Türk Diplomat

Türk Diplomat

Son dakika türk diplomat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk diplomat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk diplomat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Diplomat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk diplomat gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 türk diplomat haberi bulunmuştur. Tüm türk diplomat haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Irak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi MİT, PKK’nın sözde Irak istihbarat sorumlusu 'Hasan' kod adlı Celal Kaya'yı, Irak/Sülaymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
5.07.2023 Gündem
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz saldırıya uğradı. Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya Öztürk Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Peki, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kimdir? Öztürk Yılmaz’ın sağlık durumu nasıl? Öztürk Yılmaz’a kim saldırdı, neden? Öztürk Yılmaz biyografisi!
7.12.2022 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Türkiye'den terörist Sasunyan'ın salıverilmesine çok sert tepki!
Türkiye'den terörist Sasunyan'ın salıverilmesine çok sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, şehit edilen Başkonsolos Kemal Arıkan'ın katilinin salıverilmesinin önünü açan Los Angeles Bölgesi Yüksek Mahkemesinin kararını şiddetle kınadığını bildirdi.
11.03.2021 Gündem
Türkiye, Ermeni teröristin tahliyesinin reddini memnuniyetle  karşıladı
Türkiye, Ermeni teröristin tahliyesinin reddini memnuniyetle karşıladı Dışişleri Bakanlığı, Türk diplomat Kemal Arıkan'ı 1982'de şehit eden Ermeni teröristin tahliye talebinin ABD makamlarınca reddedilmesini memnuniyetle karşıladı.
27.05.2020 Gündem
Türk diplomat Köse'yi şehit edenlere idam cezası
Türk diplomat Köse'yi şehit edenlere idam cezası Irak'ta Erbil 2. Ceza Mahkemesi'nin, Türk diplomat Osman Köse'yi şehit edenlerden 2'si için idam kararı aldığı bildirildi.
11.02.2020 Gündem
Erbil'de Türk diplomatı şehit eden bir kişi yakalandı
Erbil'de Türk diplomatı şehit eden bir kişi yakalandı Irak'ın Erbil kentinde geçen yıl temmuz ayında Türk diplomat Osman Köse'nin şehit edilmesiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Gelen son bilgiye göre aranan bir kişi Habur'dan Türkiye'ye giriş yapmak isterken yakalandı.
21.01.2020 Gündem
Türk diplomata saldırı! Ateşe verdiler
Türk diplomata saldırı! Ateşe verdiler Selanik'te Türk Konsolosluğunda çalışan diplomatın aracı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından ateşe verildi.
23.12.2019 Gündem
Erbil'de diplomatımızı şehit eden teröristlere nokta operasyonu!
Erbil'de diplomatımızı şehit eden teröristlere nokta operasyonu! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ortak operasyonu ile Irak'ın Erbil kentinde şehit edilen Türk diplomat Osman Köse'ye yönelik saldırıyı planlayan teröristler etkisiz hale getirildi.
25.07.2019 Gündem
Erbil'de restorana silahlı saldırı: Bir Türk diplomat şehit oldu
Erbil'de restorana silahlı saldırı: Bir Türk diplomat şehit oldu Irak'ın Erbil kentinde bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğunda çalışan bir diplomat şehit oldu. Saldırıda bir Irak vatandaşının da hayatını kaybettiği, birinin ise yaralandığı bildirildi.
17.07.2019 Dünya
Son dakika... Sır olmuştu! Türk diplomattan haber var
Son dakika... Sır olmuştu! Türk diplomattan haber var Türkiye'nin Meksiko Büyükelçiliğinde görevli olup, bir süredir işe gitmeyen ve nerede olduğu da tespit edilemeyen personelin, çok yakında Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.
17.08.2018 Dünya
Türk diplomatların katiline izin!
Türk diplomatların katiline izin! Türk diplomatları da şehit eden 17 Kasım örgütü üyesi Kufodinas'a, üçüncü kez 48 saatlik izin verildi.
19.06.2018 Dünya
ABD'li diplomat Türkiye'ye bu teklifle geliyor...
