Türk Malı Dizisi

Türk Malı Dizisi

Son dakika Türk Malı dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Malı dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Malı dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Malı Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk malı dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 türk malı dizisi haberi bulunmuştur. Tüm türk malı dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taciz olayından sonra şoke eden karar!
Taciz olayından sonra şoke eden karar! Star TV ekranlarında yayınlanan 'Türk Malı' dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı. 'Mehmet Ali Erbil'in sette çalışan asistan kıza sürekli mesaj attığı' iddialarıyla günlerce gündemden düşmeyen diziye son olarak Hamdi Alkan dahil olmuştu.
27.09.2017 Televizyon
Mehmet Ali Erbil'in Türk Malı dizisinden kovulduğu kesinleşti
Mehmet Ali Erbil'in Türk Malı dizisinden kovulduğu kesinleşti Mehmet Ali Erbil, dizi setinde asistan kızı taciz ettiği için Türk Malı'ndan gönderildi ve yerine Hamdi Alkan alındı. Dizinin Hamdi Alkan'lı tanıtımları TV'de dönmeye başladı.
15.09.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil, "kovuldu" iddialarına yanıt verdi
Mehmet Ali Erbil, "kovuldu" iddialarına yanıt verdi Asistan kızı rahatsız ettiği gerekçesiyle kanaldan kovulan Mehmet Ali Erbil, Instagram'dan canlı yayın yapıp "İftira atıyorlar" dedi.
15.09.2017 Magazin
Dizi için okulu bıraktı
Dizi için okulu bıraktı İsmini Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla duyuran Buse Narcı, önceki gün Bodrum’a uçtu.
20.07.2017 Magazin
Star TV'den 'Türk Malı' açıklaması
Star TV'den 'Türk Malı' açıklaması Şafak Sezer, Hasibe Eren, Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın rol aldığı 'Türk Malı' dizisi ile ilgili ortaya atılan '39 bölüm yayın garantisi' iddiasına yanıt geldi.
15.07.2017 Televizyon
'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz'
'Hamdi ile çok güzel bir aşk yaşıyoruz' Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, çok samimi açıklamalarda bulundu. Görgüzel, 'Hamdi'yle çok güzel bir aşk yaşamak bana nasip oldu.' dedi. İşte Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel'in açıklamaları...
10.07.2017 Magazin
Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum
Burcu Binici: Onlarla oynarken kendimi zor tutuyorum Türk Malı dizisinin sevilen oyuncusu Burcu Binici, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.
6.07.2017 Magazin
Açıklama geldi! Türk Malı veda mı ediyor?
Açıklama geldi! Türk Malı veda mı ediyor? Star TV’de ekranlara gelen 'Türk Malı' dizisinin 6'ıncı bölümünde sezon finali yapacağı haberlerinin ardından yapımcı şirketten açıklama geldi.
6.07.2017 Televizyon
'Türk Malı' sezon finali yapıyor!
'Türk Malı' sezon finali yapıyor! Türk Malı dizisi yeni bölüm fragmanı ile kötü haberi takipçileriyle paylaştı.
5.07.2017 Televizyon
Türk Malı dizisine bir dava daha!
Türk Malı dizisine bir dava daha! Yedi yıl önce ilk kez izleyiciyle buluştuğunda ''Türk örf, âdet ve geleneklerini aşağıladığı'' gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan 'Türk Malı' dizisine bu kez de Türk Teşvik Derneği dava açmaya hazırlanıyor.
4.07.2017 Televizyon
Maç heyecanı ekranı işgal etti!
Maç heyecanı ekranı işgal etti! 2 Temmuz tarihinin izlenme oranları açıklandı. TRT 1'de yayınlanan "Şili-Almanya FIFA 2017 Konfederasyon Kupası" karşılaşması 1. sıraya oturdu.
3.07.2017 Televizyon
Bu köpeğe ayda 4 bin TL veriliyor!
Bu köpeğe ayda 4 bin TL veriliyor! Türk Malı dizisinde boy gösteren Pomeranian Boo bölüm başına bin lira alıyor.
18.06.2017 Magazin
Survivor'ı tahtından etti! Reytingin galibi 'Türk Malı'
Survivor'ı tahtından etti! Reytingin galibi 'Türk Malı' 28 Mayıs pazar günü ekranlara damgasını vuran yapımlar belli oldu. İlk bölümü ile ekranlara gelen 'Türk Malı' dizisi, reyting yarışında 3 kategoride de birinci oldu.
29.05.2017 Televizyon
Şahan Gökbakar'dan şok gönderme!
Şahan Gökbakar'dan şok gönderme! Şahan Gökbakar, Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil'in kendisini hedef alan sözlerine Mesut Yar'ın kaleme aldığı yazının küpürünü paylaşarak yanıt verdi.
28.05.2017 Magazin
Nergis Kumbasar'dan bomba itiraf: Mehmet Ali Erbil herkesi aldatmıştır
Nergis Kumbasar'dan bomba itiraf: Mehmet Ali Erbil herkesi aldatmıştır Nergis Kumbasar verdiği röportajda hep dost olarak kaldığı eski eşi Mehmet Ali Erbil ile ilgili çok özel itiraflarda bulundu. Kumbasar, "Mali, herkesi aldatmıştır" dedi.
27.05.2017 Magazin
İçerde'den Türk Malı’na flaş transfer
İçerde'den Türk Malı’na flaş transfer Reyting rekortmeni 'İçerde' dizisinin Yeşim'i, Gözde Kansu, Star TV ekranlarında yeniden başlayacak olan 'Türk Malı' dizisinde rol alacak.
18.05.2017 Televizyon
Türk malı yeniden!
Türk malı yeniden! Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar’ın başrolü paylaştığı “Türk Malı” dizisi 28 Mayıs’ta Star TV’de seyirciyle buluşacak.
16.05.2017 Magazin
Türk Malı dizisinin yayın tarihi açıklandı!
Türk Malı dizisinin yayın tarihi açıklandı! Star TV'nin yeni dizisi Türk Malı ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi...
16.05.2017 Televizyon
‘Türk Malı’ dönüyor
‘Türk Malı’ dönüyor Yedi yıl önce ekrana gelen ‘Türk Malı’ dizisi yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
3.05.2017 Magazin
Binnur Kaya, Türk Malı'yla davalık oldu
Binnur Kaya, Türk Malı'yla davalık oldu Ali Gündoğdu'nun başı dertten kurtulmuyor
29.09.2021 Gündem
Yeni Abiye Kuzu belli oldu
Yeni Abiye Kuzu belli oldu O'nu çok yakından tanıyorsunuz...
1.12.2010 Televizyon
Türk Malı’na yeni soluk
Türk Malı’na yeni soluk Türk Malı dizisi kadrosuna katılan ünlü tiyatorucu Erman Kuzu'ya kök söktürecek...
12.08.2010 Televizyon
Türk Malı ara veriyor
Türk Malı ara veriyor Pazartesi günleri rakiplerini geride bırakan Türk Malı dizisi neden kısa bir araya gidiyor? İşte yanıtı...
23.05.2010 Televizyon
Türk Malı’na sürpriz isim
Türk Malı’na sürpriz isim Türk Malı dizisi bu hafta yeni bir isimle sevenlerinin karşımıza çıktı. İşte o süpriz isim
12.05.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Türk Malı Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk malı dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.