Usain Bolt

Usain Bolt

Son dakika Usain Bolt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Usain Bolt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Usain Bolt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usain Bolt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usain bolt gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 usain bolt haberi bulunmuştur. Tüm usain bolt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu da Usain Bolt gibi Jamaikalı! İşte Galatasaray'ın yeni forveti! 34 maçta 21 gol 7 asist
Bu da Usain Bolt gibi Jamaikalı! İşte Galatasaray'ın yeni forveti! 34 maçta 21 gol 7 asist İcardi, Belotti ve Depay gibi golcülerle ilgilendiği iddia edilen Galatasaray'ın yeni forveti belli oldu. Tıpkı Usain Bolt gibi Jamaikalı olan ve geçtiğimiz sezon 34 maçta 21 gol 7 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcunun Sarı Kırmızılı yönetimle görüşmelere başladığı öğrenilirken, oyuncunun İstanbul'a gelmek için yola çıktığı belirtildi.
13.08.2022 Galatasaray
Rıdvan Dilmen: Şampiyon %80 Başakşehir
Rıdvan Dilmen: Şampiyon %80 Başakşehir Yorumcu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısının ardından konuştu. Dilmen, iki takımınında üçüncü sıra şansı olduğunu belirtirken Galatasaray'ın eksiklerinin takımı etkilediğini belitti. Dilmen, ev sahibinin maçtaki ikinci gol için, "Cisse, Donk ve Marcao'nun yanında Usain Bolt gibi geçti.." ifadelerini kullandı. Rıdvan Dilmen maç sonunda ligin geneli hakkında da konuşurken, "Şampiyon %80 Başakşehir. Birkaç hafta önce bunu söyleyeceğimi zannetmezdim ama şu anda böyle" ifadeleri ile favorisini açıkladı
9.07.2020 Süper Lig
Olimpiyat şampiyonu efsane atlet Bobby Morrow hayatını kaybetti
Olimpiyat şampiyonu efsane atlet Bobby Morrow hayatını kaybetti 1956 Melbourne Olimpiyatları'nda 3 altın madalya kazanan ABD'li efsane sprinter Bobby Morrow, 84 yaşında hayatını kaybetti.
31.05.2020 Şampiy10
Sivasspor'dan Usain Bolt açıklaması!
Sivasspor'dan Usain Bolt açıklaması! Demir Grup Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar, Usain Bolt'la ilgilendikleri iddialarını, "Sivasspor bir atletizm takımı değildir" sözleriyle yalanladı.
22.11.2018 Sivas Spor
FLAŞ! Usain Bolt, Süper Lig yolunda
FLAŞ! Usain Bolt, Süper Lig yolunda TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven'in haberine göre; Sivasspor Usain Bolt ile görüşme halinde ve ilk temas kuruldu.
21.11.2018 Süper Lig
Usain Bolt Central Coast Mariners ile anlaşamadı
Usain Bolt Central Coast Mariners ile anlaşamadı Avustralya'nın futbol takımlarından Central Coast Mariners'te forma giyen dünyaca ünlü eski atlet Usain Bolt, takım ile yollarını ayırdı.
2.11.2018 Futbol
Bolt'un transferi için federasyon devrede!
Bolt'un transferi için federasyon devrede! Avustralya ekibi Central Coast Mariners, denemeye aldığı Usain Bolt'la sözleşme imzalamak isterken, futbol federasyonu da devreye girdi.
20.10.2018 Futbol
Usain Bolt o takımı üzdü
Usain Bolt o takımı üzdü Atletizm kariyerini noktalamasının ardından futbola yönelen Jamaikalı sprinter Usain Bolt, Malta ekibi Valletta'dan aldığı profesyonel sözleşme teklifini reddetti.
17.10.2018 Futbol
Usain Bolt'a Malta'dan sürpriz teklif!
Usain Bolt'a Malta'dan sürpriz teklif! Atletizm kariyerini noktalamasının ardından futbola yönelen Jamaikalı sprinter Usain Bolt'a, Malta ekibi Valletta'dan profesyonel sözleşme teklifi geldi.
