Twerk

Twerk

Son dakika twerk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan twerk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını twerk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Twerk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan twerk gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 twerk haberi bulunmuştur. Tüm twerk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Georgina Rodriguez'den dans paylaşımı!
Georgina Rodriguez'den dans paylaşımı! Georgina Rodriguez şimdi ise dansa gittiği kurstan yeni bir gönderi paylaştı.
18.05.2023 Magazin
Aleyna Tilki sahneye sütyensiz çıktı! Tek düğmeli hırkasıyla olay oldu...
Aleyna Tilki sahneye sütyensiz çıktı! Tek düğmeli hırkasıyla olay oldu... Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda 'Take It Or Leave It' şarkısı ve klibiyle gündem olmuştu. Şarkıcının motor üstünde soyunması ve iddialı tarzı eleştirilmişti. Aleyna Tilki bu sefer de sahne tarzıyla olay oldu. Tek düğmeli son dönemlerin modası hırkayı giyerek sahneye çıkan Tilki eleştirilince bakın ne yanıt verdi.
9.05.2022 Magazin
Genç kız yaptığıyla büyük tepki çekti!
Genç kız yaptığıyla büyük tepki çekti! Elif G. isimli TikTok kullanıcısı, kırımızı ışıkta duran araçların önüne bir anda atlayarak Twerk dansı yapmaya başladı. Dansını sosyal medyada paylaşan Elif G. tepkiler üzerine videoyu sildi. Genç kız, görüntüler nedeniyle ailesinin kendisine sırtını döndüğünü belirtti.
14.02.2021 Yaşam
Ünlü isim ayrılığı twerk yaptığı videoyla duyurdu
Ünlü isim ayrılığı twerk yaptığı videoyla duyurdu 2018 yılında isimleri birlikte anılan çift Channing Tatum ve Jessie J yine ayrıldı. Jessie J, Channing Tatum'la ayrıldıklarını twerk yaptığı videoyla duyurdu.
22.10.2020 Magazin
Nusret'e twerk dansı yapan kadın sevgilisine yakalandı
Nusret'e twerk dansı yapan kadın sevgilisine yakalandı Ünlü etçi Nusret Gökçe, Amerika’daki dükkanında twerk dansı yapan müşterisini videoya çekerken hayatının şokunu yaşadı. Twerk yapan kadının sevgilisi dükkanı bastı.
21.01.2022 Magazin
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan RTÜK'e Netflix başvurusu
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan RTÜK'e Netflix başvurusu Gelen son dakika haberine göre; AİLE, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 11 yaşındaki bir çocuğu konu alan film ile ilgili, "Konuya ilişkin gerekli tedbirlerin alınması ve filmin değerlendirilmesi için Bakanlığımız tarafından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) 20 Ağustos 2020 tarihi itibariyle resmî yazı ile talepte bulunulmuştur" açıklamasını yaptı.
22.08.2020 Gündem
Hayranını haşladı
Hayranını haşladı Sayılı kadın rapçilerden Nicki Minaj Instagram üzerinden, yeni şarkısının klibinden ‘twerk’ yaptığı bir bölümün videosunu koydu.
20.06.2018 Magazin
Polise karşı arkasını dönüp bunu yaptı!
Polise karşı arkasını dönüp bunu yaptı! Honduras'taki kadın protestocular seçim sonuçlarını protestoları sırasında polise karşı 'twerk' yaptı.
23.01.2018 Dünya
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Bir festivalden çok daha fazlası Sziget
Bir festivalden çok daha fazlası Sziget Budapeşte’de gerçekleşen Sziget Festivali’nin 25’inci yılını kutlamaya gidiyoruz. Aklımızda iyi müzik dinlemenin dışında bu özgürlükler adasında, bolca dans etmek ve anılar biriktirmek de var...
19.08.2017 Magazin
Obama’nın çılgın dansı
Obama’nın çılgın dansı Eski ABD başkanı Barack Obama’nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama, Şikago’da gerçekleşen Lollapalooza Festivali’nde arkadaşlarıyla çılgınca dans edip yerlerde yuvarlandı
6.08.2017 Magazin
Zenci gelin adayı twerk yaptı
Zenci gelin adayı twerk yaptı Gün geçmiyor ki izdivaç programlarında bir skandal daha yaşanmasın. Son olarak Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Evleneceksen Gel' programında, siyahi gelin adayı Fridah, talip olduğu damat adayını etkilemek için Rihanna'nın Work şarkısında Twerk dansı yaptı.
4.11.2016 Sinema-Dizi
Twerkin kitabını yazan kız
Twerkin kitabını yazan kız Twerkin kitabını yazan kız
2.11.2016 Yaşam
Cansu Taşkın'dan muhteşem twerk
Cansu Taşkın'dan muhteşem twerk Dünyanın en ince belli modeli olarak ünlenen Cansu Taşkın, son dönemin moda dansı 'twerk' ile hayranlarını coşturdu.
21.01.2022 Magazin
Rus kızlardan twerk şov
Rus kızlardan twerk şov Rus kızlardan twerk şov
18.09.2016 Yaşam
Usain Bolt durmuyor!
Usain Bolt durmuyor! Efsane atlet Usain Bolt Olimpiyat oyunları için bulunduğu Rio'da katıldığı partide aynı gecede bir kadınla twerk yaptığı iki kadınla ise öpüştüğü ortaya çıktı
23.08.2016 Şampiy10
Olimpiyat aldatması
Olimpiyat aldatması Jamaikalı koşucu Usain Bolt’un 20 yaşındaki Jady Duarte adlı bir kadınla yatak pozları medyaya yansıdı. Gözler Bolt’un iki yıllık sevgilisi Kasi Bennett’e çevrildi.
22.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Twerk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki twerk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.