Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği

Son dakika Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası futbol federasyonları birliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 uluslararası futbol federasyonları birliği haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası futbol federasyonları birliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sebebiyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın haklarını donduran TFF'ye itiraz eden Beşiktaş güçlü argümanlarla geliyor...
31.03.2023 Süper Lig
UEFA Rus takımlarını men etti Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi durumu belli oldu!
UEFA Rus takımlarını men etti Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi durumu belli oldu! Rusya'nın Ukrayna'ya girmesinin ardından harekete geçen ve Rus takımlarını organizasyonlardan men eden UEFA, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma ihtimalini de bir hayli yükseltti.
1.03.2022 Şampiyonlar Ligi
Agnelli'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması!
Agnelli'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması! Avrupa Süper Ligi oluşumunda yer alan Juventus Başkanı Agnelli " Süper Lig projesinin yüzde 100 başarıya ulaşma şansı var. İlerliyoruz" dedi.
21.04.2021 İtalya
FİFA rüşvet ve yolsuzluk skandallarını aklayacak!
FİFA rüşvet ve yolsuzluk skandallarını aklayacak! FIFA'da yolsuzluğa karışan kişi, 10 yıl içinde cezalandırılamadığı sürece FIFA bünyesinde temize çıkmış olacak.
23.03.2021 Futbol
FIFA’dan corona virüse karşı flaş öneri! 5 oyuncu değişikliği...
FIFA’dan corona virüse karşı flaş öneri! 5 oyuncu değişikliği... FIFA' corona virüse karşı devrim gibi son dakika önerisi sundu. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenen liglerde oluşabilecek fikstür yoğunluğu yüzünden takımlara bir maçta 5 oyuncu değişikliği hakkı verilmesini önerdi.
27.04.2020 Futbol
Türkiye FIFA sıralamasında 2 basamak yükseldi
Türkiye FIFA sıralamasında 2 basamak yükseldi A Milli Futbol Takımıi Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) dünya sıralamasında 37. basamağa yükseldi.
14.06.2019 Futbol
Gianni Infantino yeniden FIFA Başkanı seçildi
Gianni Infantino yeniden FIFA Başkanı seçildi Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanlığı'na Gianni Infantino yeniden seçildi.
5.06.2019 Futbol
FIFA, 48 takımdan vazgeçti
FIFA, 48 takımdan vazgeçti FIFA, 2022 Dünya Kupası'nın 48 takımla yapılması planını rafa kaldırdı.
23.05.2019 Futbol
FIFA'dan Chelsea'ye ret!
FIFA'dan Chelsea'ye ret! İngiliz kulübü, iki dönem transferden men cezası için FIFA'ya yaptığı itirazdan sonuç alamadı.
8.05.2019 İngiltere
FIFA'dan 2 dönem transfer yasağı!
FIFA'dan 2 dönem transfer yasağı! FIFA, İngiliz devi Chelsea'ye 2 dönem transfer yasağı getirdi.
22.02.2019 İngiltere
Infantino'dan Demirören'e ziyaret
Infantino'dan Demirören'e ziyaret Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i Riva'da ziyaret etti.
14.02.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Trump ile görüşmesi sona erdi. Görüşme 50 dakika sürdü.
1.12.2018 Gündem
Dev derbiye yeni adres!
Dev derbiye yeni adres! Maç öncesi olaylardan dolayı iki kez ertelenen Libertadores Kupası final rövanş maçının Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanması için anlaşma sağlandığı iddia edildi.
29.11.2018 Futbol
IOC üyesi el-Sabah görevinden 'geçici' olarak istifa etti
IOC üyesi el-Sabah görevinden 'geçici' olarak istifa etti Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Üyesi Şeyh Ahmed el-Fahad el-Sabah, İsviçre'de hakkında başlatılan "belgede sahtecilik" soruşturması nedeniyle görevinden "geçici" olarak istifa etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye FIFA sıralamasındaki yerini korudu
Türkiye FIFA sıralamasındaki yerini korudu Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) dünya sıralamasında Belçika zirvede yer aldı.
25.10.2018 Futbol
Dünya sıralamasında zirve Belçika ve Fransa'nın!
Dünya sıralamasında zirve Belçika ve Fransa'nın! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) dünya sıralamasında zirveyi, aynı puana sahip Fransa ile Belçika paylaştı.
20.09.2018 Futbol
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı!
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "Yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
10.09.2018 Futbol
FIFA'dan Er-Racub'a men cezası
FIFA'dan Er-Racub'a men cezası Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Filistin Futbol Federasyonu Başkanı Cibril er-Racub'a 12 ay men cezası verdi.
24.08.2018 Futbol
Fransa, zirveye yükseldi!
Fransa, zirveye yükseldi! 2018 FIFA Dünya Kupası'nın şampiyonu Fransa, FIFA dünya klasmanında ilk sıraya yükseldi.
16.08.2018 Futbol
FIFA, yılın oyuncusu adaylarını açıkladı
FIFA, yılın oyuncusu adaylarını açıkladı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 2018 yılının en iyi futbolcusu adaylarını açıkladı.
24.07.2018 UEFA Avrupa Ligi
Infantino: Tüm zamanların en iyi Dünya Kupası
Infantino: Tüm zamanların en iyi Dünya Kupası Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'yla ilgili, "Tüm zamanların en iyi Dünya Kupası." dedi.
13.07.2018 Arşiv
Türkiye FIFA sıralamasında 38. sırada yer aldı
Türkiye FIFA sıralamasında 38. sırada yer aldı FIFA dünya klasmanında Türkiye, bir basamak gerileyerek 38. sırada yer aldı. Dünya Kupası'nın son sahibi Almanya, liderliğini sürdürdü.
7.06.2018 Futbol
FIFA'dan Del Nero'ya ömür boyu men
FIFA'dan Del Nero'ya ömür boyu men Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Marco Polo del Nero'ya ömür boyu men cezası verdi.
27.04.2018 Futbol
FIFA dünya sıralaması açıklandı
FIFA dünya sıralaması açıklandı FIFA dünya klasmanında Türkiye, 38. sıradaki yerini korudu. Dünya Kupası'nın son sahibi Almanya, liderliğini sürdürdü
15.03.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası futbol federasyonları birliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.