Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ayın kaçında açılıyor? İşte üniversitelerin açılış tarihi!
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ayın kaçında açılıyor? İşte üniversitelerin açılış tarihi! 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda başladı. Kayıtlarının tamamlanmasıyla birlikte üniversitelerde akademik takvim de belli oldu. Çoğu üniversitede ders kayıtları eylül ayının sonunda başlıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman ders başı yapacak? üniversitelerin açılış tarihi ve akademik takvim hakkında merak edilenler…
12.09.2022 Eğitim
Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak?
Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak? İlk ve orta dereceli okullarda ilk ders zili çaldı. İlkokul, ortaokul, ve lise sınıflarının okula başlamasıyla birlikte üniversiteye yeni başlayacak ve halen eğitimine devam eden milyonlarca öğrenci de üniversitelerde eğitimin nasıl olacağını ve akademik takvimi merak ediyor. Peki, Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Üniversitelerde dersler ne zaman başlıyor? İşte üniversitelerde 2021-2022 akademik takvimi ve eğitim ile ilgili merak edilenler...
6.09.2021 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılıyor 2020? YÖK üniversitelerin ne zaman başlayacağını açıkladı mı? Üniversiteler açılır mı?
Üniversiteler ne zaman açılıyor 2020? YÖK üniversitelerin ne zaman başlayacağını açıkladı mı? Üniversiteler açılır mı? Üniversiteler açılır mı, sorusu corona virüsü pandemisi nedeniyle verilen araların ardından milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. Öğrenciler YÖK’ün üniversitelerle ilgili açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılıyor, YÖK açıklama yaptı mı?
30.07.2020 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? Tatil süresi uzayacak mı, tatil ne zaman sona erecek? YÖK' Başkanı Yekta Saraç açıkladı!
Üniversiteler ne zaman açılacak? Tatil süresi uzayacak mı, tatil ne zaman sona erecek? YÖK' Başkanı Yekta Saraç açıkladı! Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, eğitim öğretimde verilen aranın 30 Nisan tarihine kadar uzatıldığını duyururken gözler, üniversite tatiliyle ilgili YÖK’ün yapacağı açıklamaya çevrildi. Peki, üniversiteler ne zaman açılacak? Tatil süresi uzayacak mı? Üniversite tatili ne zaman sona erecek? YÖK Başkanı Yekta Saraç açıkladı.
26.03.2020 Gündem