Ucuz Araba

Ucuz Araba

Son dakika ucuz araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 ucuz araba haberi bulunmuştur. Tüm ucuz araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte avukat kadın eski avukat sevgilisine özenmiş! Adli evraklar ele geçirildi
Sahte avukat kadın eski avukat sevgilisine özenmiş! Adli evraklar ele geçirildi Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Adana
En ucuz otomatik vitesli otomobiller belli oldu! İşte başlanıç fiyatları ve modelleri...
En ucuz otomatik vitesli otomobiller belli oldu! İşte başlanıç fiyatları ve modelleri... En ucuz otomatik vitesli otomobiller belirlendi. Otomatik vites araçlar son yıllarda en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alıyor. İşte en ucuz fiyatlı otomatik araç fiyatı ve modelleri...
14.02.2024 Ekonomi
2024 araba modelleri bayilere geldi! İşte en ucuz sıfır araçlar
2024 araba modelleri bayilere geldi! İşte en ucuz sıfır araçlar Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme. Yerli markalar 2024 model araçlarını bayilerine göndermeye başlarken ithal edilen otomobil markaları henüz ellerinde kalmış 1 yaşında olan 2023 model araçları satmaya çalışıyor. Bazı markalar ise yılbaşından bu yana 2023 ve 2024 model araçlarına fiyat belirleyemedi ve "Fiyatlarımız güncelleniyor" yazısıyla müşterilerini muhatap etmeye başladı.
10.01.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır arabada yapılan cazip indirimler ve yüksek oranlı kredi ortamında sunulan düşük faizli krediler, otomobil almak isteyenlerin ilgisini sıfır otomobile çekmede etkili oldu. Yıl sonu kampanya ve indirimlerin en cazip olduğu ay genellikle Kasım veya Aralık ayları öne çıkıyor. Kasım ayında sunulan cazip indirimlerin reel tüketiciler tarafından ilgi çekmesi sebebiyle otomobil ve hafif ticari pazarı bir önceki yılın Kasım ayına göre yaklaşık %40 artarak, kaydedilen en iyi ikinci Kasım ayı olarak tarihe geçti. Bu ayda C segment sedan aile otomobili olan Fiat Egea Sedan ve Crossover olan Egea Cross en çok satan otomobiller arasında. B Segment Hatcback araç olan Renault Clio ve aynı markaya ait C segment Megane en çok satan otomobiller arasında göze çarptı. Öte yandan en ucuz araba modelleri tek tek açıklandı.
5.12.2023 Ekonomi
En ucuz araba fiyatları belli oldu! İşte en düşük fiyatlı otomobil ve araç listesi...
En ucuz araba fiyatları belli oldu! İşte en düşük fiyatlı otomobil ve araç listesi... Otomobil ve araba piyasasında fiyatları düşerken en uygun ve en düşük otomobil fiyatları belli oldu. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte markalar kampanya yapıp fiyatları düşürürken satışlarını da ciddi oranda artırıyorlar.
28.11.2023 Ekonomi
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Yeni yıldan önce sıfır araç alacak olanları büyük fırsat! En ucuz araba modelleri belli oldu. Listedeki araçlar fiyatları ile dikkat çekiyor. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı tedbirler sonrası bayilerde sıfır otomobil sorunu ortadan kalktı. 2023 yıl sonu yaklaşırken otomobil kampanyaları yenilendi. Her markanın en ucuz otomobilleri belli oldu. İşte İşte 800 bin TL'nin altındaki sıfır araç fiyatları...
8.11.2023 Ekonomi
Otomobilde 'ilan uyanıklarını' patlatacak detay! Ava giderken böyle avlanacaklar
Otomobilde 'ilan uyanıklarını' patlatacak detay! Ava giderken böyle avlanacaklar Otomobil fiyatlarında son dakika gelişmesi... Araba fiyatlarını dizginleyecek kararlar art arda geldi ama fırsatçılar yeni yöntemler denemeye devam ediyor. İkinci el araçların fiyatının, sıfır liste fiyatından yüksek olarak belirlenmesi 1 Ocak 2024'e kadar yasaklandı. Bazı ikinci el otomobil satıcıları ise karar sonrası internet sitelerinde yer alan fiyatları düşürerek, sahte fiyat uyguladı. Uzmanlar, ‘ava giderken avlanırlar’ diyerek ucuz araba almanın yolunu gösterdi.
