Uçan Tekme

Uçan Tekme

Son dakika uçan tekme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçan tekme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçan tekme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçan Tekme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçan tekme gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 uçan tekme haberi bulunmuştur. Tüm uçan tekme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı Metrobüste yer verme nedeniyle tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada birbirlerine uçan tekme ile saldıranları kadınlar ve diğer yolcular ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.08.2023 Yaşam
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı Metrobüste yer verme nedeniyle tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada birbirlerine uçan tekme ile saldıranları kadınlar ve diğer yolcular ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.08.2023 Yaşam
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Beşiktaş'tan beklenen reaksiyon! 'İptal edin'
Beşiktaş'tan beklenen reaksiyon! 'İptal edin' Dün akşam Ankaragücü maçının sonunda kırmızı kart gören Josef de Souza için Beşiktaş TFF'ye başvurmaya karar verdi.
5.09.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Ankaragücü maçı sonrası ortalık karıştı! Cenk Tosun ve Salih Uçan'a tekme!
Beşiktaş, Ankaragücü maçı sonrası ortalık karıştı! Cenk Tosun ve Salih Uçan'a tekme! Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Ankaragücü, Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele siyah-beyazlıların 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi. Heyecan dolu maçın ardından sahaya giren bir Ankaragücü taraftarı, Beşiktaşlı futbolcular Salih Uçan ve Cenk Tosun'a uçan tekme attı. Müsabakanın ardından ortalık karıştı.
4.09.2022 Beşiktaş
Hamile hemşireye saldıran 2 şüpheli hakkında flaş karar1
Hamile hemşireye saldıran 2 şüpheli hakkında flaş karar1 İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hamile hemşire Gülhan D.'ye saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen Rıdvan K .ve Hüseyin K. tutuklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır" dedi.
18.01.2022 Gündem
Kadıköy'deki mide bulandıran olayda flaş detay! Köşeye tuvaletimi yaptığım sırada...
Kadıköy'deki mide bulandıran olayda flaş detay! Köşeye tuvaletimi yaptığım sırada... Kadıköy Moda'da sokağa idrarını yaparken kendisini uyaran Okan Duman isimli müzisyeni darp ettiği gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüphelinin savcılık ifadesi ortaya çıktı. Şüphelilerden Aras K. kimsenin görmeyeceği bir köşeye tuvaletini yaptığı sırada Okan Duman'ın hiçbir şey demeden kendisini darp ettiğini iddia etti. İki taraf da ifadelerinde birbirinden şikayetçi oldu. Olayın görüntülerini paylaşan Ayhan Sicimoğlu ise sosyal medyadan isyan ederken 'öldürün öldürün' naraları ile arkadaşının darp edildiğini belirtmişti.
16.12.2021 Gündem
Ünlü sanatçı görüntüleri paylaşıp isyan etti! 'Arkadaşımın karısının üzerine idrarını yaptı'
Ünlü sanatçı görüntüleri paylaşıp isyan etti! 'Arkadaşımın karısının üzerine idrarını yaptı' İstanbul Kadıköy Moda'da iddiaya göre, dört arkadaştan biri, sokak ortasında pantolonunu indirip bir binanın önüne idrarını yaptı. Bu sırada eşiyle birlikte evine giden müzisyen Okan Duman tepki gösterdi. Uyarıya aldırış etmeyen kişinin, kendisini uyaran Duman'ın eşinin üzerine idrarını yaptığı öne sürüldü. Tartışma kavgaya da dönüştü. Olayın görüntülerini paylaşan Ayhan Sicimoğlu sosyal medyadan isyan etti. Kavgada darp edilen Okan Duman ise o gece yaşananları böyle anlattı...
15.12.2021 Yaşam
Sokakta kavga çıktı!
Sokakta kavga çıktı! Antalya'da, aralarında kızların da olduğu bir grup genç, kısıtlamayı ihlal edip, sokak ortasında kavga etti. Gençlerin uçan tekme ve sopalı kavgası cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüyü çeken kişinin, "Savaş başlasın. Vurun, öldürün, parçalayın" sözleri şaşkınlık yarattı.
22.05.2021 Yaşam
Gişede bekleyen kadına uçan tekme atmıştı! Başsavcılık harekete geçti...
Gişede bekleyen kadına uçan tekme atmıştı! Başsavcılık harekete geçti... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın; Eminönü-Üsküdar Vapur gişesinde bekleyen kadına yönelik saldırıya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi. Başsavcılığın; dün gece Sirkeci Polis Merkezi bölgesinde meydana gelen olayla ilgili kasten yaralama suçundan soruşturma yürüttüğü bildirildi.
