Tuvana Türkay İnstagram

Tuvana Türkay İnstagram

Son dakika Tuvana Türkay instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuvana Türkay instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuvana Türkay instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuvana Türkay İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuvana türkay instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 tuvana türkay instagram haberi bulunmuştur. Tüm tuvana türkay instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuvana Türkay'ın Londra pozu dikkat çekti!
Tuvana Türkay'ın Londra pozu dikkat çekti! Son olarak 'Kağıt Ev' dizisinde canlandırdığı 'Azra' karakteriyle seyirci karşısına çıkan Tuvana Türkay, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bir süredir Londra'da bulunan güzel oyuncu, derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
25.11.2021 Magazin
Tuvana Türkay'ın küvet pozuna beğeni yağdı!
Tuvana Türkay'ın küvet pozuna beğeni yağdı! Başarılı oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından küvette çekilen bir pozunu paylaştı. Cesur pozuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Türkay'a yorum ve beğeni yağdı.
24.11.2019 Magazin
Tuvana'dan hayranlarını büyüleyen paylaşım
Tuvana'dan hayranlarını büyüleyen paylaşım Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi. 'Estetiksiz halinle kendin olmazdın' diyenlere ise Türkay'ın paylaşımı cevap niteliğindeydi.
5.08.2018 Magazin
Tuvana Türkay o isimle çok fena yakalandı!
Tuvana Türkay o isimle çok fena yakalandı! Başarılı oyuncu Tuvana Türkay ve Fenerbahçe'nin yıldızı Alper Potuk’un aşk dolu kareleri sadece Magazin D kameralarına yakalandı.
6.01.2018 Magazin
Alper Potuk'u çabuk unuttu! İşte yeni aşkı...
Alper Potuk'u çabuk unuttu! İşte yeni aşkı... Magazin dünyasından son dedikodu dikkati çekti. Aşk iddiasının merkesinde Tuvana Türkay ile Buray var.
15.12.2017 Magazin
Tuvana Türkay şoke etti! Sahte hesapla...
Tuvana Türkay şoke etti! Sahte hesapla... Tuvana Türkay'ın, sosyal medyada stalk yapmak (internet ortamında gizlice takip etmek) için sahte hesap kullandığı ortaya çıktı.
5.12.2017 Magazin
Tuvana Türkay'a şok! Kovuldu; çünkü...
Tuvana Türkay'a şok! Kovuldu; çünkü... Tuvana Türkay, gittiği kafeye köpeğini de sokmak isteyince mekandan kovuldu. Neye uğradığına şaşıran Tuvana, "Resmen şoke oldum" dedi.
27.11.2017 Magazin
Tuvana Türkay 520 bin TL'yi istemedi!
Tuvana Türkay 520 bin TL'yi istemedi! Fenerbahçeli Alper Potuk'la aşk yaşayan güzel oyuncu Tuvana Türkay'dan sevgilisini gururlandıran hareket....
4.10.2017 Magazin
Alper Potuk-Tuvana Türkay aşkının ilk fotoğrafı!
Alper Potuk-Tuvana Türkay aşkının ilk fotoğrafı! Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen futbolcu Alper Potuk ve Tuvana Türkay'dan ilk fotoğraf geldi.
25.09.2017 Magazin
Tuvana Türkay Alper Potuk'a çok aşık!
Tuvana Türkay Alper Potuk'a çok aşık! Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay'a hediye olarak bir köpek aldı.
8.09.2017 Magazin
İlk kez kaçmadılar! Tuvana Türkay ile...
İlk kez kaçmadılar! Tuvana Türkay ile... Tuvana Türkay ile Alper Potuk önceki gün Kabataş'taydı. Çift 9 ay sonra ilk kez objektiflerden kaçmaya çalışmadı.
23.08.2017 Magazin
Takip ettiği tek kadın Tuvana Türkay!
Takip ettiği tek kadın Tuvana Türkay! Alper Potuk'un Instagram'da takip ettiği tek kadının bir süredir aşk yaşadığı Tuvana Türkay olduğu ortaya çıktı.
31.07.2017 Magazin
Aşk paylaşımı! Tuvana Türkay ile Alper Potuk...
