Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi  ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İŞKUR üzerinden kura ile en az lise mezunu 19 sürekli işçi ve Kariyer Kapısı üzerinden 31 uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! KPSS'siz en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alınacak!
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! KPSS'siz en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alınacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 14 ilde 130 sürekli işçi alımı yapacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, en az ilköğretim mezunu 55 temizlik görevlisi, en az ön lisans mezunu 75 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları!
6.04.2021 Personel Alımı