17.07.2020 Gündem
Eminönü İskelesi'nde sıra tartışması çıktı! Kadın kadına uçan tekme attı
Eminönü İskelesi'nde sıra tartışması çıktı! Kadın kadına uçan tekme attı Corona virüs salgını nedeniyle sık sık sosyal mesafe konusunda uyarılar yapılırken, Eminönü-Üsküdar Vapur İskelesi'nde akşam saatlerinde yoğunluk oluştu. Vapur bekleyen iki kadın arasında ise kavga çıktı. Kadınlardan biri tartıştığı kadına turnike üzerine çıkarak uçan tekme attı.
17.07.2020 Yaşam
Doktora uçan tekme!
Doktora uçan tekme! Samsun'da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde görevli Doktor Gökhan Gök, hastasını muayene ederken araya girip, tahlil sonucu göstermek isteyen Z.B.'nin saldırısına uğradı. Z.B., doktor Gök'ün göğsüne tekme atıp, kaçtı.
29.11.2019 Yaşam
'Uçan tekme'yle düşen gaspçı ve sevgilisi adliyede
'Uçan tekme'yle düşen gaspçı ve sevgilisi adliyede Antalya'nın Kepez ilçesinde, evlilik hazırlığı yapan Deniz Tuzlalı'nın (32), banka şubesinden çektiği parayı gasbetmeye çalışan Cengiz B. (22) ve birlikte yaşadığı sevgilisi Dilber E. (35), adliyeye sevk edildi. Cengiz B'nin, piyasaya yaklaşık 200 bin TL borcu olduğu, kredi çekemeyince sevgilisiyle bu yola başvurdukları ortaya çıktı.
7.11.2019 Yaşam
Eski eşine uçan tekme ile saldırdı
Eski eşine uçan tekme ile saldırdı Antalya'da bir kurumun bölge müdür yardımcısı S.G. (34), boşandığı eşi T.G.'yi (34) oğlunun önünde tokatlayıp, tekmeledi. T.G., eski eşinden şikayetçi oldu. S.G.'nin saldırı anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
29.05.2019 Yaşam
Olaylı derbinin faturası ağır olacak!
Olaylı derbinin faturası ağır olacak! Galatasaray-Fenerbahçe maçında olaylara karışan futbolcular, aynı Beşiktaşlı Caner Erkin örneğinde olduğu gibi televizyon görüntüleriyle yakalanacak.
5.11.2018 Galatasaray
Eric Cantona: "Keşke daha sert vursaydım"
Eric Cantona: "Keşke daha sert vursaydım" Manchester United'ın efsane futbolcularından Eric Cantona, yıllar önce Crystal Palace taraftarına attığı uçan tekme hakkında itiraflarda bulundu.
26.10.2018 İngiltere
Doktora uçan tekme atan şahıs sertbest bırakıldı!
Doktora uçan tekme atan şahıs sertbest bırakıldı! Samsun'da Ramazan Bayramı’nın 1. günü özel bir hastanenin acil servisinde doktora uçan tekme atarak saldıran şahıslar serbest kaldı.
25.09.2018 Gündem
Kadına böyle tekme attı
Kadına böyle tekme attı İspanya'nın Barcelona şehrinde durakta bekleyen kadına şaka amaçlı olarak arkadan koşarak uçan tekme atan adam, videonun sosyal medyada yayılması üzerine karakola giderek teslim oldu.
22.03.2018 Dünya
Kadına uçan tekme attı ve...
Kadına uçan tekme attı ve... İspanya'nın Barcelona şehrinde durakta bekleyen kadına şaka amaçlı olarak arkadan koşarak uçan tekme atan adam, videonun sosyal medyada yayılması üzerine karakola giderek teslim oldu.
22.03.2018 Dünya
Yarım sezonluğuna Evra!
Yarım sezonluğuna Evra! Evra, Guimaraes maçı öncesi kendi taraftarına uçan tekme atınca Marsilya sözleşmesini fesh etmişti.
14.11.2017 Fenerbahçe
Flaş açıklama: Bu olayı dışarı sızdıran...
Flaş açıklama: Bu olayı dışarı sızdıran... Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Talisca ile tartışması olayı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.10.2017 Beşiktaş
Caner Erkin'in menajerinden flaş açıklama
Caner Erkin'in menajerinden flaş açıklama Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.10.2017 Beşiktaş
Beşiktaş karıştı! Soyunma odasında kavga iddiası
Beşiktaş karıştı! Soyunma odasında kavga iddiası Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından soyunma odasında Caner Erkin ile Talisca arasında fiziki müdahalelere varan kavganın yaşandığı öğrenildi.
1.10.2017 Beşiktaş
İlçeyi ayağa kaldıran akılalmaz olay... Kadın öğretmene uçan tekme attı!
İlçeyi ayağa kaldıran akılalmaz olay... Kadın öğretmene uçan tekme attı! Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, alkollü oldukları belirtilen 5- 6 kişilik grup, pansiyondaki 2 öğrenciyi dövüp öğretmen Özgen Adıyeke’ye saldırdı. Saldırganların kadın öğretmene uçan tekme atması, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uçan Tekme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçan tekme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.