Ural

Ural

Son dakika Ural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ural gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.390 ural haberi bulunmuştur. Tüm ural haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024)
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024) Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Naml'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta'nın sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı yapıyor. 1 Nisan 2024 Pazartesi günü Kanal D ekranını açan izleyici programın olmadığını görünce araştırmalara başladı. Güncel olayların ele alındığı Hakan Ural'ın programı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? İşte detaylar...
1.04.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Haber
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Haber
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu!  35 yıllık gerçekler ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık gerçekler ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Magazin
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.
16.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı 'babalık' davası karara bağlandı. 35 yaşındaki Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu, yaşadığı süreci ve dava açma nedenini Kanal D'de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında anlattı. İşte detaylar...
13.10.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı! Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda VE Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam pop rüzgârı estirdi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce müziksever yağmurluklarla, popçunun şarkılarına eşlik ederek eğlenmeye devam etti.
1.10.2023 Magazin
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
17.09.2023 Magazin
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor Canan Karatay Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu oldu. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslektaşı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında sert yorumlarda bulunarak Covid aşılarının yan etkilerini azaltmak için yapılması gerekenleri açıkladı.
14.06.2023 Magazin
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın Neler Oluyor Hayatta programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fahiş kira zamları hakkında konuşan Kurum, kiracılara çağrıda bulundu. Kurum, "Ev sahibiniz sizden 25'ten fazla artış talep ederse bankadan kiranızı yüzde 25 olarak yatırın ve devam edin." dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa kulüplerinden transfer yapmama kararı alan Rus takımları Süper Lig'de oynayan 6 yıldız için girişimlere başladı.
21.04.2023 Süper Lig
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı!
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı program Neler Oluyor Hayatta’nın bugün çok özel bir konuğu vardı.
18.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.