Turkcell Platinum

Turkcell Platinum

Son dakika Turkcell Platinum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turkcell Platinum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turkcell Platinum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turkcell Platinum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turkcell platinum gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 turkcell platinum haberi bulunmuştur. Tüm turkcell platinum haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Sónar Istanbul, bu hafta Zorlu PSM’de başlıyor!
Sónar Istanbul, bu hafta Zorlu PSM’de başlıyor! Zorlu PSM, bu hafta 8 & 9 Mart tarihlerinde müzik, yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturan; yılın en çok beklenen festivali Sónar Istanbul’a ev sahipliği yapacak...
25.02.2019 Kültür Sanat
Şampiyonlar belli oldu
Şampiyonlar belli oldu Kemer Country Golf Kulübü’nde dördüncü kez gerçekleşen ‘Turkcell Platinum Golf Challenge’ 19-21 Ekim tarihleri arasında, 300’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
22.10.2018 Magazin
Kemer'de muhteşem final
Kemer'de muhteşem final Turkcell Platinum Golf Challenge’da ödüller sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile TFF Başkanı Demirören golf oynadı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile TFF Başkanı Demirören golf oynadı Kemer Country Golf Kulübünde 4. kez gerçekleştirilen Turkcell Platinum Golf Challenge'a katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir ile golf oynadı.
21.10.2018 Gündem
Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor
Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor Kemer Kemer Country Golf Kulübü’nde 3 gün boyunca sürecek turnuvada Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Çarmıklı ve Erdem Kıramer gibi ünlü simalar yer alacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Turkcell Platinum ile Samsun’da golf heyecanı
Turkcell Platinum ile Samsun’da golf heyecanı TURKCELL Platinum ayrıcalığıyla golf heyecanı Samsun’da yaşanıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyonlar belli oldu
Şampiyonlar belli oldu Bodrum Golf Kulübü’nde düzenlenen, iş, sanat ve cemiyet dünyasından 140’ı aşkın golf sporcusunun kıyasıya mücadele ettiği Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum turnuvası tamamlandı.
6.08.2018 Magazin
Bodrum'da golf turnuvası başladı
Bodrum'da golf turnuvası başladı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen 'Golf Challenge' bu sabah başladı. Bodrum Golf Club'ta düzenlenen turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, aralarında ünlü simaların da yer aldığı 100'ü aşkın sporcu mücadele etti.
4.08.2018 Gündem
Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum'da başladı
Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum'da başladı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen 'Golf Challenge' bu sabah başladı. Bodrum Golf Club'ta düzenlenen turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, aralarında ünlü simaların da yer aldığı 100'ü aşkın sporcu mücadele etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Golf heyecanı ünlü isimleri buluşturacak
Golf heyecanı ünlü isimleri buluşturacak Bodrum'da bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum', 4-5 Ağustos tarihlerinde Bodrum Golf Kulübü'nde gerçekleştirilecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Samsung Galaxy S9 ve S9+'a özel hediyeler
Samsung Galaxy S9 ve S9+'a özel hediyeler Samsung'un yeni modelleri Samsung Galaxy S9 ve S9+ çok özel hediyelerle Turkcell'liler için satışa sunuluyor. Galaxy S9 ya da S9+’ını turkcell.com.tr’den alanlar Samsung Gear Sport Akıllı Saat’in sahibi olurken Platinum müşteriler ayrıca Samsung Gear 360-C200 Kamera hediyesi de sunuluyor.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
İş dünyasının önde gelenleri golf turnuvasında buluştu
İş dünyasının önde gelenleri golf turnuvasında buluştu Üçüncüsü düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge, 20-22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde tamamlandı.
24.10.2017 Ekonomi
İş dünyası golf sahasında
İş dünyası golf sahasında Üçüncüsü düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge, 20-22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde tamamlandı.