10.07.2023 Otomobil
Araba fiyatlarından atılan üç sıfır sonrası son dakika uyarısı! 2 milyon 500 bin TL'lik araba 250 bin TL'ye alınabilir
Araba fiyatlarından atılan üç sıfır sonrası son dakika uyarısı! 2 milyon 500 bin TL'lik araba 250 bin TL'ye alınabilir Araba fiyatlarını dizginleyecek kararlar art arda geldi ama fırsatçılar yeni yöntemler denemeye devam ediyor. İkinci el araçların fiyatının, sıfır liste fiyatından yüksek olarak belirlenmesi 1 Ocak 2024'e kadar yasaklandı. Bazı ikinci el otomobil satıcıları ise karar sonrası internet sitelerinde yer alan fiyatları düşürerek, sahte fiyat uyguladı. Uzmanlar, ‘ava giderken avlanırlar’ diyerek ucuz araba almanın yolunu gösterdi.
8.07.2023 Otomobil
Veresiye defterindeki borcun hepsini ödemek isteyen hayırsever çift, ilginç bir cevapla karşılaştı!
Veresiye defterindeki borcun hepsini ödemek isteyen hayırsever çift, ilginç bir cevapla karşılaştı! Edirne’de hayırsever çift, bir fırına giderek sahibine veresiye defteri olup olmadığını sordu. Vatandaşların fırına olan ekmek borçlarını ödemek için veresiye defterini satın almak isteyen çift, ilginç bir yanıtla karşılaştı...
31.10.2022 Yaşam
Ucuz araba dolandırıcısı sahte savcı çıktı! Şoke eden yöntem
Ucuz araba dolandırıcısı sahte savcı çıktı! Şoke eden yöntem İstanbul’da kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtarak sözde icradan ve gümrükten ucuz otomobil alabileceğini vaat ederek, yaklaşık 12 milyon lira dolandırdığı iddia edilen Ramazan G.(25) yakalandı. Şüphelinin kiralık olarak kullandığı çakar siren sistemi takılı otomobilin içinde 1 milyon lira ile Hakimler Savcılar Kurulu amblemli cüzdan ile internet ortamında hazırlanmış kendisini savcı olarak tanıtmasını sağlayacak sahte belgeler ele geçirildi.
30.10.2022 Yaşam
Araba alacaklar için kritik tarih açıklandı! Fiyatlara yansıyacak
Araba alacaklar için kritik tarih açıklandı! Fiyatlara yansıyacak Araba fiyatlarıyla ilgili hükümet tarafından atılan adımlar sonrası fiyatlarda bir miktar düşüş gerçekleşti. Yaşanan düşüşün ardından piyasa uzmanları fiyatlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kritik tarihi açıkladı.
27.09.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Yeni zam dalgası geliyor, yeni ücret listesi tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Yeni zam dalgası geliyor, yeni ücret listesi tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla son dakika gelişmesi. Araba fiyatlarında yeni zam dalgası yolda. Ukrayna’da yaşanan savaş Avrupa’da enerji fiyatlarına yüzde 200 zam olarak yansıdı. Bu durumun otomotiv sanayinde üretim maliyetlerini attıracağı ifade edilirken, sıfır araba fiyatlarına da zam olarak yansıması bekleniyor. ÖTV güncellemesi bekleyen sektörde en ucuz araba fiyatları 400 bin lirayı aşarken, bu rakamın yakın dönemde 700 bin liraya kadar yükselebileceği iddia edildi. Öte yandan hükümetin TOKİ aracılığıyla gerçekleştireceği bu girişim sonrası ilk yerli otomobil TOGG ile ilgili de benzer bir adımın atılacağı belirtiliyor. Parti kurmayları, TOGG’un 2023 seçimlerinin hemen öncesinde satışa sunulacağını belirterek, aracın segmentinin dolayısıyla da fiyatının düşük olmayacağına ancak ÖTV indirimi, peşinatsız uzun vade avantajı gibi fırsatların vatandaşa sunulabileceğini ifade ediyor. Bunun yanında araba fiyatlarıyla ilgili yeni fiyat listesi yayımlandı. İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
19.09.2022 Ekonomi
En ucuz sıfır otomobil fiyatları! Liste güncellendi: İşte eylül ayı marka marka araba fiyatları...
