Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar

Son dakika ufuk bayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ufuk bayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ufuk bayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufuk Bayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufuk bayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 ufuk bayraktar haberi bulunmuştur. Tüm ufuk bayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başından tek kurşunla vurup öldürdü, cesedini sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı!
Başından tek kurşunla vurup öldürdü, cesedini sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı! Samsun'da 30 bin lira borçlu olduğu patronu Ümit Şahin'i (29) tabancayla başından vurarak öldürüp, cesedini ahşap sandığa koyarak boş araziye bırakan Onur Can Kaya (30) hakkında ‘Nitelikli kasten öldürme’, ‘Nitelikli hırsızlık ve yağma’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis olay sonrası soruşturma başlattı.
28.09.2023 Gündem
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ı görevli sandı
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ı görevli sandı ‘Ezel’ ve 'Vatanım Sensin' dizisi ile 'Kader' ve ‘Dağ’ filmleriyle tanınan Ufuk Bayraktar, asrın felaketi sonrası çocukluğunun geçtiği Hatay’a gitti. "İnsanlara faydam olduysa, bu en büyük mutluluk" diyen oyuncu, arama kurtarma ekipleriyle depremzedelere yardım etti.
25.02.2023 Magazin
Doktor enkaz altından saatler sonra çıktı! Depremde eşinin son sözlerini söyledi
Doktor enkaz altından saatler sonra çıktı! Depremde eşinin son sözlerini söyledi Hatay'da depremde yıkılan apartmanda eşi yaşamını yitiren, kendisi ise 25 saat sonra enkazdan çıkarılan 112 Acil Komutanı Merkezi'nde görevli Dr. Ufuk Bayraktar, Adana’da ameliyat edildi. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Bayraktar eşiyle son anlarını ve enkaz altında yaşadıklarını DHA’ya anlattı. Bayraktar, “Güzel anılardan konuşuyorduk. Eşimin son sözü 'Bir kahve mi yapsak acaba' oldu. Ondan sonra deprem başladı zaten. Sadece çığlığını duyabildim. Ondan çok özür diliyorum. Veda edemedim ona ben” dedi.
14.02.2023 Yaşam
"Kendi yatağımda aldatıldım" diyen Merve Bayraktar eşini affetti!
"Kendi yatağımda aldatıldım" diyen Merve Bayraktar eşini affetti! Sosyal medya hesabından "Kendi yatağımda aldatıldım" diye isyan eden Merve Bayraktar, eşi Ufuk Bayraktar'ı affetti. Tatile giden çift mutluluk pozu verdi!
5.09.2020 Magazin
Ufuk Bayraktar hakkında ‘sete alkollü geldi’ iddiası
Ufuk Bayraktar hakkında ‘sete alkollü geldi’ iddiası Ufuk Bayraktar’ın başrolü üstlendiği ve çekimleri Adana’da devam eden “Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filminin setinde çalışan makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş, oyuncunun fiziksel ve sözlü tacizine uğradığını belirtti.
6.08.2020 Magazin
Ufuk Bayraktar sessizliğini bozdu
Ufuk Bayraktar sessizliğini bozdu Geçtiğimiz ay eşini aldattığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ufuk Bayraktar’ın, başrolünde yer aldığı sinema filminin setinde çalışan makyöz ve kuaföre sözlü ve fiziksel taciz uyguladığı iddia edildi. Bayraktar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
2.08.2020 Magazin
"Bebeğimizin yanına duş alıp gidiyorum"
"Bebeğimizin yanına duş alıp gidiyorum" Ünlü oyuncular Ali Atay ile Ufuk Bayraktar’ın yolu önceki gün Cihangir’de kesişti. Birbirlerini görünce sarılıp hasret gideren ikili, bir süre ayaküstü sohbet etti.
29.12.2019 Magazin
'Dayı' filmi geliyor
'Dayı' filmi geliyor Ufuk Bayraktar’ın cezaevindeyken hikaye danışmanlığını yaptığı, Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından senaryolaştırılan, 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filminin ilk tanıtımı görücüye çıktı.
