Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü?
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü? Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
12.10.2022 Gündem