Türkiyedeki Suriyeliler

Türkiyedeki Suriyeliler

Son dakika türkiyedeki suriyeliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiyedeki suriyeliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiyedeki suriyeliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiyedeki Suriyeliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiyedeki suriyeliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 türkiyedeki suriyeliler haberi bulunmuştur. Tüm türkiyedeki suriyeliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de 75 ayda, 224 bin Suriyeli bebek doğdu
Türkiye'de 75 ayda, 224 bin Suriyeli bebek doğdu Ülkelerinde iç savaşın başlamasının ardından 2011'in Nisan ayından itibaren kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacıların sayısı 3 milyona ulaştı. 242 bin 771'i kamplarda, geri kalan kısmı ise farklı kentlerde satın aldıkları veya kiraladıkları evlerde yaşayan Suriyeli'lerin, Türkiye'de geçirdikleri toplam 75 aylık sürede AFAD verilerine göre 224 bin 750 çocuğu dünyaya geldi.
29.09.2021 Gündem
Suriyeliler gidiyor!
Suriyeliler gidiyor! El Bab'ta ulaşılan başarı sonucunda Gaziantep'ten Suriyeliler bölgeye gönderilmeye başlanacak. Cerablus'a 50 bin kişi gönderilmişti.
29.09.2021 Gündem
Bir sonra ki seçime Suriyeliler de seçmen!
Bir sonra ki seçime Suriyeliler de seçmen! 2011’de Türkiye’ye giriş yapan Suriyeliler bu yıl Türk vatandaşlığına başvurma hakkına sahip olacak. Yeni potansiyel seçmen kitlesinin Türk siyasetine ve demografik yapıya yansımaları ise tartışma konusu.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de yaşan Suriyeli mülteci sayısı açıklandı
Türkiye'de yaşan Suriyeli mülteci sayısı açıklandı Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan sosyal medyadan Türkiye'de yaşan Suriyeli mülteci sayısını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Misafir değil kalıcı oldular!
Misafir değil kalıcı oldular! Hacettepe Üniversitesi Ve TİSK tarafından hazırlanan Suriyeliler raporunda çarpıcı tespitlere yer verildi: Ülkesini terk eden her iki Suriyeliden biri Türkiye’de kalıyor. Her şey düzelse bile ülkelerine dönme ihtimali zayıf görünüyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiyedeki Suriyeliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiyedeki suriyeliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.