16.10.2018 Futbol
Eski Karabüksporlu Shelton, ALS hastalığına yakalandı
Eski Karabüksporlu Shelton, ALS hastalığına yakalandı 2011-2013 sezonları arasında Kardemir Karabükspor'da forma giyen Shelton, omurilik ve beyin sapı adı verilen bölgede motor sinir hücrelerinin (nöronlar) kaybından ileri gelen ALS hastalığına yakalandı.
13.10.2018 Futbol
Usain Bolt iki gol birden attı
Usain Bolt iki gol birden attı Atletizm kariyerini noktaladıktan sonra kariyerini futbola yönlendiren Jamaikalı sprinter Usain Bolt, formasını giydiği Avustralya'nın Central Coast Mariners takımının Macarthur South West'i 4-0 yendiği dostluk maçında iki gol attı.
12.10.2018 Futbol
Usain Bolt futbolculuk kariyeri için Avustralya'da
Usain Bolt futbolculuk kariyeri için Avustralya'da Dünya ve olimpiyat şampiyonu atlet Usain Bolt, "Kapasitemi ve ne yapabileceğimi biliyorum, bu yüzden bu bir fırsat" dedi.
18.08.2018 Futbol
Ramil Guliyev'in hayali olimpiyatların Türkiye'de yapılması
Ramil Guliyev'in hayali olimpiyatların Türkiye'de yapılması Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda erkekler 200 metrede altın madalya kazanan ve gümüş madalya elde eden 4x100 metre bayrak takımında yer alan milli atlet Ramil Guliyev, olimpiyat oyunlarının Türkiye'de yapılmasını ve madalya kazanmayı hayal ettiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Banliyönün şampiyon çocukları
Banliyönün şampiyon çocukları Fransa kadrosundaki 15 Afrikalı futbolcuyla Dünya Kupası’nda zafere yürüdü... Paris ve Lyon’un fakir banliyölerinde büyüyen bu göçmen çocuklar, aşırı sağcı Marine Le Pen’in yüzde 34 oy aldığı bir ortamda ülkelerinin gururu oldu.
20.07.2018 Arşiv
Usain Bolt Türkiye'ye mi transfer oluyor?
Usain Bolt Türkiye'ye mi transfer oluyor? Futbolculuk kariyerine başlamak isteyen Usain Bolt'a Türkiye, Avustralya, Macaristan ve ABD 2. Ligi'nden transfer teklifleri var.
20.07.2018 Futbol
Bolt yeniden sahalara döndü
Bolt yeniden sahalara döndü Dünya rekortmeni eski sprinter Usain Bolt, Norveç ekibi Stromsgodset ile antrenmanlara çıkıyor.
30.05.2018 Futbol
Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı! Aykut Kocaman'ın...
Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı! Aykut Kocaman'ın... Fenerbahçe'de gelecek sezon başkanın kim olacağı, Aykut Kocaman'ın takımın başında kalıp kalmayacağı merak edilirken, Sinan Engin'den çarpıcı bir açıklama geldi.
9.04.2018 Fenerbahçe
Usain Bolt futbolcu oldu!
Usain Bolt futbolcu oldu! Rekortmen atlet Usain Bolt, bir futbol takımıyla anlaştığını açıkladı.
26.02.2018 Futbol
Çuvalla para saçtılar!
Çuvalla para saçtılar! 2017 yılı futbolda transfer çılgınlığına sahne oldu. Katarlı Nasser Al-Khelaifi’nin sahibi olduğu PSG piyasayı karıştırdı ve bonservis bedelleri dudak uçuklattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Yılın Atleti Ödülü" için adaylar belli oldu
"Yılın Atleti Ödülü" için adaylar belli oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından verilen "Yılın Atleti Ödülü"nün 2017 adayları belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hayatı kaçırıyorum ama tarihe geçiyorum
Hayatı kaçırıyorum ama tarihe geçiyorum Milli sporcumuz Azerbaycan kökenli Türk atlet Ramil Guliyev, 16. Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 200 metre yarışında 20.09’luk dereceyle birinci oldu ve altın madalya kazandı. Ramil Guliyev, Türkiye’nin Dünya Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ilk sporcusu oldu.
26.08.2017 Arşiv
Manchester United seriyi bozmadı
Manchester United seriyi bozmadı Lukaku'nun penaltı kaçırdığı maçta Leicester City'i 2-0 yenen Manchester United üçüncü haftayı da galibiyetle kapattı.
26.08.2017 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Usain Bolt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usain bolt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.