Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...”
Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen’le samimi pozuna beğeni yağdı: “Alina körkütük aşık...” Oyuncu Alina Boz, Sezen Aysu’nun oğlu Mithat Can Özer'le 4 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye başlamıştı. Alina Boz, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.
15.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar!
Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinden yeni karar! Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Kısa bir süre önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Evlilik iddiaları havalarda uçuşurken çiçeği burnunda çiftten yen karar geldi.
7.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi! Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. Demet Akalın, ikilinin romantik karesine yaptığı yorumla şaşırttı.
3.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.
25.07.2023 Magazin