Türkiye Sınırı

Türkiye Sınırı

Son dakika Türkiye sınırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye sınırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye sınırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Sınırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye sınırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.806 türkiye sınırı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye sınırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB: Yunanistan'dan Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan mülteci grubu engellendi
MSB: Yunanistan'dan Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan mülteci grubu engellendi MSB'den yapılan açıklamada, "Yunanistan tarafından Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan 40 kişilik mülteci grubu engellendi" denildi.
10.06.2023 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesi neresi (haritası)? Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, şehitlerin isimleri ne?
Fırat Kalkanı bölgesi neresi (haritası)? Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, şehitlerin isimleri ne? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit olduğunu açıkladı. Peki, Fırat Kalkanı Bölgesi neresi, Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, amacı ne, neden yapıldı?
27.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Talep patladı, yer bulunamıyor! Doluluk oranı yüzde 98'lere ulaştı
Talep patladı, yer bulunamıyor! Doluluk oranı yüzde 98'lere ulaştı Talep patladı. İstanbul'da otellerde yer bulunamıyor. Doluluk oranı yüzde 98'lere vardı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, şu andaki rezervasyonlara göre, mayıs ayında İstanbul'da otellerde yer bulunamadığını belirterek, ''Birçok otel şimdiden dolmuş durumda ve toplam doluluk oranı yüzde 98'lere vardı. Haziran ve temmuz ayı için de bu ilginin devam ettiğini görüyoruz'' dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
8.05.2022 Ekonomi
DEAŞ'ın 'hayalet' liderine operasyon! ABD Türkiye'ye bilgi verdi... Helikopterden anons yapıldı: Kalanlar ölecek...
DEAŞ'ın 'hayalet' liderine operasyon! ABD Türkiye'ye bilgi verdi... Helikopterden anons yapıldı: Kalanlar ölecek... Türkiye sınırında ABD'den DEAŞ liderine kanlı operasyon. Televizyonların yayınlarını kesmesine yol açan saldırı haberi beklendiği gibi dünyada ilk haber. Washington Post terör örgütü DEAŞ'ın 'hayalet' liderinin bir geri dönüş planlarken köşeye sıkıştırıldığını yazdı, CNN International Türkiye sınırının sıfır noktasındaki operasyonu canlı izleyen ABD liderinin gerildiği anları sayfasına taşıdı. The Telegraph ise 'cüretkar' operasyon sırasında Black Hawk helikopterlerinden anons yapıldığını bildiriyor.
4.02.2022 Dünya
Türkiye sınırı geçti! Her gün 7 saat 57 dakika yapıyoruz...
Türkiye sınırı geçti! Her gün 7 saat 57 dakika yapıyoruz... Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, "We Are Social, 2021 yılının ilk çeyreğinde yayınladığı küresel internet kullanımı raporunda bağlılığımızı ortaya koymakta. Ülkemizde internette geçirilen günlük süre 7 saat 57 dakika. Günlük uyku ihtiyacımızın 8 saat olduğu düşünülürse, günlük uyuduğumuz süre kadar internette vakit geçiriyoruz" dedi.
18.11.2021 Gündem
ABD'li isimden itiraf: Türkiye olmadan çözüm olmaz!
ABD'li isimden itiraf: Türkiye olmadan çözüm olmaz! ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye'de Türkiyesiz bir çözüm ihtimalinin bulunmadığını söyledi. Jeffrey, 'Türkiye olmaksızın Suriye'de bir çözüm olamaz. Bu da ABD ile Türkiye’nin iş birliğini zorunlu hale getiriyor' dedi.
15.11.2021 Dünya
Yunanistan'dan kritik sınır hamlesi! Resmen harekete geçtiler, Türkiye ve...
Yunanistan'dan kritik sınır hamlesi! Resmen harekete geçtiler, Türkiye ve... Yunanistan harekete geçti. Kritik sınır hamlesi geldi. Yunanistan hükümeti, göçmenlere karşı sınır güvenliğini güçlendirmek için Türkiye sınırına ek 250 sınır muhafızı gönderme kararı aldı.
10.10.2021 Dünya
Avrupa Birliği ayağa kalktı! Türkiye sınırına bariyer örmüşlerdi
Avrupa Birliği ayağa kalktı! Türkiye sınırına bariyer örmüşlerdi Yunanistan'ın göçmenlere karşı Türkiye sınırına inşa ettiği ve 'ses topu' adı verilen dijital bariyer gündeme bomba gibi düşmüş ve oldukça tepki toplamıştı. Avrupa Birliği komisyonu olayın duyulmasıyla birlikte harekete geçti ve Yunanistan'dan konuyla ilgili bilgi verilmesini talep etti.
3.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP...
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP... AK Parti seçim yasasıyla ilgili değişiklikler için düğmeye bastı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, hukukçu milletvekilleriyle uzun süredir üzerinde çalıştıkları Seçim Yasası ve Siyasi Partiler yasası üzerindeki değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Önemli değişikliklerin bulunduğu düzenlemenin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkileyeceği de ifade ediliyor.