En ucuz sıfır otomobil fiyatları! Liste güncellendi: İşte eylül ayı marka marka araba fiyatları... En ucuz sıfır araba ve otomobil fiyatları listelendi. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar. Eylül ayında fiyat listeleri güncellendi. Sizin için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2022 model otomobilleri derledik. Listemizde 700 bin TL'ye kadar olan modellere yer verdik. İşte marka marka güncel fiyatlar...
8.09.2022 Ekonomi
İkinci el araba almak isteyenlere güzel haber! Ucuz otomobiller satışa çıktı, 100 bin liraya bile var, işte son tarih
İkinci el araba almak isteyenlere güzel haber! Ucuz otomobiller satışa çıktı, 100 bin liraya bile var, işte son tarih Ucuz fiyata ikinci el araba almak isteyenlere güzel haber! Ticaret Bakanlığı listeyi yayınladı, fiyatlar belli oldu. Gümrüğe takılan yüzlerce araç, e-ihale yöntemiyle satışa sunuldu. İhalelere katılma şartları ve kritik indirim detayı açıklandı. Bakanlık tarafından satışa sunulan ve piyasanın çok altında olan arabalar, uzun süre park halinde olmasından kaynaklı ucuz olarak satılıyor. İşte bakanlık tarafından ihaleye çıkarılan ucuz arabalar...
24.08.2022 Otomobil
Araba almak isteyenler büyük tehlikede! Büyük tuzak ifşa oldu
Araba almak isteyenler büyük tehlikede! Büyük tuzak ifşa oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Araba satın almak isteyenleri tuzağa düşürüyorlar. Son dönemde sıklıkla gündeme gelen dolandırıcılık yöntemlerinden "kapora dolandırıcılığı" vatandaşları mağdur ediyor. Kapora dolandırıcılığının arttığını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, "Araç iki gün ilanda kalırsa, aracın gerçek değeri kadar kapora toplayıp kaçıyorlar. Bu sebeple vatandaşların çok dikkat etmesi gerekiyor" dedi.
22.08.2022 Ekonomi
Araba almak isteyenleri sevindirecek liste! Hepsi 70 bin ile 100 bin lira arasında...
Araba almak isteyenleri sevindirecek liste! Hepsi 70 bin ile 100 bin lira arasında... Araba almayı düşünen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme! Ucuz ikinci el araba listesi ortaya çıktı. 70 bin ile 100 bin lira arasında değişiyor, hepsi tam bütçeye uygun. Ucuz fiyata ikinci el araba bulmanın oldukça zor olduğu şu günlerde, otomobil hayalini gerçekleştirmek imkansız değil. İşte 70 bin ve 100 bin TL fiyat aralığındaki en iyi ikinci el otomobiller...
21.07.2022 Otomobil
En ucuz sıfır araba fiyatları resmen açıklandı! İşte Temmuz 2022 güncel listesi...
En ucuz sıfır araba fiyatları resmen açıklandı! İşte Temmuz 2022 güncel listesi... En ucuz sıfır otomobil ve binek araba fiyat listesi açıklandı. 2022 yılında sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar. Temmuz ayında fiyat listeleri güncellendi. Sizin için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2022 model otomobilleri derledik. Listemizde 700 bin TL'ye kadar olan modellere yer verdik. İşte marka marka güncel fiyatlar...
18.07.2022 Otomobil
Otomobilde Temmuz 2022 yaz kampanyalarını otomotiv markaları resmen başlattı!
Otomobilde Temmuz 2022 yaz kampanyalarını otomotiv markaları resmen başlattı! Otomobilde Temmuz 2022 kampanyası başladı. Haziran ayını yaklaşık 80 bin yeni araç satışı ile otomotiv sektörü temmuz ayı için kredi ve destek kampanyalarını açıkladılar. Sektörde bulunurluk sorunu devam ederken temmuz ayı başında birçok marka modellere zam yaptı.
