Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti'li Türkkan'a sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti'li Türkkan'a sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl'de bir şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi. Erdoğan, "İYİ Parti’den malum bir kişinin, üstelik bir şehit ailesine bu şekilde küfretmesi yenilir, yutulur bir şey değildir. Buna, AK Parti teşkilatı olarak durmadan, duraksamadan gereken dersi vermemiz gerekiyor" dedi.
7.11.2021 Siyaset
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yaveri olan eski yarbay Levent Türkkan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
İtirafçı yaver: Subayların yüzde 70'i bizden
İtirafçı yaver: Subayların yüzde 70'i bizden ABD destekli Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Yarbay Levent Türkkan, savcılık ifadesinde akıllara durgunluk veren itiraflarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
MHP'li Türkkan'a şok tepki: Ellerini ayaklarını uzatma
MHP'li Türkkan'a şok tepki: Ellerini ayaklarını uzatma CNN Türk ekranlarında MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan ile AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin arasında sert bir tartışma yaşandı.
10.02.2015 Haber