Ünlü Akını

Ünlü Akını

Son dakika ünlü akını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü akını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü akını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Akını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü akını gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 ünlü akını haberi bulunmuştur. Tüm ünlü akını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı!
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Okan Bayülgen, Hollywood Vampires konserine gitti. Saçlarını Mohikan stili kestiren ünlü şovmeni gören tanıyamadı.
12.06.2023 Magazin
Johnny Depp'in doğum gününe ünlü akını!
Johnny Depp'in doğum gününe ünlü akını! Ünlü oyuncu Johnny Depp, Hollywood Vampires grubunun üyesi olarak Türkiye'deki hayranlarıyla buluştu. Şu anda İstanbul'da olan Depp doğum gününü sadece küçük arkadaş grubuyla kutlamak istese de kendisine bir partiyle sürpriz yapıldı.
11.06.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor Ateşehir'de açık havada düzenlenen festivalde ünlü akını yaşandı. Aralarında Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in bulunduğu ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi. Tolgahan Sayışman, dört yaşındaki oğlu Efehan ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi.
30.05.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını!
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını! 1 Nisan gecesi 37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci'nin doğum gününe Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu.
2.04.2023 Magazin
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Cadılar Bayramı'na ünlüler akın etti!
Cadılar Bayramı'na ünlüler akın etti! Amerika kıtası ve Avrupa’da ekim ayının son günlerinde kutlanan Cadılar Bayramı son yıllarda bizde de oldukça popüler. Cadılar Bayramı adına düzenlenen partilere ünlüler akın etti. İşte geceden yansıyanlar...
30.10.2022 Magazin
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Aytaç Uşun ile Şirin Kılavuz evlendi! Düğüne ünlü akını...
Aytaç Uşun ile Şirin Kılavuz evlendi! Düğüne ünlü akını... Oyuncu Aytaç Uşun, oyuncu ve yoga eğitmeni Şirin Kılavuz ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe ünlü akını oldu.
26.09.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay evlendi! Düğüne ünlü akını...
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay evlendi! Düğüne ünlü akını... Oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evlilik yolunda ilk adımı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde atmışlardı. Oyuncu çift geçtiğimiz gün İstanbul’daki evlerinin bahçesinde evlendiler. Çift dün akşam ise dostları için Polenezköy’de bir kır düğünü gerçekleştirdi. Ünlü çiftin düğününe ünlüler akın etti. İşte Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın düğünüyle ilgili detaylar...
11.09.2022 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi! Özdemir'in gelinlik modeli çok konuşuldu
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi! Özdemir'in gelinlik modeli çok konuşuldu Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in 26 Ağustos Cuma günü yapılması gereken düğünleri hava şartları nedeniyle 28 Ağustos'a ertelenmişti. Ünlşü çiftin düğünü Sarıyer'deki bir otelde gerçekleşti. Çiftin nikah şahitliğini Acun Ilıcalı ve Faruk Turgut yaptı. "Sonsuza kadar evet" diyerek evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, çiftinin düğününe ünlü akını oldu. Çiftin 4 milyonluk düğününe ise Oğuzhan Koç'un ayakkabıları damga vurdu. Düğünde 3 gelinlik giyen Demet Özdemir'in gelinlikleri de konuşuldu.
29.08.2022 Magazin
Kelebek Yazı partisine ünlü akını
Kelebek Yazı partisine ünlü akını Hürriyet Kelebek Yaz Partisi, ‘Kelebek Yazı’ temasıyla önceki akşam İstanbul'da düzenlendi. Ekranların beğenilen isimleri, cemiyet dünyasının önemli simalar Kelebek partisine katıldı. Ünlüler, yaz akşamına uygun kıyafetleriyle daveti adeta defileye dönüştürdü.
18.06.2022 Magazin
Melis Birkan ile Aras Aydın evlendi! Düğüne ünlü akını...
Melis Birkan ile Aras Aydın evlendi! Düğüne ünlü akını... 'Issız Adam' filmindeki Ada rolüyle hafızalara kazınan Melis Birkan, 2019 yılından beri beraber olduğu kendisi gibi oyuncu sevgilisi Aras Aydın ile evlendi. İkili sade bir törenle ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe ünlü dostları akın etti.
22.05.2022 Magazin
Altın Kelebek ödül törenine damga vuran anlar!
Altın Kelebek ödül törenine damga vuran anlar! Altın Kelebek Ödülleri dün akşam Zorlu PSM'de gerçekleşen ödül töreni ile 47. kez sahiplerini buldu. Geceye ünlü akını yaşandı. İşte gecenin detayları...
6.12.2021 Magazin
Oyuncu Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi! Düğüne ünlü akını...
Oyuncu Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi! Düğüne ünlü akını... 'Hercai' dizisinin sevilen oyuncularından Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar, evlendi. Çiftin düğününe ünlüler akın etti.
12.09.2021 Magazin
Burak Yamantürk'ün doğum gününe ünlü akını
Burak Yamantürk'ün doğum gününe ünlü akını Burak Yamantürk, 37’inci doğum gününü önceki akşam iş insanı Önder Öztarhan’ın Emirgan’daki lüks villasında düzenlenen yemek ve fasılla kutladı. Oyuncunun doğum günü yemeğine Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Meriç Aral ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Çıkışta İmirzalıoğlu muhabirlerin sorularını yanıtlarken, Tatlıtuğ, görüntü vermek istemedi.
25.12.2020 Magazin
Ahu Yağtu: İkinci çocuktan haberim yok
Ahu Yağtu: İkinci çocuktan haberim yok Tuvana Büyükçınar Demir imzalı koleksiyon, özel defilede sergilendi. Etkinlikte ünlü akını yaşanırken; jüri üyelerinden Ahu Yağtu, Cem Yılmaz ile hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
17.11.2019 Magazin
Kenan Doğulu mest etti!
Kenan Doğulu mest etti! Kenan Doğulu bu yazın ilk Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserini önceki akşam verdi. Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Doğulu’yu 6 bin kişi izledi.
28.06.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Akını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü akını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.