13.07.2022 Otomobil
En ucuz sıfır araç ve otomobil fiyatları belli oldu! İşte marka marka araba fiyatları...
En ucuz sıfır araç ve otomobil fiyatları belli oldu! İşte marka marka araba fiyatları... En ucuz otomobil ve binek araba fiyatları belirlendi. İki yıldır devam eden koronavirüs pandemisi her şeyi etkilediği gibi otomobil fiyatlarına yansıdı. Artık günümüzde araç sahibi olmak pek de kolay değil. İşte alabileceğiniz en ucuz sıfır otomobil fiyatları.
13.06.2022 Ekonomi
Yenilenen Focus artık hibrit!
Yenilenen Focus artık hibrit! Ford’un, benzinli ve dizel seçeneklerle birlikte ilk kez hibrit versiyonuyla sunduğu Yeni Focus Türkiye’de satışa çıkacak.
2.06.2022 Otomobil
Otomobil satışları mayısta artışa geçti!
Otomobil satışları mayısta artışa geçti! 2022 yılı Ocak-Mayıs döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı %12,0 oranında azaldı.Mayıs ayı ise araç satışları yüzde 19 arttı.
2.06.2022 Otomobil
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek Dünyada üretilen tüm Mercedes-Benz otobüslerin yol testleri Mercedes-Benz Türk İstanbul AR-GE Merkezi’nde yer alan Test Bölümü tarafından gerçekleşmeye başladı.
2.06.2022 Otomobil
Araba alacaklara kötü haber! Görülmemiş zam geliyor! Fiyat uçacak! Sıfır araba, ikinci el araba...
Araba alacaklara kötü haber! Görülmemiş zam geliyor! Fiyat uçacak! Sıfır araba, ikinci el araba... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatları uçuşa geçecek. Araba fiyatlarına görülmemiş zam geliyor. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Orta segment ikinci el bir aracın şu anda 300-350 bin TL aralığında olduğunu açıklayan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, “Bundan sonra da fiyatlar yüzde 25 oranında artacak. İkinci el araç almak isteyen vatandaşlarımıza, fiyat artışının devam edeceğini öngördüğümüz için bir an önce araç almalarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca araç alırken de herhangi bir sıkıntı ya da dolandırıcılık yaşamamaları için yetki belgesi olan kurumsal firmaları ve yapıları tercih etmeleri gerektiğini söylüyoruz” diye konuştu.
2.06.2022 Ekonomi
Sıfır araba almak isteyenler için liste açıklandı! İşte marka marka ucuz araba fiyatları...
Sıfır araba almak isteyenler için liste açıklandı! İşte marka marka ucuz araba fiyatları... Sıfır araba almak isteyenleri çok yakından ilgilendiren gelişme! Sıfır araba fiyatlarını güncellendi, markalar haziran ayı ucuz araba tam listelerini açıkladı. Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2022 model otomobiller de belli oldu. İşte fiyatı 600 liraya kadar olan arabaların marka marka güncel listesi...
1.06.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba almayı düşünenler dikkat! İşte en az yakan ucuz arabalar...
Sıfır ve ikinci el araba almayı düşünenler dikkat! İşte en az yakan ucuz arabalar... Araba fiyatları ve akaryakıt fiyatları her geçen gün artıyor, tasarrufun yolları araştırılıyor. Enflasyon ve pahalılık, benzin ve motorin fiyatlarında etkili olurken, bu durum sıfır ve ikinci el araba piyasasında belirleyici olmaya devam ediyor. Araba olanlar ve araba almayı düşünenlerin yeni gözdesi ise yakıt tüketim değerleri en düşük olan araçlar... Hem sıfır hem ikinci el otomobil müşterileri, 100 kilometre başına yakıt tüketimi en düşük olan araçları tercih etmeye başladı. Peki en az yakan otomobiller hangileri? İşte sıfır ve ikinci eli rahat bulunan benzinli, dizel ve hibrit araçların yakıt tüketimleri ve en az yakan arabalar...
6.05.2022 Galeri

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.