Üvey Anne

Üvey Anne

Son dakika ÜVEY ANNE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÜVEY ANNE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÜVEY ANNE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üvey Anne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üvey anne gelişmeleri de dahil olmak üzere 568 üvey anne haberi bulunmuştur. Tüm üvey anne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat...
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat... İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kral Charles'ın küçük oğlu Harry yazdığı kitapla kraliyet ailesini derinden sarsmıştı. Saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var...
26.10.2023 Dünya
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...   Adana’da işlenen cinayet kan dondurdu. Boğazından bıçakladığı oğlunu, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atarak öldüren babaya, "haksız tahrik" indirimiyle 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca babanın 3 akrabasına da cesedin ortadan kaldırılmasına yardım ettikleri gerekçesiyle 5 ay ile 7 ay 15 gün arasında hapis cezası verdi.
17.10.2023 Gündem
Hazal Filiz Küçükköse’nin ikizi ortaya çıktı!
Hazal Filiz Küçükköse’nin ikizi ortaya çıktı! Şimdilerde 'Üvey Anne' dizisinde boy gösteren Hazal Filiz Küçükköse ve ikizi güzellikleriyle sosyal medyayı sallıyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı 'Hangisi Hazal?' diye soruyor.
20.06.2023 Magazin
Üvey Anne dizisi gerçek mi? Üvey Anne konusu nedir, uyarlama mı?
Üvey Anne dizisi gerçek mi? Üvey Anne konusu nedir, uyarlama mı? Üvey Anne dizisi gerçek bir hikaye mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de ilk bölümü bu akşam yayınlanacak Üvey Anne dizisi oyuncuları Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi yer alıyor. Yasemin Türkmenli'nin yönetmenliğini yaptığı Üvey Anne uyarlama mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Serap Kutlu karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak Hazal Filiz Küçükköse'nin başrolünü oynadığı Üvey Anne dizisi konusu nedir? İşte detaylar...
19.06.2023 Televizyon
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Tartıştığı üvey annesini sokak ortasında vurdu
Tartıştığı üvey annesini sokak ortasında vurdu Eskişehir’de Abdullah T. (32), sokak ortasında tartıştığı, babasının dini nikahlı olduğu Sema M.’yi (40) tabancayla bacağından vurup yaraladı. Olay yerinden kaçan Abdullah T., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2022 Yaşam
Bıçakta babanın yoğun DNA profili tespit edilmişti... Hande Çinkitaş cinayetinde yeni gelişme
Bıçakta babanın yoğun DNA profili tespit edilmişti... Hande Çinkitaş cinayetinde yeni gelişme Kadıköy’de 2001 yılında 12 yaşındaki Hande Çinkitaş’ın öldürülmesine ilişkin yeni delillerin çıkmasının ardından haklarında 20 yıl sonra dava açılan baba Nezih Çinkitaş ve üvey anne Şehnaz Çinkitaş’ın davasını karara bağlayan mahkeme, sanıkların ayrı ayrı beraatine karar verdi. İddianamede olayda kullanılan bıçakta Nezih Çinkitaş’ın parmak izine rastlanmadığı ancak 19 yıl sonra bıçak üzerinde yapılan DNA incelemesinde bıçağın keskin ucunda Nezih Çinkitaş’ın yoğun olarak DNA profilinin tespit edildiği belirtilmişti.
30.05.2022 Yaşam
Evlat edineceği bebeği öldürdü! Üvey anne gerçeği itiraf etti
Evlat edineceği bebeği öldürdü! Üvey anne gerçeği itiraf etti İngiltere'de 38 yaşındaki bir kadın evlat edinmeye çalıştığı 13 aylık bir bebeği öldürdü. İngiltere'nin gündemine oturan üvey anne, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.05.2022 Dünya
Ünlü iş adamı Ömer Pekin Baran vasi atandı!
Ünlü iş adamı Ömer Pekin Baran vasi atandı! Piyano sanatçısı Süher Pekinel’in, eşi Ömer Pekin Baran’ın alzheimer hastalığından faydalanarak malvarlığından haksız kazanç elde ettiğini iddia eden iki üvey çocuğu, babalarının vesayet altına alınması için açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Ömer Pekin Baran için vasi olarak avukat İbrahim Bülbül’ü atadı.
