Uçan Otomobil

Uçan Otomobil

Son dakika uçan otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçan otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçan otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçan Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçan otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 uçan otomobil haberi bulunmuştur. Tüm uçan otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil ile kamyonet köprüden alt yola uçtu ; 1 çocuk, 3 yaralı
Otomobil ile kamyonet köprüden alt yola uçtu ; 1 çocuk, 3 yaralı Erzurum'da 10 metre yüksekliğindeki köprüden alt yola uçan otomobil ve kamyonetteki 1'i çocuk, 3 kişi yaralandı.
27.07.2023 Yaşam
Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü öldü
Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü öldü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Abdullah Göğüş (72), yaşamını yitirdi.
30.09.2022 Yaşam
Araba dünyasında devrim! Uçan araç AirCar sahneye çıkıyor! 'Sonsuza kadar değişiyor'
Araba dünyasında devrim! Uçan araç AirCar sahneye çıkıyor! 'Sonsuza kadar değişiyor' Araba dünyasında devrim! Slovakya'da geliştirilen ve geleceğin arabası olacağı düşünülen uçan araç AirCar'ın piyasaya sürülmesi artık an meselesi. Görenleri hayrete düşüren araba için Profesör Klein, 'seyahat anlayışının artık sonsuza kadar değişeceğini' söyledi.
25.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar'dan savunma teknolojileri açıklaması! İHA, SİHA ve uçan otomobil...
Selçuk Bayraktar'dan savunma teknolojileri açıklaması! İHA, SİHA ve uçan otomobil... Baykar CTO'su Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin savunma teknolojileri konusundaki gelişimini CNN Türk ekranlarında anlattı. Muhabere teknolojileri alanında ihracatçı tarafa geçildiğini açıklayan Bayraktar, uçan otomobil projesi Cezeri'ye ilişkin de detayları anlattı. Bayraktar, İHA ve SİHA'ların uçaklardan çok daha karmaşık yapılara sahip olduğunu ve bir SİHA'da 100'e yakın bilgisayar bulunduğunu belirtti.
22.08.2021 Ekonomi
Otomobil bahçeye uçtu, sevgilisini bırakıp kaçtı!
Otomobil bahçeye uçtu, sevgilisini bırakıp kaçtı! Isparta'da ehliyetsiz sürücü Şule E.’nin (25) kullandığı otomobil, 2 metre yükseklikten evin bahçesine düştü. Kız arkadaşını otomobilde bırakıp kaçan, yaklaşık yarım saat sonra geri dönüp, kazayı duyup gelmiş gibi davranan Merdan Y.'nin yalanını, görgü tanıklarının ifadesi ortaya çıkardı. Merdan Y., kız arkadaşına araç kullanmayı öğretirken, viraja hızlı girmesi nedeniyle otomobili kullanan Şule E.’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Merdan Y., "Kesinlikle alkol kullanımı veya olay yerinden kaçmak gibi bir durum yok. O an olay yerinden ayrılmamın nedeni de aracın çıkarılması için gelen vinci karşılamaktı. Aynı zamanda ambulansa kadar da kız arkadaşıma ben eşlik ettim" dedi.
9.08.2021 Gündem
Uçan otomobil hayaline bir adım daha
Uçan otomobil hayaline bir adım daha Japonya'da uçan arabanın yolculu deneme uçuşu yapıldı. Aracın yerden 1-2 metre yükseldiği ve ağla kaplı bir alanda 4 dakika boyunca havada kaldı.
29.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Seri üretime geçilen ilk uçan otomobil tanıtıldı
Seri üretime geçilen ilk uçan otomobil tanıtıldı Seri üretime geçilen ilk uçan otomobil tanıtıldı
4.12.2019 Haber
Babasından kaçırdığı otomobille köprüden uçtu!
Babasından kaçırdığı otomobille köprüden uçtu! Babasının aracını kaçırdıktan sonra arkadaşıyla gezintiye çıkan gençlerin hız tutkusu faciayla bitti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra demir bariyerleri de geçerek köprüden aşağıya uçtu. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, yanında bulunan 2 genç ise hafif şekilde yaralandı.
25.07.2019 Gündem
Otomobil sulama kanalına düştü 2 kişi öldü
Otomobil sulama kanalına düştü 2 kişi öldü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, sulama kanalına uçan otomobildeki 2 kişi boğularak yaşamını yitirdi.
16.07.2019 Gündem
Elon Musk'tan uçan otomobil paylaşımı
Elon Musk'tan uçan otomobil paylaşımı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın patronu Elon Musk, şirketin yeni modeli ile ilgili oldukça ilginç bir paylaşımda bulundu.
11.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'tan şaşırtan paylaşım: Şaka yapmıyorum!
