Uma Thurman

Uma Thurman

Son dakika Uma Thurman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uma Thurman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uma Thurman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uma Thurman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uma thurman gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 uma thurman haberi bulunmuştur. Tüm uma thurman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maya Hawke annesinin izinden gidiyor!
Maya Hawke annesinin izinden gidiyor! Geçtiğimiz yıllarda disleksi (öğrenme bozukluğu) olduğunu açıklayan Uma Thurman ve Ethan Hawke'nin kızı Maya Hawke, manken olarak sektöre girip daha sonra da oyunculuk yapmaya başladı. Hawke şimdilerde her ikisini de yapıyor. Ünlü isim en son dünyaca ünlü bir marka için iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçti.
29.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü!
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü! Ünlü oyuncu Sonny Chiba, koronavirüs nedeniyle 82 yaşında yaşamını yitirdi. Chiba, Quentin Tarantino’nun “Kill Bill” film serisinde Hattori Hanzo karakterini canlandırmıştı.
20.08.2021 Dünya
Aleyna Tilki ‘Kill Bill’e benzetildi
Aleyna Tilki ‘Kill Bill’e benzetildi Aleyna Tilki, İstinyePark ve Bebek'te görüntülendi
29.04.2019 Magazin
Diziye karşı koyamadı
Diziye karşı koyamadı Netflix’in yeni dizi Chambers, Kill Bill ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Uma Thurman’ı kadrosuna dahil etti.
3.06.2018 Magazin
Yeniden çalışabilirim
Yeniden çalışabilirim Uma Thurman, Quentin Tarantino ile 2003 yılında çektikleri ‘Kill Bill’ filmi çekimleri esnasında geçirdiği otomobil kazasında kalıcı boyun ve diz yaralanması geçirmesine rağmen yeniden Tarantino’yla çalışabileceğini açıkladı.
7.05.2018 Magazin
Cesur sahneleri olay oldu!
Cesur sahneleri olay oldu! Hollywood yıldızı Uma Thurman, 'The Con Is On' (İngilizler Geliyor) adlı komedi filmindeki cesur sahneleri ile yapım daha vizyona girmeden gündem oldu.
6.05.2018 Magazin
Uma Thurman makyajsız böyle yakalandı!
Uma Thurman makyajsız böyle yakalandı! ABD'li oyuncu Uma Thurman, önceki gün New York'taki Hudson Tiyatrosu'na girerken objektiflere takıldı.
18.12.2017 Magazin
Ünlü oyuncudan 'taciz skandalı' açıklaması!
Ünlü oyuncudan 'taciz skandalı' açıklaması! ABD'li oyuncu Jessica Chastain, Hollywood'daki taciz skandallarının sona ermesi için, öncelikle endüstrideki erkek egemenliğinin sona ermesi gerektiğini söyledi.
1.12.2017 Magazin
Uma Thurman: Umarım yavaş yavaş ölürsün!
Uma Thurman: Umarım yavaş yavaş ölürsün! Uma Thurman, sosyal medya hesabından paşlaştığı Şükran Günü mesajında, taciz skandalı iddialarıyla Hollywood'u sarsan yapımcı Harvey Weinstein'a ateş püskürdü.
24.11.2017 Magazin
Keşke hep dönem dizisinde oynasak
Keşke hep dönem dizisinde oynasak Payitaht: Abdülhamid’in iki zıt karakteri Güzide Arslan ve Cemre Baysel dönem dizisinde oynamanın kendilerini sultan gibi hissettirdiğini anlatıyor.
17.11.2017 Arşiv
'Cinsel taciz' sözleri karşısında gözleri doldu!
'Cinsel taciz' sözleri karşısında gözleri doldu! ABD'li aktris Uma Thurman, 65 yaşındaki yapımcı Harvey Weinstein hakkında neredeyse her gün ortaya atılan cinsel taciz iddialarının sorulması üzerine gözleri dolarak konuştu.
6.11.2017 Magazin
Uma Thurman'ın yeni proje heyecanı!
Uma Thurman'ın yeni proje heyecanı! Dünyaca ünlü oyuncu Uma Thurman, yeni projeler için kolları sıvadı.
27.09.2017 Magazin
En ünlü 'katiller' buluştu!
En ünlü 'katiller' buluştu! Sinema tarihinin kült filmlerinden 'Kill Bill'in yaratıcıları, New York'taki Cipriani restoranda buluştu.
25.09.2017 Magazin
Levon babasını geçti!
Levon babasını geçti! ABD'li aktör Ethan Hawke, önceki gün Uma Thurman'dan olan oğlu Levon ile birlikte Dublin'deydi.
7.08.2017 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in hayali gerçek oldu!
Dilan Çiçek Deniz'in hayali gerçek oldu! Oyunculuk eğitimi için birkaç aydır Los Angeles’ta bulunan Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’ye dönüş hazırlığında sürpriz bir işbirliğine imza attı. Genç oyuncu, Amerika’nın önde gelen ajanslarından biriyle çalışmaya başladı.
1.08.2017 Magazin
Çocuklar için yürüdüler
Çocuklar için yürüdüler Dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell, Heidi Klum, Kate Moss, Kendall Jenner ve Bella Hadid, Cannes’da düzenlenen ‘Fashion For Relief’ defilesinde yürüyerek çocuklara yardım topladı
25.05.2017 Magazin
Seri katil filminde oynayacak
Seri katil filminde oynayacak Lars Von Trier’in yeni gerilim filmi ‘House That Jack Built’ filminin kadrosuna, yönetmenle daha önce de çalışan ünlü oyuncu Uma Thurman da katıldı.
8.03.2017 Magazin
Uma Thurman perişan halde!
Uma Thurman perişan halde! Hollywood yıldızı Uma Thurman, geçtiğimiz gün makyajsız ve bakımsız görüntüsüyle görenleri şaşkına çevirdi.
1.03.2017 Magazin
Mia Wallace değil Didem Soydan!
Mia Wallace değil Didem Soydan! Ünlü model Didem Soydan, cadılar bayramı için efsane karakter Mia Wallace'e dönüştü...
1.11.2016 Magazin
Yok böyle aşk!
Yok böyle aşk! 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde Çırağan Palace Kempinski, ‘Yok böyle aşk’ dedirtecek bir kutlama paketi sunuyor. Otelin Sultan Süiti’nde Sevgililer Günü paketi KDV hariç 30 bin euro. KDV dahil edildiğinde fatura 35 bin 400 euroyu buluyor.
1.02.2016 Ekonomi
İki güzel arasında
İki güzel arasında Bradley Cooper, Sienna Miller ve Uma Thurman yeni filmleri ‘Burnt’un New York’ta yapılan galasına katıldı...
21.10.2015 Magazin
103 yıllık kebapçı dördüncü kuşağa emanet
103 yıllık kebapçı dördüncü kuşağa emanet İstanbul’da kebap dendiğinde akla ilk gelen isim kuşkusuz Develi. Son olarak Nişantaşı‘nda yeni şubesini açan 103 yıllık Develi kebap, dördüncu kuşak üyeleriyle yoluna devam ediyor.
10.10.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Uma Thurman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uma thurman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.