullanılan ilaçlar uyku kalitesini düşürüyor!
Uykusuzluk için kullanılan ilaçlar uyku kalitesini düşürüyor! Uykusuzluk sorunuyla karşılaşan birçok kişi, bu problemin çözümü için tedavi görebiliyor. Oysa uykusuzluk bazen başka bir hastalığın belirtisi olarak kendini gösterebiliyor. Bu sorunun çözümü için kullanılan ilaçlar ise uykunun kalitesini bozuyor, uykusuzluk sebebi olabilecek hastalıkları artırıyor. Nörolog Prof. Dr. Hakan Kaynak, “Tedavinin ilk aşaması, hastalığın teşhisi olmalı” diyor.
3.11.2021 Sağlık
Şengül Öğretmen'in ölümüne ilişkin üst mahkemeden müebbet kararı
Şengül Öğretmen'in ölümüne ilişkin üst mahkemeden müebbet kararı İstanbul Beyoğlu'nda 4 Mayıs 2017'de kaldığı evin penceresinden düşerek ölen öğretmen Şengül Karaca'yı iterek ölümüne sebep olduğu iddiasıyla beraatine karar verilen birlikte yaşadığı sevgilisi sanık Hasan Aydın hakkında üst mahkemede görülen davada, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemeye tutuksuz gelen sanık Aydın'ın tutuklanmasına da karar verildi.
4.10.2021 Gündem
Eşi ve 2 çocuğunu katletmişti! Cinayeti neden işlediğini anlattı
Eşi ve 2 çocuğunu katletmişti! Cinayeti neden işlediğini anlattı Hatay'ın İskenderun ilçesinde eşi Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali Mert'i (14), boğarak öldüren eski uzman çavuş Turgay Mert (47), tutuklanarak cezaevine gönderildi. Turgay Mert'in ifadesinde, "Askeri kanuna muhalefet suçundan aranıyordum. Yakalanırsam cezaevine gireceğimi düşünüyordum. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Cezaevine girersem eşim ve çocuklarımın ortada kalacağını düşünüp, onları sahipsiz bırakmamak için öldürdüm" dedi.
1.10.2021 Gündem
Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş!
Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş! Hatay'ın İskenderun ilçesinde evlerinde ölü bulunan Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali Mert’in (14) cinayete kurban gittikleri ortaya çıktı. Olayın ardından yakalanıp gözaltına alınan eski uzman çavuş Turgay Mert (47), eşi Aynur ile 2 çocuğunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti. İfadesinde önce tartışma yaşadığı eşini öldürdüğünü belirten Turgay Mert, "Sonra eve gelen oğluma ilaçlı ayran içirmek istedim. ‘Baba bu acı’ diyerek içmek istemedi. Ben de boğdum. En son eve gelen kızımı da boğdum" dedi.
30.09.2021 Gündem
7 soruda uyku apnesi testi
7 soruda uyku apnesi testi Uykuda onlarca hatta yüzlerce kez nefesin durması veya azalması ile hayatı tehdit eden bir hastalık olan uyku apnesi, tüm yaş gruplarında görülmekle birlikte erkeklerde 40 yaş sonrası, kadınlarda ise menopoz sonrası sık görülüyor. Uyku apnesinin yorgunluktan konsantrasyon bozukluğuna, inmeden kalp krizine hatta kansere dek bir çok ciddi hastalığa yol açabildiğini belirten Göğüs Hastalıkları ve Uyku Uzmanı Prof. Dr. Ceyda Erel Kırışoğlu trafik kazalarını da 2- 6 kat artırdığını, bu nedenle tatil yolculuğunda araç kullanacakların dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor.
2.07.2021 Sağlık
‘Baht Oyunu’ yine çok konuşuldu...
‘Baht Oyunu’ yine çok konuşuldu... Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ ikinci bölümüyle de büyük ilgi gördü, sosyal medyada çok konuşuldu.
23.06.2021 Televizyon
Uykuda nefesiniz kesiliyor, horlamanıza uyanıyorsanız dikkat!
Uykuda nefesiniz kesiliyor, horlamanıza uyanıyorsanız dikkat! Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Şenel Alkır, gece boyunca derin uykuda sık ve yüksek sesli horlamanın, kişide ciddi sağlık problemlerine sebep olabileceğini belirti. Alkır, Horlama bir hastalıktır ve kişinin yatış pozisyonu değiştirmek, yastığını sarsmak, pijamasının sırt bölgesine tenis topu dikmek yeterli olmayabilir dedi.
