Ufak Tefek Cinayetler Dizisi

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi

Son dakika Ufak Tefek Cinayetler dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ufak Tefek Cinayetler dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufak tefek cinayetler dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 ufak tefek cinayetler dizisi haberi bulunmuştur. Tüm ufak tefek cinayetler dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam!
Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam! Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu ve oyuncularıyla oldukça ilgi görüyor. Yeni sezona bu akşam başlayacak olan Ufak Tefek Cinayetler'de Oya'nın itirafı dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler'de yaşanacaklar...
18.09.2018 Gündem
Ekranların en çok konuşulan dizisi belli oldu
Ekranların en çok konuşulan dizisi belli oldu TELEVİZYON ekranlarının en çok konuşulan dizisi 332 haberle 'Diriliş Ertuğrul' oldu. Dizilerin birbiri ardına final haberleri ise TV sayfalarında en çok konuşulan başlıklar arasında yer aldı.
5.06.2018 Televizyon
Reyting şampiyonu belli oldu!
Reyting şampiyonu belli oldu! Dün akşam yayınlanan bölümde gerilimin had safhada olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisi, reyting sıralamasında totalde ilk beşe giremedi. Salı gününün en çok izlenen dizisi yine 'Kadın' oldu.
30.05.2018 Televizyon
Sinema filmi  olmalı
Sinema filmi olmalı Bade İşçil, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
12.04.2018 Magazin
Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölümde Edip, hangi tarafı seçecek?
Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölümde Edip, hangi tarafı seçecek? Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve oldukça heyecanlandırdı. Nefes kesen olaylarıyla Ufak Tefek Cinayetler dizisi Salı akşamları ekrana geliyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'in ne yapacağı...
10.04.2018 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a reyting şoku!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a reyting şoku! Başladığı günden beri salı günleri reytinglerin zirvesini kimselere kaptırmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın dizisinin devreye girmesiyle tahtından oldu.
7.03.2018 Televizyon
Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!
Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Ufak Tefek Cinayetler 17. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Oya ile Merve arasındaki savaşta hangi gelişmeler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler 18. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili merak edilenler...
21.02.2018 Gündem
Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna iki sürpriz isim!
Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna iki sürpriz isim! Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in kadrosuna iki sürpriz isim dahil oldu.
21.02.2018 Televizyon
'Ufak Tefek Cinayetler'in zirve inadı!
'Ufak Tefek Cinayetler'in zirve inadı! 6 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
7.02.2018 Televizyon
Ufak Tefek Cinayetler 15. yeni bölümde korku dolu anlar yaşanacak!
Ufak Tefek Cinayetler 15. yeni bölümde korku dolu anlar yaşanacak! Ufak Tefek Cinayetler 15. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecan dolu konusuyla ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Ufak Tefek Cinayetler bu akşam ölüm korkusu Sarmaşık'ı saracak.
6.02.2018 Gündem
'Ufak Tefek Cinayetler' AB'yi kaptırmadı!
'Ufak Tefek Cinayetler' AB'yi kaptırmadı! 23 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
24.01.2018 Magazin
Çiğdem Onat, 'Ufak Tefek Cinayetler'de!
Çiğdem Onat, 'Ufak Tefek Cinayetler'de! Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin beğeniyle izlenen 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisine sevilen tiyatro oyuncusu Çiğdem Onat konuk oldu.
22.01.2018 Televizyon
'Ufak Tefek Cinayetler'in yapımcısından açıklama!
'Ufak Tefek Cinayetler'in yapımcısından açıklama! Star TV'de yayınlanan dizinin bazı sahnelerinden dolayı kanala ceza kesildiği iddia edilmişti...
22.01.2018 Televizyon
Nefes kesen yarışı bakın kim kazandı?
Nefes kesen yarışı bakın kim kazandı? 16 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
17.01.2018 Televizyon
Nefes kesen ekran savaşını kim kazandı?
Nefes kesen ekran savaşını kim kazandı? 9 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
10.01.2018 Televizyon
'Ufak Tefek Cinayetler'e özel klip!
'Ufak Tefek Cinayetler'e özel klip! Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in başrolünü paylaştığı 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisine özel klip çekildi.
20.12.2017 Televizyon
Ufak Tefek Cinayetler 9. yeni bölümde Oya kimi seçecek?
Ufak Tefek Cinayetler 9. yeni bölümde Oya kimi seçecek? Ufak Tefek Cinayetler 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde entrikalar devam ediyor. Edip ile Serhan arasında kalan Oya, ne yapacak? İşte Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
'Ufak Tefek Cinayetler' zirveye yürüyor!
'Ufak Tefek Cinayetler' zirveye yürüyor! 12 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
13.12.2017 Televizyon
Gökhan Tepe'nin sözleri krize soktu!
Gökhan Tepe'nin sözleri krize soktu! Beyaz Show'un dün geceki konukları Gökhan Tepe, Ezgi Mola, Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncuları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'di.
9.12.2017 Televizyon
'Eşkıya'ya Ufak Tefek Cinayetler şoku!
'Eşkıya'ya Ufak Tefek Cinayetler şoku! Ufak Tefek Cinayetler, reytinglerde EDHO'nun birinciliğini elinden aldı.
6.12.2017 Televizyon
'Eşkıya' zirveyi kaptırmadı!
'Eşkıya' zirveyi kaptırmadı! 28 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu...
29.11.2017 Televizyon
'Ufak Tefek Cinayetler' Eşkıya'yı geçti!
'Ufak Tefek Cinayetler' Eşkıya'yı geçti! Dün akşam Star TV'de ekrana gelen "Ufak Tefek Cinayetler" dizisi ratinglerde AB kategorisinde birinci oldu.
15.11.2017 Televizyon
Nefes kesen yarışı 'Eşkıya' kazandı!
Nefes kesen yarışı 'Eşkıya' kazandı! 7 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de atv'de ekrana gelen "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 1. sıraya oturdu.
8.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufak tefek cinayetler dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.