12.11.2019 Magazin
Ufuk-Merve Bayraktar'ın Bebek turu
Ufuk-Merve Bayraktar'ın Bebek turu Ruhsatsız silah taşımaktan aldığı 6 ay 17 günlük cezayı tamamlayarak özgürlüğüne kavuşan oyuncu Ufuk Bayraktar, tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi. Eşi Merve Bayraktar ile Bebek'te yürüyüşe çıkan oyuncu keyifli halleri ile dikkat çekti.
5.04.2019 Magazin
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Süper Lig Puan Durumu" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu
Oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu Ruhsatsız silah bulundurduğu için kesinleşen cezası nedeniyle 6 ay 17 gün hapis yatan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, bugün tahliye oldu.
3.03.2019 Magazin
Ünlü oyuncudan cezaevinde ilk poz
Ünlü oyuncudan cezaevinde ilk poz Ağustos ayında cezaevine giren ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın Silivri Cezaevi'nde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Oyuncunun verdiği poz, sosyal medyada kısa sürede konuşulmaya başlandı.
16.11.2018 Magazin
Cezaevinden seslendi: 6 ay sonra görüşürüz!
Cezaevinden seslendi: 6 ay sonra görüşürüz! Ezel dizisindeki ve Dağ filmindeki performanslarıyla izleyicinin beğenisini kazanan en son ‘Vatanım Sensin’in ‘Dağıstanlı’sı olarak televizyon izleyicisinin karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007’de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "6 ay sonra görüşürüz" dedi.
10.09.2018 Magazin
Ünlü oyuncunun 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı!
Ünlü oyuncunun 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı! En son 'Vatanım Sensin'in 'Dağıstanlı'sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi.
9.09.2018 Magazin
Sıfır Bir'in Cio'su Çukur'a transfer oluyor
Sıfır Bir'in Cio'su Çukur'a transfer oluyor Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan'ın (Cio), Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterine can vereceği öne sürüldü. Öte yandan ünlü film sitesi IMDb, yaptığı güncelleme ile bu iddiaları doğruladı.
31.08.2018 Televizyon
Mutluluğa ‘evet’ dediler
Mutluluğa ‘evet’ dediler Galatasaray Basketbol takımının kaptanı Göksenin Köksal, önceki akşam Shangari La Bosphorus Hotel’de gerçekleşen düğün töreniyle Sena Karaman’la dünya evine girdi.
8.07.2018 Magazin
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı Geçen cumartesi akşamı final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteriyle adından sıkça söz ettiren Çağlar Ertuğrul'dan bomba açıklama: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum
13.06.2018 Magazin
'Vatanım Sensin'de beklenmeyen ayrılık!
'Vatanım Sensin'de beklenmeyen ayrılık! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin'de bomba bir ayrılık daha olacak. İşte Vatanım Sensin'den ayrılacak o ünlü oyuncu...
14.02.2018 Magazin
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı...
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı... Yanık Efe karakterine hayat veren Onur Saylak, diziye veda etti.
26.01.2018 Televizyon
Yardımına polis koştu
Yardımına polis koştu Oyuncu Ufuk Bayraktar, önceki gün E-5 Karayolu’nda benzini bitince yolda kaldı. Oyuncunun yardımına ise polisler koştu
8.01.2018 Magazin
Vatanım Sensin'den bomba başlangıç!
Vatanım Sensin'den bomba başlangıç! “Vatanım Sensin” önceki akşam ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü ile zirvedeki yerini aldı.
10.11.2017 Televizyon
İşte 'Geçmişteki Sır'ın vizyon tarihi!
İşte 'Geçmişteki Sır'ın vizyon tarihi! Bosna Hersek’te 1992-1995 yılları arasında yaşanan savaş nedeniyle etkisi günümüze taşınan hüzünlü bir hikayeyi konu alan ‘Geçmişteki Sır’ filmi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.
13.10.2017 Kültür Sanat
Palayla mekan basıp ölümle tehdit etti!
Palayla mekan basıp ölümle tehdit etti! Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki bir mekanda elinde palayla ölüm tehditleri savurduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.
11.10.2017 Magazin
'Vatanım Sensin'de yılın transferi!
'Vatanım Sensin'de yılın transferi! Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı 'Vatanım Sensin' dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı.
9.10.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ufuk Bayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufuk bayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.