Aşk paylaşımı! Tuvana Türkay ile Alper Potuk... 26 yaşındaki güzel oyuncu Tuvana Türkay, üzerinde ‘A’ ve ‘T’ yazılı lavaş fotoğrafı paylaşıp yine kafa karıştırdı. Türkay, adının aşk dedikodusuna karıştığı Fenerbahçeli Alper Potuk’u akıllara getirdi.
12.07.2017 Magazin
Tuvana Türkay-Alper Potuk aşkı belgelendi!
Tuvana Türkay-Alper Potuk aşkı belgelendi! Tuvana Türkay ile Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’un geçen Kasım’da aşk yaşadıkları söylenmişti. Tuvana Türkay-Alper Potuk çifti sonunda baş başa yakalandı. İşte o görüntüler...
26.04.2017 Magazin
'Yine öptürmedi dudaktan'
'Yine öptürmedi dudaktan' Güney Amerika'ya tatil için giden Tuvana Türkay'dan paylaşımlar ardı adına geliyor. Güzelliğiyle göz kamaştıran Tuvana Türkay'ın o paylaşımları haberimizde...
29.03.2017 Magazin
Tuvana Türkay Brezilya'da tatilde!
Tuvana Türkay Brezilya'da tatilde! Güzel oyuncu Tuvana Türkay, Brezilya tatilinden renkli kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
27.03.2017 Magazin
İşte Tuvana Türkay'ın F.Bahçeli aşkı!
İşte Tuvana Türkay'ın F.Bahçeli aşkı! Futbolcu Alper Potuk’la aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medyada merak uyandıran bir paylaşımda bulundu...
17.10.2016 Magazin
Tuvana Türkay Türkiye'yi terk etti mi? İddialara yanıt verdi...
Tuvana Türkay Türkiye'yi terk etti mi? İddialara yanıt verdi... Son olarak 'Kağıt Ev' dizisinde canlandırdığı 'Azra' karakteriyle beğeni toplayan Tuvana Türkay Türkiye'yi terk ettiği iddialarıyla gündemdeydi. Yurt dışı macerasının kısa sürdüğü ve İstanbul'a kesin dönüş yaptığı iddiaları bulunan oyuncu bu iddialara açıklık getirdi.
17.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Londra’yı geziyor
Ünlü oyuncu Londra’yı geziyor Tuvana Türkay, İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.
11.10.2020 Magazin
Ünlü çift havalimanını birbirine kattı
Ünlü çift havalimanını birbirine kattı Oyuncu Tuvana Türkay ile sevgilisi Alper Potuk, önceki gece THY uçağı ile Dalaman’a gidecekti. İstanbul Havalimanı’na erken gelen Tuvana Türkay uçağa geçti. Potuk ise uçağın kalkmasına 4 dakika kala alana gelip yetişemeyeceğini anlayınca Tuvana Türkay’ı aradı, “Uçaktan in, rötara girsin” dedi. Sevgilisinin dediğini yapan oyuncu hem uçağı rötara soktu, hem de sosyal medyadan “Beni uçağa almıyorlar” diye şikayet etti.
3.06.2019 Magazin
Tuvana Türkay'dan şaşırtan hediye!
Tuvana Türkay'dan şaşırtan hediye! Oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkati çekti.
24.10.2018 Magazin
Tuvana Türkay, Alper Potuk ile barıştı!
Tuvana Türkay, Alper Potuk ile barıştı! Önceki akşam Instagram’da bir fotoğraf paylaşan Tuvana Türkay’ın arkasındaki aynada Alper Potuk göründü. Fenerbahçeli yıldızla barıştığını ilan eden Tuvana Türkay, bunu gizlemeye çalışsa da artık çok geçti!
4.10.2018 Magazin
Aradığı eşeği buldu
Aradığı eşeği buldu Tuvana Türkay, çekimlerin yapıldığı Hatay Şenköy’de aradığı eşeği sonunda buldu.
15.05.2017 Magazin
Aşk bitti şarkı çöpe gitti!
Aşk bitti şarkı çöpe gitti! Rafet El Roman sevgilisi Tuvana Türkay ile yaptığı düeti ayrılık kararı alınca çöpe attı. Yerine Hülya Avşar'ı seçince eski sevgili çıldırdı.
26.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuvana Türkay İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuvana türkay instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.