Umut Eker

Umut Eker

Son dakika Umut Eker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut Eker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut Eker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Eker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut eker gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 umut eker haberi bulunmuştur. Tüm umut eker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum!
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum! Didem Soydan'ın koleksiyonunu hazırladığı markanın lansman partisi, önceki akşam Kuruçeşme'de yapıldı. Birçok davetlinin katıldığı partide, Soydan'ı annesi ve yakın dostu Umut Eker yalnız bırakmadı. Oyuncu Burak Deniz’le ilişkisi sona eren ünlü manken, özel hayatıyla ilgili soruya cevap verdi.
27.04.2023 Magazin
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi Umut Eker, yakın arkadaşı manken Didem Soydan ile düzenlediği partide objektif karşısına geçti. Önce eski sevgilisi Selin Türkmen'le, sonra da yeni sevgilisi Tuğçe Meçeoğlu ile poz verdi. Eker bu hareketiyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
28.03.2023 Magazin
Doya Doya Moda İvana Sert neden yok? İvana Sert Doya Doya Moda All Star yarışmasından ayrıldı mı?
Doya Doya Moda İvana Sert neden yok? İvana Sert Doya Doya Moda All Star yarışmasından ayrıldı mı? Doya Doya Moda All Star programının 22 Mart bugün yayınlanan bölümünde jüri üyelerindeki değişiklik dikkat çekti. Jüri koltuğunda İvana Sert yerine Umut Eker yer alıyor. Kemal Doğulu'nun ardından Doya Doya Moda ekibine İvana Sert katılmıştı. İvan’a Sert’in programda yer almaması üzerin İvana Sert Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı, Doya Doya Moda İvana Sert neden yok? sorularının sorulmasına neden oldu.
22.03.2021 Gündem
Umut Eker: Didem'e iyi bakacağım
Umut Eker: Didem'e iyi bakacağım Umut Eker, geçtiğimiz günlerde apandisti nedeniyle hastaneye kaldırılıp taburcu edilen yakın arkadaşı Didem Soydan’ın Nişantaşı’ndaki evine girerken görüntülendi.
8.11.2020 Magazin
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
Ayrılık yaradı!
Ayrılık yaradı! Umut Eker, üç yıl aşk yaşadıktan sonra geçtiğimiz günlerde ayrıldığı Selin Türkmen’le, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
19.05.2019 Magazin
Didem Soydan ve Umut Eker saldırıya uğradı
Didem Soydan ve Umut Eker saldırıya uğradı Didem Soydan ile arkadaşı Umut Eker, pazartesi öğle saatlerinde Bakırköy sahilindeki bir benzincide saldırıya uğradı. VIP minibüsten inen kalabalık grup ile ünlü ikili arasında tekme tokat arbede yaşandı
9.01.2019 Magazin
Didem Soydan kimdir?
Didem Soydan kimdir? Didem Soydan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Paylaştığı fotoğraflarıyla oldukça konuşulan Didem Soydan'ın hayatı hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. İşte Didem Soydan kimdir? Sorusunun yanıtı...
22.11.2018 Gündem
Bu kez  DJ oldular
Bu kez DJ oldular Didem Soydan ve Umut Eker, yakın arkadaşları Fezi Altun’un doğum günü partisinde DJ setinin başına geçerek hip-hop ve R&B şarkılardan oluşan şarkılar çaldı.
21.10.2018 Magazin
Didem Soydan'dan kafa karıştıran poz
Didem Soydan'dan kafa karıştıran poz İki erkek arasında dans etme görüntüsüyle tartışma yaratan ünlü model Didem Soydan'dan kafaları karıştıran bir görüntü daha geldi. Soydan'ın bir arkadaşının doğum gününde kız arkadaşıyla yakınlaşması şaşırttı.
27.09.2018 Magazin
Didem Soydan kimdir?
Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Didem Soydan'ın hayatı merak konusu oldu. İşte Didem Soydan'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtları...
2.08.2018 Gündem
Kurtarıcısı metro
Kurtarıcısı metro Modacı Umut Eker, yağmur mağduru oldu. Önceki akşam yağan sağnak yağmur sebebiyle motoruna binemeyen Eker, metroyu tercih etti.
26.07.2018 Magazin
Kasksız yakalandık
Kasksız yakalandık Model Didem Soydan, arkadaşı Umut Eker’in kullandığı motosikletle Nişantaşı’nda görüntülendi.
15.07.2018 Magazin
Sıkı dostlar
Sıkı dostlar Didem Soydan önceki akşam yakın arkadaşı Umut Eker’le Nişantaşı’ndaydı.
22.06.2018 Magazin
İrem Derici'den sürpriz: Hadi Gel
İrem Derici'den sürpriz: Hadi Gel Popçu İrem Derici’nin yeni single’ı 'Hadi Gel' bugün piyasaya çıktı.
14.02.2018 Kültür Sanat
Umut Eker’den Didem Soydan'a: İnsan mısın ulan!
Umut Eker’den Didem Soydan'a: İnsan mısın ulan! Model Didem Soydan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından gelinlik çekimine ait fotoğraf paylaştı.
20.11.2017 Magazin
Flamenkocu İrem
Flamenkocu İrem İrem Derici sözü ve müziği Ayla Çelik ile Gökhan Tepe’ye ait olan ‘Bazı Aşklar Yarım Kalmalı’ şarkısına klip çekti.
25.10.2017 Magazin
İstanbul ilham oldu
İstanbul ilham oldu Levi’s, bu yıl 50. yaşını kutlayan Trucker Jacket için Berlin’de bir fotoğraf sergisi düzenledi.
21.10.2017 Magazin
Kapılarını açtı
Kapılarını açtı Özgün tasarımlardan oluşan ürünleri, kişiye özel tasarımları ile dikkat çeken Eclectic Concept Store açıldı.
20.09.2017 Magazin
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda...
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda... Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerin başında gelen manken Didem Soydan tatile eski ve yeni sevgilisiyle gitti.
23.08.2017 Magazin
Didem Soydan'ın cesur pozu olay yarattı!
Didem Soydan'ın cesur pozu olay yarattı! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkati çeken Didem Soydan, bu defa bikini altının fotoğrafını yayımladı.
16.08.2017 Magazin
Tarzlarını konuşturdular
Tarzlarını konuşturdular Yakın zamanda sadece Sephora’larda satışa sunulacak olan dünyaca ünlü Kat Von D markalı makyaj koleksiyonunun tanıtımı Polonya Varşova Sarayı’nda özel bir davet ile gerçekleşti.
29.06.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'tan yalanlama geldi!
Nur Yerlitaş'tan yalanlama geldi! Ünlü modacılar Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya'nın yeni programı diye ortaya atılan iddialar yalan çıktı.
20.06.2017 Televizyon
Dertleşme masası
Dertleşme masası Bir süredir fotoğrafçı Erdi Doğan’la aşk yaşayan Didem Soydan, önceki akşam Nişantaşı’nda yakın arkadaşı Umut Eker’le görüntülendi.
21.04.2017 Magazin
Didem Soydan'dan 'yok artık' dedirten paylaşım
Didem Soydan'dan 'yok artık' dedirten paylaşım Ünlü model Didem Soydan'ın son paylaşımı pes dedirtti. İşte Didem Soydan'ın sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
21.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Umut Eker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut eker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.