Tuvana Türkay Sevgilisi

Tuvana Türkay Sevgilisi

Son dakika Tuvana Türkay sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuvana Türkay sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuvana Türkay sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuvana Türkay Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuvana türkay sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 tuvana türkay sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm tuvana türkay sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı Oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam sevgilisi İzzet Antebi’nin annesi ve babasıyla yemek yedi.
30.09.2022 Magazin
Tuvana Türkay'a Murat Ceylan sorusu! Aşk mı yaşıyorlar?
Tuvana Türkay'a Murat Ceylan sorusu! Aşk mı yaşıyorlar? Tuvana Türkay Etiler'de mekan çıkışında görüntülendi. Gazetecileri görünce yüzü asılan güzel oyuncu, “Murat Ceylan ile aşk yaşadığınız doğru mu?” sorularını cevapsız bıraktı.
2.10.2021 Magazin
Tuvana Türkay görünce çılgına döndü! 'Konuşmamı yasakladı'
Tuvana Türkay görünce çılgına döndü! 'Konuşmamı yasakladı' Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Görüntü vermek istemeyen oyuncu, "Beni çekmeyin, yapımcım konuşmamı yasakladı" dedi.
10.04.2021 Magazin
Evde parti yaparken basılmış!
Evde parti yaparken basılmış! Oyuncu Tuvana Türkay'ın sevgilisi Fenerbahçeli Alper Potuk'u, evinde bir erkek ve iki kızla parti yaparken yakaladığı için terk ettiği ortaya çıktı.
17.04.2018 Magazin
Tuvana Türkay, Alper Potuk'u çabuk unuttu!
Tuvana Türkay, Alper Potuk'u çabuk unuttu! Futbolcu Alper Potuk’tan ihanet nedeniyle ayrıldığı konuşulan oyuncu Tuvana Türkay, kalbinin kapılarını sürpriz bir isme açtı!
18.12.2017 Magazin
Mesajlar ihaneti ortaya çıkardı! Ayrıldılar...
Mesajlar ihaneti ortaya çıkardı! Ayrıldılar... Son dönemde evlenecekleri yönünde haberlerle gündeme gelen oyuncu Tuvana Türkay ile Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un ayrıldığı iddia edildi.
21.11.2017 Magazin
Tuvana Türkay 520 bin TL'yi istemedi!
Tuvana Türkay 520 bin TL'yi istemedi! Fenerbahçeli Alper Potuk'la aşk yaşayan güzel oyuncu Tuvana Türkay'dan sevgilisini gururlandıran hareket....
4.10.2017 Magazin
Alper Potuk-Tuvana Türkay aşkının ilk fotoğrafı!
Alper Potuk-Tuvana Türkay aşkının ilk fotoğrafı! Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen futbolcu Alper Potuk ve Tuvana Türkay'dan ilk fotoğraf geldi.
25.09.2017 Magazin
Tuvana Türkay Alper Potuk'a çok aşık!
Tuvana Türkay Alper Potuk'a çok aşık! Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay'a hediye olarak bir köpek aldı.
8.09.2017 Magazin
Tuvana Türkay-Alper Potuk aşkı belgelendi!
Tuvana Türkay-Alper Potuk aşkı belgelendi! Tuvana Türkay ile Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’un geçen Kasım’da aşk yaşadıkları söylenmişti. Tuvana Türkay-Alper Potuk çifti sonunda baş başa yakalandı. İşte o görüntüler...
26.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?' İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.10.2022 Magazin
Tuvana Türkay yeni sevgilisiyle orada ortaya çıktı
Tuvana Türkay yeni sevgilisiyle orada ortaya çıktı Futbolcu Alper Potuk'la ilişkisi sürpriz bir şekilde sona eren oyuncu Tuvana Türkay, aşk orucunu bozdu. Ünlü oyuncunun sevgilisi sosyal medyada birlikte oldukları kareyi paylaşım dakikalar içinde sildi.
15.10.2020 Magazin
Ünlü çift havalimanını birbirine kattı
Ünlü çift havalimanını birbirine kattı Oyuncu Tuvana Türkay ile sevgilisi Alper Potuk, önceki gece THY uçağı ile Dalaman’a gidecekti. İstanbul Havalimanı’na erken gelen Tuvana Türkay uçağa geçti. Potuk ise uçağın kalkmasına 4 dakika kala alana gelip yetişemeyeceğini anlayınca Tuvana Türkay’ı aradı, “Uçaktan in, rötara girsin” dedi. Sevgilisinin dediğini yapan oyuncu hem uçağı rötara soktu, hem de sosyal medyadan “Beni uçağa almıyorlar” diye şikayet etti.
3.06.2019 Magazin
Sercan Yıldırım  yeni sevgilisi ile yakalandı!
Sercan Yıldırım yeni sevgilisi ile yakalandı! Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen futbolcu Sercan Yıldırım, yeni sevgilisi ile objektiflere takıldı. Futbolcunun yeni aşkının, eski sevgilisi Tuvana Türkay'a olan benzerliği gözlerden kaçmadı.
19.01.2019 Magazin
Sevgilisine basıldığı evden taşındı
Sevgilisine basıldığı evden taşındı Futbolcu Alper Potuk, eski sevgilisi Tuvana Türkay'ın kendisini bastığı evinden taşındı. İddialara göre, Alper Potuk'un hareketli yaşantısından komşuları rahatsız oldu
4.05.2018 Magazin
Tuvana Türkay o isimle çok fena yakalandı!
Tuvana Türkay o isimle çok fena yakalandı! Başarılı oyuncu Tuvana Türkay ve Fenerbahçe'nin yıldızı Alper Potuk’un aşk dolu kareleri sadece Magazin D kameralarına yakalandı.
6.01.2018 Magazin
Bir daha yapmam aşkım!
Bir daha yapmam aşkım! Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay’dan cep telefonunu bir daha karıştırmayacağına dair söz aldıktan sonra barıştı
7.12.2017 Magazin
Tuvana Türkay şoke etti! Sahte hesapla...
Tuvana Türkay şoke etti! Sahte hesapla... Tuvana Türkay'ın, sosyal medyada stalk yapmak (internet ortamında gizlice takip etmek) için sahte hesap kullandığı ortaya çıktı.
5.12.2017 Magazin
Tuvana Türkay kimdir?
Tuvana Türkay kimdir? Tuvana Türkay kimdir? Sorusu gündemde araştırılıyor. Sevgilisi Alper Potuk ile ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen Tuvana Türkay'ın hayatı merak ediliyor. İşte güzel ve başarılı oyuncu Tuvana Türkay'ın kim olduğuna dair bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Araba gitti ayı geldi
Araba gitti ayı geldi Sevgilisi Alper Potuk’un doğum günü hediyesi olan lüks otomobili geri çeviren Tuvana Türkay, oyuncak ayıyla çok mutlu oldu
4.10.2017 Magazin
Sevgililerin boğaz keyfi
Sevgililerin boğaz keyfi Fenerbahçeli Alper Potuk, önceki akşam sevgilisi oyuncu Tuvana Türkay’la Kabataş’taki Anjer Hotel’de buluştu.
22.08.2017 Magazin
Aşk bitti şarkı çöpe gitti!
Aşk bitti şarkı çöpe gitti! Rafet El Roman sevgilisi Tuvana Türkay ile yaptığı düeti ayrılık kararı alınca çöpe attı. Yerine Hülya Avşar'ı seçince eski sevgili çıldırdı.
26.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuvana Türkay Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuvana türkay sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.