Ünlü Model

Ünlü Model

Son dakika ünlü model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü model gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.912 ünlü model haberi bulunmuştur. Tüm ünlü model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam"
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam" Ünlü model Didem Soydan, imaj tazeledi. Yeni halini sosyal medya sayfasından paylaşan Soydan, bir takipçisinin estetik yaptırdığına dair yorumuna yanıt verdi.
9.03.2024 Magazin
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!"
Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!" Ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soydan, oyunculuk düşünüp düşünmediği konusundaki sorulara da yanıt vererek böyle bir şeyin söz konusu olmadığını kesin bir dille belirtti.
6.01.2024 Magazin
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy 2 Eylül’de İtalya’nın Portofino kentinde iş insanı Nazım Akmandil yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlendi. İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, spor sunuculuğu yaptığı dönemlerde erkeksi olduğunu belirtti.
31.12.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: O dönem erkeksi bir havam vardı
Burcu Esmersoy: O dönem erkeksi bir havam vardı Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy 2 Eylül’de İtalya’nın Portofino kentinde iş insanı Nazım Akmandil yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlendi. İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, spor sunuculuğu yaptığı dönemlerde erkeksi olduğunu belirtti.
5.11.2023 Magazin
Simge Ünal'a Instagram şoku! Özel mesaj ve fotoğraf açıklaması geldi
Simge Ünal'a Instagram şoku! Özel mesaj ve fotoğraf açıklaması geldi Geçtiğimiz haftalarda lüks yaşamdan vazgeçeceğini açıklamasıyla dikkat çeken ünlü model Simge Ünal, Instagram şoku yaşadı. Hesabının ele geçirildiğini ve başka birinin telefonundan daha açıldığını söyleyen Ünal, "Hesabımı ele geçiren kişi bana atılan mesajları görmüş olabilir" dedi.
1.10.2023 Namaz Vakitleri
Kate Moss kötü alışkanlıkların kurbanı! Son görüntüsü şaşırttı
Kate Moss kötü alışkanlıkların kurbanı! Son görüntüsü şaşırttı Birkaç yıl öncesine kadar hiçbir partiyi kaçırmayan dünyaca ünlü model Kate Moss, günün ilk ışıklarına kadar eğlenir, mekandan ayakta duramayacak halde çıkardı. Güzelliğinden eser kalmayan 49 yaşındaki modelin, olduğundan çok daha yaşlı görünmesinin nedenini uzmanlar masaya yatırdı.
15.09.2023 Magazin
Emrata yatakta pozunu paylaştı: Irina Shayk kayıtsız kalamadı
Emrata yatakta pozunu paylaştı: Irina Shayk kayıtsız kalamadı Cesur paylaşımlarıyla dünya magazininin gündeminden düşmeyen ünlü model Emily Ratajkowski, bu defa yatak paylaşımıyla ilgi odağı oldu.
3.09.2023 Magazin
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi!
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi! Amerikalı model Josephine Skriver ile eşi Alexander DeLeon'un kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü model mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Eşiyle birlikte tuttuğu bebeğinin elinin siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram'da paylaşan model, mesajında da bebeğin adını açıkladı: Aurora James.
26.08.2023 Magazin
50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Kusursuz fiziğin sırrı diyetini paylaştı!
50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Kusursuz fiziğin sırrı diyetini paylaştı! 2019 yılında kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Tom Kaulitz ile dünyaevine giren Heidi Klum, kusursuz fiziğinin sırrını paylaştı. Ünlü model Heidi Klum, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken hem kilosunu hem de uyguladığı diyeti söyledi.
23.08.2023 Magazin
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı?
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı? Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında veda eden Öykü Serter'in yerine gelecek sunucu belli oldu. Yeni sezonda bambaşka bir formatla yayınlanacak Kısmetse Olur'un yeni sunucusu sivri diliyle bilinen model oldu.
21.08.2023 Televizyon
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?'
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2023 Magazin
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun?
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun? Özge Ulusoy yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü model ve sunucu son olarak yaptırdığı estetikleri kabuk etmedi ve "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündem oldu. Ulusoy'un bu açıklamasına Yeliz Yeşilmen'den yorum gecikmedi.
1.08.2023 Magazin
Özge Ulusoy'dan tepki çeken estetik yanıtı!
Özge Ulusoy'dan tepki çeken estetik yanıtı! Özge Ulusoy yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü model ve sunucu son olarak yaptırdığı estetikleri kabuk etmedi ve "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündem oldu.
31.07.2023 Magazin
'Her gün acı çekiyorum' demişti! Bella Hadid'in aşkı kısa sürdü
'Her gün acı çekiyorum' demişti! Bella Hadid'in aşkı kısa sürdü Ünlü model Bella Hadid amansız bir hastalığın pençesinde. Bu hastalıkla mücadele eden ünlü modelin özel hayatı da pek yolunda gitmiyor. Bella Hadid ve sanat yönetmeni Marc Kalman, iki yıllık bir birlikteliğin ardından ayrılık kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı!
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı! Geçtiğimiz hafta arkadaşı Leah Nicole McCarthy ile Cayman Adaları'na giden Gigi Hadid'in tutuklandığı ortaya çıktı. Cayman Adaları'ndaki Owen Roberts Uluslararası Havaalanı'nda Hadid ile McCarthy'nin bavulunda az miktarda uyuşturucu bulundu.
19.07.2023 Magazin
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Brezilyalı yıldız Neymar'dan bir skandal daha! Ünlü model mesajı paylaştı
Brezilyalı yıldız Neymar'dan bir skandal daha! Ünlü model mesajı paylaştı Hamile eşini aldattığını itiraf edip özür dilen Brezilyalı yıldız Neymar'ın, özür mesajının ertesi günü başka bir modele mesajlar attığı ortaya çıktı.
29.06.2023 Futbol
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü İş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hande Erçel kıyafet tercihinde dünyaca ünlü model Kendal Jenner'a benzetildi. İkilinin bazı kombinlerinin birebir aynı olması takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Erçel'in pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi!
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etmişti. EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Şallı, ekrana dönüş sinyalini de verdi.
19.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi! Ünlü model Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2015'te 7 yıllık evliliklerini bitirmişti. Kuzey ve Uzay adlı iki oğulları bulunan eski eşler, büyük oğulları Kuzey'in mezuniyet töreni için bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.
17.06.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş Ünlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.