21.02.2022 Yaşam
Şarkıcı Burcu Güneş'ten üvey anneye dava!
Şarkıcı Burcu Güneş'ten üvey anneye dava! Burcu Güneş'ten şaşırtan bir hamle geldi. Güneş, 2002 yılında kaybettiği babası Ali Güneş’ten miras kalan Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla üvey annesi Nuray Güneş’e tapu iptali davası açtı. Mahkeme, evin satışının önlenmesi için tedbir koydu. Nuray Güneş'ten Burcu Güneş'e cevap gecikmedi.
6.09.2021 Magazin
İstanbul'da korkunç olay! “Arkadaşlar beni soran olursa tereyağından kıl çekti dersiniz” mesajı üvey anneyi yaktı...
İstanbul'da korkunç olay! “Arkadaşlar beni soran olursa tereyağından kıl çekti dersiniz” mesajı üvey anneyi yaktı... İstanbul'da yaşanan korkunç olayda Hülya Dağdelen (39), üvey oğlunu evin balkonundan aşağı atarak ölümüne neden olmakla suçlanmış, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu kararda, attığı “Arkadaşlar beni soran olursa tereyağından kıl çekti dersiniz” mesajı etkili olmuştu. Dağdelen, 3 yıllık tutukluluğun ardından Yargıtay’ın bozma kararıyla tahliye edildi.
7.08.2021 Gündem
13 yaşındaki kız üvey annesini öldürdü! '1 yıldır planlıyordum'
13 yaşındaki kız üvey annesini öldürdü! '1 yıldır planlıyordum' Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, üvey annesi Z.O.'yu (56), İngiliz anahtarı ile başına vurup 2 yerinden bıçaklayarak öldüren E.N.O. (13) adlı kız çocuğu tutuklandı. Üvey annesinden nefret ettiğini söyleyen E.N.O., " Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" dediği öğrenildi.
28.06.2021 Gündem
Baba ile üvey anneden dehşet plan! Gerçek böyle ortaya çıktı
Baba ile üvey anneden dehşet plan! Gerçek böyle ortaya çıktı Zonguldak'ta oğlunu öldürdükten sonra ormanlık alana gömen baba ile üvey anne gözaltına alındı.
3.04.2021 Yaşam
İstanbul'da dehşet evi! İntihar cinayet...
İstanbul'da dehşet evi! İntihar cinayet... Silivri'de bir kişi, birlikte yaşadığı annesi ve üvey annesini silahla öldürdükten sonra intihar etti.
28.02.2021 Gündem
Üvey oğlunu hortumla döverek öldüren kadına ağırlaştırılmış müebbet!
Üvey oğlunu hortumla döverek öldüren kadına ağırlaştırılmış müebbet! Konya'da, eve geç geldiği için duş hortumuyla dövdüğü üvey oğlu Azzam Al Abdullah'ın (7) ölümüne neden olan Suriye uyruklu Raaşa Osman (27), bugün görülen karar duruşmasında, "Kasten yapmadım. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Eve geç geldiği için dövmüştüm. Bana burada bakacak kimsem yok. Tahliyemi talep ediyorum" diyerek kendisini savundu. Osman, 'kendini savunamayacak çocuğu öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2021 Gündem
19 yıl önce cinayeti Kanadalı polisler çözmüş
19 yıl önce cinayeti Kanadalı polisler çözmüş 12 yaşındaki Hande Çinkitaş, 2001 yılında hunharca bir cinayete kurban gitti. Baş şüpheli babasıydı, ancak kanıt bulunamıyordu. O sıralarda Kanadalı bir polis şefi, Ankara’da Türk polisine yazı analizi dersi veriyordu. Babanın, katilin bulunması için emniyete yazdığı dilekçe Kanadalı şefe gösterildi. Şef, yazıyı analiz edip, ‘Katil baba’ dedi. Fakat delil olmadığı için Nezih Çinkitaş tutuklanamadı. Ta ki önceki güne kadar.
8.11.2020 Gündem
19 yıl önceki vahşi cinayette flaş gelişme!
19 yıl önceki vahşi cinayette flaş gelişme! İçerenköy'de 12 yaşındaki Hande Çinkitaş’ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan babası Nezih Çinkitaş ve üvey annesi Şehnaz Çinkitaş çıkarıldığı adli makamlarca "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklandı.