Elon Musk'tan şaşırtan paylaşım: Şaka yapmıyorum! Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın patronu Elon Musk, şirketin yeni modeli ile ilgili oldukça ilginç bir paylaşımda bulundu
10.01.2019 Dünya
Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu; 3 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu; 3 yaralı Düzce-Akçakoca D-655 Karayolu’nda meydana gelen kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kanala uçtu. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birisi kazada 4 kişi olduğunu söylemesi üzerine İtfaiye erleri kanalda uzun süre 4. Yaralıyı aradı.
9.12.2018 Yaşam
Kavga ederken kanala uçtular!
Kavga ederken kanala uçtular! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kavga eden bir çiftin içerisinde bulunduğu otomobil yol kenarında bulunan su kanalına uçtu. Çift, yan yatan otomobilin içerisinden yara almadan çıktı.
3.11.2018 Yaşam
Jetgiller gerçek oluyor
Jetgiller gerçek oluyor Uçan otomobil hayali gerçeğe dönüşüyor. Daimler, Airbus ve Uber’den sonra Aston Martin ile Rolls-Royce da uçan araç tasarladı. Markalar uçan otoları 2023’e yetiştirmeye çalışıyor.
22.07.2018 Otomobil
Karabük’te trafik kazası: 3 yaralı
Karabük’te trafik kazası: 3 yaralı Karabük’te karşı şeride uçarak, kamyonete çarpan otomobil takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
12.06.2018 Yaşam
UberAir uçan taksi servisi için tarih verildi!
UberAir uçan taksi servisi için tarih verildi! Uber’in şehir ulaşımı için sıradaki planı elektrikli uçan taksiler. Yeni uçan otomobil konseptlerini tanıtan şirket, 2023 yılında UberAir uçan taksi servisini başlatmayı planlıyor
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Cenevre'nin gözdeleri...
Cenevre'nin gözdeleri... 88. Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkan otomobiller arasında en gözde olanları sizin için derledik.
11.03.2018 Otomobil
Trump’a inat süper hızlı şov
Trump’a inat süper hızlı şov Cenevre Motor Show, ABD Başkanı Trump’ın ‘AB’den gelen otoya vergi getiririm’ tehdidine karşı elektrikli, sürücüsüz, süper hızlı hatta uçan araçların şovuna dönüştü. Elektrikli oto üreticileri, Tesla’ya yetişmek için voltajı yükseltti
6.03.2018 Otomobil
Volvo'dan uçan otomobil hamlesi
Volvo'dan uçan otomobil hamlesi Volvo'yu bünyesinde bulunduran Geely uçan otomobil geliştiren Terrafugia isimli firmayı satın aldığını açıkladı.
15.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Mucize kurtuluş
Mucize kurtuluş 18 metre yüksekten uçan otomobil, 8 kişinin oturduğu masanın yanına düştü. Şans eseri hem 8 kişi hem de otomobildeki 3 kişi ölümden döndü
7.08.2017 Yaşam
Otomobil şarampole uçtu: 2 ölü, 2 yaralı
Otomobil şarampole uçtu: 2 ölü, 2 yaralı ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde şarampole uçan otomobilde bulunan 47 yaşındaki Seher Bayram ile 20 yaşındaki Gamze Bayram öldü.
30.07.2017 Yaşam
Otomobil Sakarya Nehri'ni uçtu: 3 ölü
Otomobil Sakarya Nehri'ni uçtu: 3 ölü Bilecik Osmaneli ilçesinde Sakarya nehrine uçan otomobilde aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.
24.07.2017 Yaşam
Köprü çöktü, otomobil ırmağa uçtu
Köprü çöktü, otomobil ırmağa uçtu Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Şeyhhalil köyü yakınlarında etkili olan sağanak yağış nedeniyle köy girişindeki köprü çöktü. Bu sırada köprünün üzerinden geçen otomobil ırmağa düşerken sürücüsü de yaralandı.
19.06.2017 Yaşam
"Uçan araba" üretmek için düğmeye bastılar!
"Uçan araba" üretmek için düğmeye bastılar! Rusya, model "uçan otomobil" üretme projesiyle ilgili ilk somut adım atıldı. Yolcu ve yük taşımacılığında kullanılması planlanan, uçabilen otomobili üretecek şirket belirlendi. RBK’nın haberine göre Rusya, dikey kalkış ve iniş yapabilecek “uçan otomobil” üretmek için düğmeye bastı.
19.05.2017 Dünya
Otomobil gecekondunun üzerine uçtu
Otomobil gecekondunun üzerine uçtu Beykoz'da park yapmak için manvera yaptığı sırada sürücüsünün kontrolünden çıkan araç bir gecekonun üstüne uçtu. Ölüm ya da yaralanmanın olmadığı kazada gecekonduda bulunanlar büyük panik yaşadı. Otomobil bulunduğu yerden İtfaiye aracının yardımıyla kaldırıldı.
7.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uçan Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçan otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.