Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları!
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları! Erektil disfonksiyon (ED) yani erkeklerde sertleşme bozukluğu pek çok çift için kabusa dönüşen durumların başında geliyor. Ancak ereksiyon sorunu (sertleşme bozukluğu) varsa tam olarak cinsel yaşamın da bittiği anlamına gelmiyor. Her yıl kıtasal olarak 30 milyon erkek bu sorundan etkileniyor ve pek çok vaka yaşam tarzı değişikliklerine, ilaçlara, ameliyatlara ve tedavilerle iyileşebiliyor. İşte erkeklerde ereksiyon (sertleşme) sorunları için basit ipuçları...
24.07.2021 Sağlık
Cinsellik haritası nedir? Uyarılma türünüz ne? İşte Cinsellik haritası anketi!
Cinsellik haritası nedir? Uyarılma türünüz ne? İşte Cinsellik haritası anketi! Son yirmi yılda insanları neyin harekete geçirdiğini araştıran somatik seksolog ve eğitimci Jaiya tarafından oluşturulan cinsellik haritası insanları neyin baştan çıkardığını özetleyen beş farklı kategoriden oluşuyor. Peki, Cinsellik haritası nedir? Uyarılma türünüz ne? İşte Cinsellik haritası anketi!
21.10.2020 Sağlık
Cinsel ilişki sonrası vajinada ağrının 20 nedeni ve çözüm yolları!
Cinsel ilişki sonrası vajinada ağrının 20 nedeni ve çözüm yolları! Cinsel ilişkinin ardından vajinada ağrı hissediyorsanız, ağrının neden olduğunu bilmek önemlidir. Cinsel aktiviteden sonra vajinanın acıya neden olması çoğu durumlarda normal değildir. Uzmanlar seks sonrası vajinada ağrının olmasını enfeksiyon, alerji ve travmalar olabileceği konusunda uyarıyor. Peki, Seks sonrası vajinada ağrı neden olur? Cinsel ilişki sonrası vajinada ağrının nedenleri nelerdir? Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Kalay cinsel ilişki sırasında veya sonrasında vajina ağrısı nedenler ve tedavi yöntemlerini anlattı.
17.03.2021 Sağlık