5.11.2020 Gündem
Hande Çinkitaş cinayetinde 19 yıl sonra flaş gelişme! Babası ve üvey annesi...
Hande Çinkitaş cinayetinde 19 yıl sonra flaş gelişme! Babası ve üvey annesi... İstanbul Kadıköy, İçerenköy'de 4 Ocak 2001 yılında öldürülen 12 yaşındaki Hande Çinkitaş cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınanların babası ve üvey annesi olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan baba Nezih Ç. ve Şehnaz Ç. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin sorgularında birbirlerini suçlayarak "O öldürmüştür. Ben öldürmedim" dedikleri öğrenildi. Polisin DNA incelemesi için yurt dışından özel olarak getirdiği bir kiti kullanarak olayla ilgili yeni delillere ulaştığı belirlendi.
5.11.2020 Gündem
Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu
Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu Başrollerinde Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in yer aldığı Kalbimin Efendisi filminin yönetmenliğini ise Türk Sineması'nın usta yönetmenlerinden Ertem Eğilmez yaptı. Bir iftira sonucu eşi tarafından terk edilen ve çocuğundan uzak kalan bir genç kadının öyküsünün anlatıldığı Kalbimin Efendisi filmi internette merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Konya’da üvey anne dehşeti
Konya’da üvey anne dehşeti Konya’da yatağında ölü bulunan 7 yaşındaki Suriye uyruklu Azzam Al Abdullah’ın, üvey annesi Raaşa Osman (27) tarafından dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı
29.03.2020 Yaşam
Konya'da üvey anne vahşeti! Hortumla döverek öldürdü
Konya'da üvey anne vahşeti! Hortumla döverek öldürdü Konya'da üvey anne Raaşa Osman, 7 yaşındaki Suriye uyruklu Azzam Al Abdullah'ı hortumla döverek öldürdü. Gözaltına alınan Raaşa Osman, geçimlerini sağlamak için kağıt toplayan Abdullah'ı eve geç geldiği için sinirlenip hortumla dövdüğünü, defalarca havaya kaldırıp yere attığını söyledi.
28.03.2020 Yaşam
Üvey anne Muhammed'in cesedini gömme planı yapmış
Üvey anne Muhammed'in cesedini gömme planı yapmış Bursa'nın Gemlik ilçesinde 9 yaşındaki Suriyeli Muhammed H.'nin evinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada, kardeşini öldürdüğü öne sürülen 14 yaşındaki abla H.H.'nin de işkence gördüğü ortaya çıktı. Üvey anne ile birlikte gözaltına alınan baba ifadesinde, eşinin bir gün boyunca polise gitmesini, 'kendimi öldürürüm' tehdidiyle engellediğini, oğlunun cesedini gömmek için de plan yaptığını söyledi.
12.02.2020 Yaşam
Üvey annesi tarafından üzerine kaynar su dökülen kızın ifadesi ortaya çıktı
Üvey annesi tarafından üzerine kaynar su dökülen kızın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Ümraniye’de 14 yaşındaki üvey kızının üstüne sıcak su dökerek yaktığı iddia edilen Y.T.'nin ifadesi ortaya çıktı. Olaydan sonra gözaltına alınan Y.T., I.T.'nin kafasına kaynar suyu bilerek döktüğü yönündeki iddiayı kabul etmezken I.T.'nin bulaşık makinasından bulaşıkları çıkarırken kafasının dirseğine çarpması nedeniyle çaydanlıktan üzerine dökülen sıcak sudan dolayı yandığını söyledi.
31.01.2020 Yaşam
'Motosikletten düştü' denilmişti ama gerçeği...
'Motosikletten düştü' denilmişti ama gerçeği... Adana'da 'üzerine motosiklet düştü' diye hastaneye getirilen Suriyeli 3 yaşındaki Nurcan El Mustafa'yı üvey annesinin dövdüğü ortaya çıktı. Başına aldığı darbeyle beyin kanaması geçiren, vücudunda darp izlerine rastlanan küçük Nurcan'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, gözaltına alınan üvey anne tutuklandı.
26.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üvey Anne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üvey anne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.