23.10.2017 Magazin
Kemer’de golf şöleni
Kemer’de golf şöleni Turkcell Platinum Golf Challenge ünlü isimleri bir araya getiriyor. Golf tutkunları bugün ve yarın Kemer Country Club’da buluşuyor
10.11.2021 Diğer Sporlar
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ön siparişe sunuluyor!
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ön siparişe sunuluyor! iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, Turkcell'de 13 Ekim'de ön siparişe sunulacak. iPhone’un her iki modeli de 20 Ekim Cuma günü mağazalardaki yerlerini alacak.
12.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Telekomünikasyon devinden 'Güvenli e-ticaret' atağı
Telekomünikasyon devinden 'Güvenli e-ticaret' atağı Turkcell, finansal çözümler alanında sunduğu ürün ve hizmet yelpazesini genişletirken güvenli e-ticaret için de yepyeni bir platformu hayata geçireceğini Alaçatı'da düzenlediğin toplantıyla duyurdu. Yeni seyahat platformu Fulltrip ve Blu TV'nin platforma dahil edildiğini belirten Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, "Hayata geçirdiğimiz Turkcell güvenli e-ticaret platformu ile en güvenli şekilde müşteri kabulünü ve ödemeyi sağlayan katman oluşturduk" dedi.
8.10.2017 Bilim ve Teknoloji
İş dünyasının amatör balıkçıları Alaçatı’da buluşuyor
İş dünyasının amatör balıkçıları Alaçatı’da buluşuyor Bu sene 11’incisine imza atılacak Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 5-8 Ekim tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Avrupa’nın en büyük açık deniz balıkçılık yarışması haline gelen turnuvaya; 80’e yakın tekneyle, iş ve spor camiasının önde gelen isimleri ve dünya çapından amatör balık avcılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
18.09.2017 Ekonomi
Bodrum’da golf heyecanı başlıyor
Bodrum’da golf heyecanı başlıyor Turkcell Platinum bu hafta sonu golf sporuna gönül verenleri Bodrum’da bir araya getirecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
4.5G hızında interneti havadan evlere taşıyor
4.5G hızında interneti havadan evlere taşıyor Turkcell, fiber erişim bölgesinde olmayan evlere hızlı internet götürmek için ‘Superbox’ çözümünü geliştirdi. Cihaz, kablodan bağımsız olarak evlere havadan 4.5G hızında internet sağlayacak
1.08.2017 Ekonomi
Turkcell'den evlere özel 4.5G hızında internet
Turkcell'den evlere özel 4.5G hızında internet Turkcell'in yenilikçi cihazı SUPERBOX sayesinde 4.5G baz istasyonu üzerinden tüm evler hızlı mobil interneti kullanabiliyor.
1.08.2017 Bilim ve Teknoloji
270 derece ayrıcalık
270 derece ayrıcalık Turkcell Platinum, şimdi müşterilerine daha fazla ayrıcalık sağlıyor.
28.05.2017 Ekonomi
Hafta sonu Boğaz’da yelkenler fora
Hafta sonu Boğaz’da yelkenler fora Bu sene 16’sı düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta İstanbul Boğaz’ı bir kez daha yelkenlilerle buluştu. Yerli-yabancı yaklaşık 1000 yelkencinin katıldığı organizasyon yarın Caddebostan etabının ardından sona erecek.
12.05.2017 Arşiv
Kemer’de golf şöleni start alıyor
Kemer’de golf şöleni start alıyor Bugün ve yarın yapılacak organizasyona Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere birbirinden ünlü isimler katılacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Golf tutkunları Kemer Country Golf Kulübü’nde buluşuyor
Golf tutkunları Kemer Country Golf Kulübü’nde buluşuyor Bu yıl ikincisine imza atılan Turkcell Platinum Golf Challenge, Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştiriliyor. Bugün başlayıp yarın sona erecek etkinlikte, 200’ü aşkın golf tutkununun şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek...
21.10.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Turkcell Platinum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turkcell platinum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.