Son dakika deprem açıklaması! Korkutan tahmin geldi, binlerce ölüm olacak! Fay 2 bin yıldır kırılmıyor...
Son dakika deprem açıklaması! Korkutan tahmin geldi, binlerce ölüm olacak! Fay 2 bin yıldır kırılmıyor... Son dakika deprem açıklaması! Korkutan bir açıklama geldi. Binlerce ölüm olabileceği belirtildi. Deprem Haftası nedeniyle açıklamalarda bulunan Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, deprem üretme aralığı 2 bin yıl olan Tuzla fayının 2 bin yıldır kırılmadığını belirterek "Bu fayın üreteceği en büyük deprem 7.1 civarında. Tuzla fayı deprem ürettiğinde 10 bin civarı bir can kaybı olabilir" dedi.
4.03.2022 Gündem
İzmir depreminin ardından ünlü profesörden çok önemli uyarı
İzmir depreminin ardından ünlü profesörden çok önemli uyarı İzmir'de gerçekleşen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden gelen son dakika açıklamasına göre; sarsıntının gerçekleştiği zemin nedeniyle şiddetin çok daha büyük boyutlu hissedildiği kaydedildi. Öte yandan denizde yer alan fayların karada uzantıların bulunduğuna dikkat çeken deprem uzmanı denizdeki sismik aktivitelerin karadaki faylar üzerinde tehdit oluşturduğu konusunda uyarıda bulundu.
31.10.2020 Gündem
Harekete geçmiş olabilir! Burada yaşayanlar dikkat
Harekete geçmiş olabilir! Burada yaşayanlar dikkat İzmir’de geçen cuma gününden bu yana, büyüklükleri 1,7 ile 4 arasında değişen 24 deprem meydana geldi...
21.07.2014 Yaşam