Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı

Son dakika TÜRKİYE A Milli Kadın Basketbol Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜRKİYE A Milli Kadın Basketbol Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜRKİYE A Milli Kadın Basketbol Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye a milli kadın basketbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 türkiye a milli kadın basketbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye a milli kadın basketbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Periler bileti kaptı
Periler bileti kaptı Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, klasman mücadelesinde karşılaştığı Slovakya’yı 72-56 yenerek, önümüzdeki yıl düzenlenecek Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonasına katılmayı garantiledi.
24.06.2017 Basketbol
Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik"
Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik" Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Yunanistan karşısındaki savunmalarından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik dedi.
22.06.2017 TBL
Potanın Perileri'ne Babalar Günü sürprizi
Potanın Perileri'ne Babalar Günü sürprizi Türk Hava Yolları (THY), resmi sponsoru olduğu Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularına sürpriz yaparak, babalarıyla hazırladığı video, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
17.06.2017 TBL
Potanın Perileri galibiyetle başladı
Potanın Perileri galibiyetle başladı Çekya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, ilk maçında karşılaştığı Slovakya'yı 69-58 yendi.
16.06.2017 Arşiv
Ekrem Memnun:  "Şaşkın ve üzgünüm"
Ekrem Memnun: "Şaşkın ve üzgünüm" TÜRKİYE A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, savunmada iyi oynadıklarını ama hücumdaki performanslarından dolayı son derece üzgün olduklarını söyledi.
6.08.2016 Şampiy10
Ankara’da Mossad’lı koruma
Ankara’da Mossad’lı koruma Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu'nda yarın 20.00'de İsrail ile oynayacağı maç öncesi Ankara'da güvenlik alarmı verildi.
20.11.2015 Basketbol
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Bakan Kurum: Prefabrik konutlarımız hızla tamamlanıyor
Bakan Kurum: Prefabrik konutlarımız hızla tamamlanıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından “asrın felaketi”nden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesine kurulan konteyner kentlerde yaşayan depremzedeler için hayata geçirilen sosyal donatılarda yapılan çalışmaların anlatıldığı bir video paylaştı. Bakan Kurum, yayımladığı mesajında "Geçici barınma alanlarımızda depremden etkilenen kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız!’’ ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ayrıca İslahiye’de Emlak Konut tarafından yapılan prefabrik konutların hızla tamamlandığını söyledi.
26.02.2023 Gündem
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Survivor’dan elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu nedir?
Survivor’dan elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu nedir? Merve Aydın elendi mi 2021? Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan milli basketbolcu Merve Aydın dün akşam adaya veda etti. Başarılı performansıyla bilinen ve Survivor'a damga vuran isimlerden biri olan Merve Aydın’ın elenmesi arkadaşlarını şoka uğrattı. Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında, boyu ve kilosu nedir?
26.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yüzde yüz burslu olarak okuyabilecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yüzde yüz burslu olarak okuyabilecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'yi aydınlık yarınlara sporda, sanatta, kültürde gençlerimiz taşıyacaktır. Hepimizin görevi gençlere hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamı sağlamaktır. Sporcu burslarını bu çerçevede önemli bir adım olarak görüyorum. Genç sporcularımız kazandıkları bölümlerde yüzde yüz burslu olarak okuyabilecekler." dedi. Program sonrasında sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük bir sürprizle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2003 yılında Rize'de açılışını yaptığı hastanede doğan Selen Gülel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı.
18.02.2021 Siyaset
Emine Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın, 2019 FİBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndan büyük bir başarıyla döneceğine inancının tam olduğunu belirterek, "Başarınızın her şeyden önce kız çocuklarımıza, genç kızlarımıza ve kadınlarımıza ilham kaynağı olacağını biliyorum. O nedenle bu şampiyonada milletimiz için olduğu kadar, sizin gibi olmak isteyen kız çocuklarımız için de mücadele etmenizi arzu ediyorum. Çünkü onlar için rol modellersiniz." dedi.
19.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe müjdeler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe müjdeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da İkinci 100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı, Millet Bahçeleri'nden imar barışına, sağlık alanından ekonomi alanına, gençlere ve yaşlılara peş peşe müjdeleri sıraladı. İşte detaylar...
13.12.2018 Siyaset
Ekrem Memnun'la yollar ayrıldı!
Ekrem Memnun'la yollar ayrıldı! A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Ekrem Memnun ile yolların ayrıldığı açıklandı.
10.12.2018 Basketbol
Ali Koç'tan flaş Cocu açıklaması!
Ali Koç'tan flaş Cocu açıklaması! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Phillip Cocu'nun görevden ayrılışıyla ilgili ilk kez konuştu.
7.11.2018 Fenerbahçe
Hidayet Türkoğlu: Umarım bizleri gururlandırırlar
Hidayet Türkoğlu: Umarım bizleri gururlandırırlar Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın da mücadele edeceği Dünya Şampiyonası öncesinde açıklamalarda bulundu. Türkoğlu, “A Milli Kadın Basketbol Takımımız umarım bizleri gururlandırır” dedi.
18.09.2018 Basketbol
Millilerin hedefi madalya
Millilerin hedefi madalya A Milli Kadın Basketbol Takımı Menajeri Zeynepgül Ene, İspanya'da 22-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'na madalya hedefiyle gideceklerini söyledi.
11.08.2018 Basketbol
Ömer Onan: Bu sezon çok çekişmeli geçecek
Ömer Onan: Bu sezon çok çekişmeli geçecek TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan, "Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi geçen sezon da çok güzel ve zevkli olmuştu. Bu sezon da çok çekişmeli olacağına inanıyorum" dedi.
10.08.2018 TBL
Birsel Vardarlı Milli Takım'a veda etti
Birsel Vardarlı Milli Takım'a veda etti A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Fenerbahçe'nin kaptanlığını yapan Birsel Vardarlı Demirmen, milli takım kariyerini noktaladı.
30.06.2018 Basketbol
Potanın Perileri, Romanya'yı devirdi
Potanın Perileri, Romanya'yı devirdi A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2018 FIBA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Romanya'yı 76-71 yendi.
21.06.2018 TBL
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye a milli kadın basketbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.