Galatasaray transferde aradığı golcüyü sonunda buldu! Sarı kırmızılılar oyuncuyla prensipte anlaştı kulübüyle görüşmeler başlayacak...
Galatasaray transferde aradığı golcüyü sonunda buldu! Sarı kırmızılılar oyuncuyla prensipte anlaştı kulübüyle görüşmeler başlayacak... Transferde Galatasaray uzun süredir aradığı golcüyü buldu. Transfer sezonunda pek çok isimle görüşen Galatasaray, Shamar Nicholson ile prensipte anlaştı. Jamaikalı da Cim Bom'a gelmek istediğini belirtirken, Spartak Moskova ile görüşmeler başlayacak. Sarı Kırmızılılar, önümüzdeki hafta içerisinde bu transferi bitirmeyi hedefliyor.
25.08.2022 Galatasaray
Bu da Usain Bolt gibi Jamaikalı! İşte Galatasaray'ın yeni forveti! 34 maçta 21 gol 7 asist
Bu da Usain Bolt gibi Jamaikalı! İşte Galatasaray'ın yeni forveti! 34 maçta 21 gol 7 asist İcardi, Belotti ve Depay gibi golcülerle ilgilendiği iddia edilen Galatasaray'ın yeni forveti belli oldu. Tıpkı Usain Bolt gibi Jamaikalı olan ve geçtiğimiz sezon 34 maçta 21 gol 7 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcunun Sarı Kırmızılı yönetimle görüşmelere başladığı öğrenilirken, oyuncunun İstanbul'a gelmek için yola çıktığı belirtildi.
13.08.2022 Galatasaray