31.05.2021 Siyaset
Yunanistan Türkiye sınırı ne zaman açılacak? İpsala sınır kapısı ne zaman açılıyor?
Yunanistan Türkiye sınırı ne zaman açılacak? İpsala sınır kapısı ne zaman açılıyor? Corona virüs önlemleri kapsamında kapatılan sınır kapılarının açılacağı tarih belli oldu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sınır kapılarının açılacağı tarihi açıkladı. TRT Haber'de ekonomi gündemine ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Pekcan, ihracatçı ve gümrük ulaştırma sektörü temsilcileri tarafından merak edilen ve yeni koronavirüs nedeniyle kapalı olan sınır kapıları ile ilgili açıklama yaptı. Ticaret Bakanı Pekcan, yeni koronavirüs nedeniyle kapalı olan sınır kapıları Habur ve Gürbulak'ın bu hafta açılacağını belirtti. Peki, Yunanistan Türkiye sınırı ne zaman açılacak? İpsala sınıf kapısı açılacak?
5.06.2020 Gündem
Edirne Valiliği: Yunanistan, polis botumuza taciz ateşi açtı
Edirne Valiliği: Yunanistan, polis botumuza taciz ateşi açtı Edirne Valiliği, sınırda Yunanistan tarafından 10-12 kişilik askeri kamuflajlı bir grup tarafından Meriç Nehri’ndeki polis harekat botuna taciz ateşi açıldığını açıkladı.
5.06.2020 Gündem
ABD ve Rusya'dan Suriye'de ilk ortak devriye
ABD ve Rusya'dan Suriye'de ilk ortak devriye ABD ve Rusya, Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütü YPG/PKK işgalindeki Haseke ilinde ilk kez ortak devriye icra etti.
27.05.2020 Dünya
Esed rejiminden saldırı: 3'ü çocuk 4 sivil öldü!
Esed rejiminden saldırı: 3'ü çocuk 4 sivil öldü! Astana anlaşmalarını ve Soçi mutabakatını hiçe sayan Rusya destekli Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib kent merkezine topçu saldırılarında 3'ü çocuk, toplam 4 sivil yaşamını yitirdi.
27.02.2020 Dünya
Muhalifler İdlib'de Serakib kasabasını geri aldı
Muhalifler İdlib'de Serakib kasabasını geri aldı İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde M4 ve M5 kara yollarının birleştiği noktada yer alan Serakib ilçesi, rejim güçleriyle şiddetli çatışmaların ardından ılımlı muhaliflerin kontrolüne geçti.
27.02.2020 Dünya
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?) İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020 Gündem
148 bin sivil daha Türkiye sınırı yakınlarına göç etti
148 bin sivil daha Türkiye sınırı yakınlarına göç etti Beşşar Esed rejimi güçleri ve destekçisi Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içerisindeki yerleşimlere yönelik saldırıları sonucunda son 6 günde 148 bin sivil daha Suriye-Türkiye sınırı yakınlarına göç ederken, Ocak 2019'dan bu yana göç edenlerin sayısı 1 milyon 942 bini buldu.
18.02.2020 Dünya
Milyonlarca Suriyeli evlerini terk etti
Milyonlarca Suriyeli evlerini terk etti Suriye'nin İdlib kentinde rejimin yoğun saldırıları nedeniyle 1 Aralık 2019’dan bu yana 1 milyon 200 bin kişi evlerini terk etti. Toplamda ise sayı 4 milyona ulaştı.
16.02.2020 Gündem
İdlib'de Esed rejimine ait helikopter düşürüldü
İdlib'de Esed rejimine ait helikopter düşürüldü Suriye'nin İdlib kentinde muhaliflerin Esed rejiminden geri almaya çalıştığı Serakib ilçe merkezinin batısında rejime ait bir helikopter düşürüldü. Öte yandan muhaliflere yakın sosyal medya hesapları, ölen pilotun İran'ın Ortadoğu'daki operasyonlarını yöneten ve 2020 başlarında ABD tarafından öldürülen general Kasım Süleymani'yle çekilmiş fotoğrafını yayınladı.
11.02.2020 Dünya
Yine sivilleri hedef aldılar: 17 kişi öldü
Yine sivilleri hedef aldılar: 17 kişi öldü Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve Rusya'ya ait savaş uçaklarının, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki yerleşim birimlerine düzelediği saldırılarda 17 sivil hayatını kaybetti.
9.02.2020 Dünya
Yine sivilleri hedef aldılar: 15 kişi öldü
Yine sivilleri hedef aldılar: 15 kişi öldü Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve Rusya'ya ait savaş uçaklarının, İdlib Gerginliği Azaltma bölgesindeki yerleşimlere gün içerisindeki saldırılarında 15 sivil hayatını kaybetti.
6.02.2020 Dünya
Türkiye sınırına iki günde 40 bin sivil göç etti
Türkiye sınırına iki günde 40 bin sivil göç etti Esed rejimi güçleri ve Rusya'nın İdlib'e saldırıları nedeniyle son 2 günde 40 bin sivil daha Türkiye sınırı yakınlarına göç etti.
4.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Sınırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye sınırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.