ABD'li diplomat Türkiye'ye bu teklifle geliyor... Büyükelçi Kaidanow’un 31 Mart’ta Türkiye’ye yapması beklenen ziyarette, Türkiye’ye Patriot füze sistemleri teklifi sunulacak.
22.03.2018 Dünya
Son dakika... Askerler gidiyor!
Son dakika... Askerler gidiyor! Katar'dan son dakika haberleri... Türk diplomat, Türkiye'nin Katar'a gönderdiği kara gücünden sonra hava ve deniz kuvvetlerini de konuşlandırmayı planladığını söyledi.
1.02.2018 Dünya
ABD krizinin merkezindeki büyükelçiye büyük şok!
ABD krizinin merkezindeki büyükelçiye büyük şok! Türkiye'deki görevine veda etmeye hazırlanan ABD Büyükelçisi John Bass'ın davetine; siyaset, bürokrasi ve askeriyeden kimsenin katılmaması dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Türk diplomatlar İsviçre’ye iltica talebinde bulundu
Türk diplomatlar İsviçre’ye iltica talebinde bulundu Birçok diplomatik pasaporta sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı İsviçre’den iltica talebinde bulundu. İltica talebinde bulunanlar arasında eski Bern Büyükelçiliği Büyükelçi Vekili Volkan Karagöz’ünde olduğu iddia ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Alman medyasından bomba iddia geldi! 136 Türk..
Alman medyasından bomba iddia geldi! 136 Türk.. Yabancı haber ajanslarından edinilen bilgiye göre, 5 ay içinde 136 Türk diplomat sığınma talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Çizgi aşıldı, Obama geri adım attı!
Çizgi aşıldı, Obama geri adım attı! Obama yönetimi, 2011 başından itibaren Suriye politikasında Ankara’yı defalarca yanılttı. İşte ABD tarafından Türkiye'ye söylenen o yalanlar...
29.09.2021 Gündem
Türk diplomat: Rusya biliyordu ama engel olmadı
Türk diplomat: Rusya biliyordu ama engel olmadı 24 Kasım’da Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında dört Türk askerinin şehit olmasına yol açan rejim saldırısı, Ankara’ya göre rejimin El Bab sonrası için ‘Ben de buradayım’ mesajıydı. Al Jazeera'ye bilgi veren bir Türk diplomata göre, Rusya da bu mesajın verilmesini istediği için Suriye jetlerine engel olmadı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Koç görevine başladı
Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Koç görevine başladı Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic'e güven mektubunu sunarak görevine başladı.
17.06.2021 Dünya
Türkiye'den Almanya'ya çağrı!
Türkiye'den Almanya'ya çağrı! Almanya’ya sığınma başvurusunda bulunduğu iddia edilen birkaç Türk diplomat ve askeri personel hakkında gelişmeleri Türkiye’nin yakından takip ettiği, Alman makamlarından konunun hassasiyetine uygun şekilde işbirliği beklendiği bildirildi
29.09.2021 Gündem
Alman basını: 3 Türk diplomat iltica başvurusunda bulundu
Alman basını: 3 Türk diplomat iltica başvurusunda bulundu Türkiye'nin Almanya'daki misyonlarında görev yapan 3 diplomatın Almanya'ya iltica etmek için başvuruda bulundukları iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
Rus basını: Bangladeşteki bir Türk diplomat Rusya'ya kaçtı
Rus basını: Bangladeşteki bir Türk diplomat Rusya'ya kaçtı Rus resmi haber ajansı Ria Novosti, Bangladeş’teki Türkiye Büyükelçiliği’nde çalışan ve darbe girişimine karıştığından şüphelenilen bir diplomatın Rusya’ya kaçtığını yazdı...
17.06.2021 Dünya
FT: Batı, Ankara ile Moskova'nın yakınlaşmasından tedirgin
FT: Batı, Ankara ile Moskova'nın yakınlaşmasından tedirgin Financial Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe girişimi ardından ilk yurtdışı ziyaretini Rusya'ya yapacak olmasına dikkat çekiyor ve Ankara-Moskova yakınlaşmasının Batı'yı tedirgin ettiğini belirtiyor.
8.08.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türk Diplomat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk diplomat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.