Twitter Yasağı

Twitter Yasağı

Son dakika Twitter yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Twitter yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Twitter yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Twitter Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan twitter yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 twitter yasağı haberi bulunmuştur. Tüm twitter yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bunlar yoksa dedikodu başlıyor
Bunlar yoksa dedikodu başlıyor Kamu hastanelerinde çalışanlarına Youtube, Facebook ve Twitter yasağı Manisa’da başladı. En ilginç tepki, ‘Bunlar olmayınca dedikodu başlıyor’ oldu.
15.03.2016 Yaşam
İran'da Twitter yasağı 'kısmen' kalktı
İran'da Twitter yasağı 'kısmen' kalktı Batılı ülkelerle yaptığı nükleer anlaşma uyarınca üzerindeki ekonomik yaptırımlar kaldırılan İran'da, YouTube'a erişimin açıldığı bildirildi. Ülkede Twitter yasağının da "kısmen" kaldırıldığı iddia edildi
18.01.2016 Dünya
Adele’e Twitter yasağı
Adele’e Twitter yasağı Geçtiğimiz gün bir programda, izleyicilerden birinin “Kendi Twitter hesabına erişimin yokmuş” sorusuna ünlü şarkıcı Adele, “Twitter ilk çıktığında sarhoş bir şekilde tweet atıyordum...
12.11.2015 Magazin
Dolar kanla besleniyor
Dolar kanla besleniyor Suruç patlaması ve dün de iki polisin şehit edilmesi ile piyasalarda gerilim iyice arttı. Dolar 2.72’yi test ederek 1 ayın en yüksek seviyesini gördü. Borsa geriledi
22.07.2015 Ekonomi
Twitter yasağı kaldırıldı!
Twitter yasağı kaldırıldı! Mahkeme Twitter'a erişim kararını kaldırdı
29.09.2021 Gündem
Twitter CEO'su İran'la dalga geçti
Twitter CEO'su İran'la dalga geçti Twitter CEO'su Dick Costolo, İran'daki Twitter yasağını İran Devlet Başkanı'na Twitter'dan yazarak eleştirdi.
26.09.2014 Dünya
'Twitter'ı yasaklayanların AB'de yeri yok!'
'Twitter'ı yasaklayanların AB'de yeri yok!' 22-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Parlamentosu seçimleri için Avrupa Komisyonu Başkanlığına aday olan eski Lüksemburg başkanı Jean-Claude Juncker, "Twitter'ı yasaklayanların AB'de yeri yok" dedi.
9.05.2014 Dünya
Gücün etkisiyle gömlek değiştirmeyiz!
Gücün etkisiyle gömlek değiştirmeyiz! Twitter ve HSYK kararlarından sonra hükümetin eleştiri oklarının hedefinde olan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AYM’nin 52. kuruluş yıldönümü töreninde çok sert bir konuşma yaptı. Anayasa Mahkemesi’nin 52 yıllık tarihinde başkanlık koltuğuna oturanlar içinde en farklı hikaye kuşkusuz Haşim Kılıç’a ait.
29.09.2021 Gündem
‘Bu karar düzeltilmeli’
‘Bu karar düzeltilmeli’ Başbakan Erdoğan’dan, Anayasa Mahkemesi’ne sert mesajlar
29.09.2021 Gündem
Hükümetten çok sert tepki!
Hükümetten çok sert tepki! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anayasa Mahkemesi'nin, Twitter'a erişimin engellenmesinin kaldırılmasına ilişkin kararını değerlendirirken, "Anayasa Mahkemesi'nin aldığı karar bağlayıcı bir karar. Elbette uyulması ve uygulanması gerekiyor. Ama bu karar hukuki yönünden ziyade siyasi yönü de ağır basan bir karardır. Zira hukuken sakat bir karar" dedi.
29.09.2021 Gündem
YouTube’a emsal olacak
YouTube’a emsal olacak Anayasa Mahkemesi’nin ‘ifade özgürlüğü ihlali’ olduğu kararıyla twitter’a erişim engeli kalktı...
29.09.2021 Gündem
Twitter yasağı kalktı!
Twitter yasağı kalktı! TİB'in internet sitesinde twitter...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten ilk açıklama
Hükümetten ilk açıklama Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Anayasa Mahkemesi tarafından alınan 2 Nisan 2014 tarihli 2014-3986 sayılı bireysel başvuru kararı doğrultusunda 'Twitter...
29.09.2021 Gündem
FT: 'Bu karar Türk hükümetine darbe'
FT: 'Bu karar Türk hükümetine darbe' İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'de Anayasa Mahkemesi'nin Twitter'a erişim engelinin kaldırılmasına yönelik kararının hükümete darbe olduğunu yazdı.
3.04.2014 Dünya
ABD'den flaş yasak açıklaması!
ABD'den flaş yasak açıklaması! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf, Anayasa Mahkemesi'nin, Twitter yasağını kaldırma kararının bir an önce uygulanması gerektiğini söyledi.
3.04.2014 Dünya
Twitter’ı derhal açın!
Twitter’ı derhal açın! Anayasa Mahkemesi yasaktan 12 gün sonra kararını bildirdi
29.09.2021 Gündem
Twitter yasağı  kalkıyor mu?
Twitter yasağı kalkıyor mu? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Twitter yasağının kalkabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
AYM’ye yeni bir başvuru!
AYM’ye yeni bir başvuru! Mahkemenin durdurma kararına rağmen twitter yasağı kalkmadı...
29.09.2021 Gündem
Mahkemeden Twitter kararı!
Mahkemeden Twitter kararı! İstanbul Anadolu 5. Sulh Ceza Mahkemesi Twitter'in erişimin engellenmesi kararına yaptığı itirazı reddetti.
29.09.2021 Gündem
Küresel savaşı cemaat kazandı, ulusal savaşın kazananı yok
Küresel savaşı cemaat kazandı, ulusal savaşın kazananı yok * Küresel anlamda baktığımız zaman bunun kazananı kesinlikle cemaat. Ama küresel hesap her zaman ulusal çarşıya uymadığı için Türkiye'de bence kazanan olmayacak. *Tayyip Erdoğan her krizi fırsata çevirebiliyordu. Ya da başka gündem yaratıyordu. Ancak Twitter yasağı onun serinkanlı bir şekilde sisteme müdahale edemediğini, reflekslerle hareket ettiğini gösteriyor. *Mavi Marmara'da Tayyip Erdoğan gemideydi, Fethullah Gülen gemiye operasyon yapanlara yakındı.
29.09.2021 Gündem
Twitter yasağı AİHM’e taşındı
Twitter yasağı AİHM’e taşındı İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof...
29.09.2021 Gündem
Mahkemeden flaş Twitter kararı!
Mahkemeden flaş Twitter kararı! Ankara İdare Mahkemesi, Twitter'a erişimin engellemesine dair TİB'in idare kararınının yürütmesini durdurdu...
29.09.2021 Gündem
ABD'den 'Erdoğan' sorusuna ilginç yanıt
ABD'den 'Erdoğan' sorusuna ilginç yanıt ABD sözcüsünden, 'Erdoğan sadık müttefik mi' sorusuna ilginç bir yanıt geldi.
26.03.2014 Dünya
İnterneti kapatma yetkisi kimde?
İnterneti kapatma yetkisi kimde? Türkiye'de internet yasakları tartışılırken interneti denetleme görevini 2015 yılından itibaren kimin üstleneceği belirsizliğini koruyor. Bu yetki şu anda kimde ve 2015'te bu yetkiyi kim üstlenecek?
26.03.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Twitter Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki twitter yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.