2.06.2021 Sağlık
Pandemiyle gelen uyku bozukluğu: Koronasomni
Pandemiyle gelen uyku bozukluğu: Koronasomni Uyku, organ sistemlerinin düzgün çalışması ve ruh sağlığı için çok gerekli olan fizyolojik bir durumdur. Kovid-19 pandemisinden önce de milyonlarca insan uyku bozukluğu yaşıyordu ancak pandeminin, bir dizi yeni sorunu da beraberinde getirdiğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Nilay Aksoy, “Bilim insanları, Kovid-19 pandemisine bağlı uyku problemlerini tanımlamak için ‘koronasomni’ terimini kullanmaya başladı” dedi.
19.04.2021 Sağlık
Menemenle uyutup 1 kilo altını çaldı
Menemenle uyutup 1 kilo altını çaldı Bursa’da Özbekistan uyruklu Sarvinoz I. (28), evlerinde çalıştığı E.Ç. adlı kadın ile annesi M.T.’yi içerisine uyku ilacı kattığı menemenle uyutarak yaklaşık 1 kilo altın ve 15 bin TL nakit parayı çalarak kaçtı. Şüphelinin evden bir çantayla çıktığı anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Polis, hırsızlık şüphelisi kadını yakalamak için çalışma başlattı.
13.04.2021 Ekonomi
Esra Erol'da bir skandal daha! 'Kocana uyku ilacı ver, sabaha kadar...'
Esra Erol'da bir skandal daha! 'Kocana uyku ilacı ver, sabaha kadar...' Esra Erol’da iki elti, kocalarını terk edip, yufkacı Muammer isimli bir kişiye kaçtı. Yaşanan bu olayın ardından bir skandal daha yaşandı. Kızı ile birlikte programına katılan Veysel Manav, 27 yıllık karısının Fikret Uğur adındaki adama kaçtığını söyledi. Türkiye’nin gündemine oturan olayda biri resmi nikah biri dini nikah olmak üzere iki karısı daha bulunan kişiye kuma olarak kaçan Zeynep Manav’ın kızı şok bir iddiada daha bulundu. Annesinin, kardeşinin ameliyat parasını da alarak kayıplara karıştığını söyleyince herkesi şoke etti!
7.04.2021 Gündem
Konya'da liseli genç kıza istismar!
Konya'da liseli genç kıza istismar! Konya'da, lise 3'üncü sınıf öğrencisi H.K.'ye (16) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve 1 ay sonra tahliye edilen, annesinin kuzeni M.S. (51), yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti. Psikolojik tedavi gördüğünü ve hala korktuğunu belirten H.K., ''Gece uykularımda hep sayıklıyorum. Uykumdan ağlayarak sıçrıyordum. Ben bu psikolojiyi yaşarken, onun dışarıda olmasından korkuyorum. Ben zaten arkamdan biri gelirken korkarken, bir de artık 'Arkamdan o gelecek mi' diye korku oluştu. Tekrar o gelecek mi, tekrar aynı şeyleri yaşayacak mıyım, diye korkuyorum” dedi.
30.03.2021 Gündem
Horlamanın nedeni "uyku apnesi" olabilir
Horlamanın nedeni "uyku apnesi" olabilir Dünya genelinde insanların yüzde 35,7’sinin uyku problemi yaşadığını belirten Çene-Yüz Protezi Uzmanı Dr. Tuğrul Saygı, horlamanın kişinin uyku kalitesine dair önemli mesajlar verdiğine dikkat çekti. Saygı, “Aşırı horlama burun, boğaz ve çene şekliyle ilgili sorunlar veya uyku apnesi gibi hastalıkların habercisi olabilir” uyarısında bulundu.
22.03.2021 Sağlık
Kan donduran olay! DNA testi gerçeği ortaya çıkardı!
Kan donduran olay! DNA testi gerçeği ortaya çıkardı! Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde, evli olan öz kızı H.A.'ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu ve kızının 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğu DNA testiyle belirlenen Ercan K. (64), 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan yargılandığı davada, 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
9.03.2021 Gündem
Öz kızını hamile bırakmış
Öz kızını hamile bırakmış Aydın'da evli olan öz kızı H. A.’ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla E.K. (64) tutuklandı. Mahkemede kabul edilen iddianamede, yapılan DNA testiyle E.K.'nin, H.A.'nın 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğu belirlendi. Olay E.K.'nin, 5 çocuğundan biri olan Ö.K.'nin evli olan ablası H.A.'ya öz babasının cinsel saldırıda bulunduğunu,kendisine de saldırabileceğini düşündüğü için evden kaçtığını söylemesi ile ortaya çıktı.
7.01.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uyku İlacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyku ilacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.